Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2024-01-21 14:10:55
Strácajú lebo Messi nasadil laťku vysoko za tie roky...
2024-01-21 14:41:42
Jakože výhrad Arabský Zlatý míč ? To je důvěryhodné a prestižní ?
Ronalda mám rád a mám k nemu veľký respekt,ale jeho konec kariéry úplně rozloží,nebude vědět co dělat a radši bude hrát do 50 a tvrdit že katarská liga je nejvíc.Bude dělat vyjádření jako Pelé každý rok jiné Messi je nejlepší pak Ronaldo Neymar atd.Kdo mu zrovna nebude dýchat na paty.
2024-01-21 14:50:07
Ronaldo je ako rytmus mi príde...
leonidas129 Premium
2024-01-21 15:03:38
stracaju na doveryhodnosti, lebo to vyhral jeho hlavny rival. keby vyhral hocikto iny, tak by nic take nepovedal. kym vyhraval on, tak bolo tiez vsetko v absolutnom poriadku.
casto v rozhovoroch hovori, ze rivalitu medzi Messim a nim vytvaraju media a fanusikovia, ale Ronaldo sa nevie zmierit, ze ho Messi na viacerych frontoch predbehol, potom pusta do eteru idiotske vyhlasenia ala tavia liga je na urovni francuzskej. z ronaldovych vyjadreni vyplyva ze kredit ma len Premier league, tavia liga a jeho trofeje. ostatnemu neveri
2024-01-21 15:05:21
Na jednu stranu má pravdu že stráca na dôveryhodnosti keďže je to cena za celu sezónu(rok) nie na základe 3 týždňov na šampionáte či 5,6 zápasov . Za to mech udeľujú cenu najlepšieho hráča turnaja a nie najlepšieho hráča sezóny . Naopak ani Ronaldo si cenu z ďaleka nezaslúžil lebo je rozdiel dať goly v Arabskej či Americkej lige a gol v top 3 lige kde sú o mnoho kvalitnejšie mužstva a hráči proti ním.
Cenu zlata lopta mal mat bez pochýb Haaland či Rodri alebo De Bruyne. Vyhrali najväčšie súťaže ktoré sa hrajú počas celej sezóny a kraľovali štatistikám v Naj lige sveta
2024-01-21 15:06:42
Ak by penaldo prestupil do druhej polskej ligy, aj vtedy by si nasiel ,,argumenty,, k osobnemu vyzdvihovaniu sa
2024-01-21 15:47:07
Tie ocenenia nemajú veľký význam už dávno. A viacero týchto ocenení malo mať iného majiteľa.