Misto platu Lewy, Gundogana, Raphini mohlo byt na registraci Messiho a jeste by to vyslo levneji.... + Isco kdyz byl volnej hrac, tak nasim neprisel dostatecne perspektivni, tak nam dneska nadelil. Gratulace
My sme tu hlavne nemali vôbec ťahať hráčov ako lewandovski kounde a podobne a vyhadzovať za nich 50+ mega mala si Barcelona hneď zobrať 5 rokov na to aby sa finančne dala dokopy a nie zbytočne vyhadzovať peniaze za polovicate riešenia ktoré majú 0% šancu na akúkoľvek konkurenciu v Európe zbytočne vyhodené peniaze
Haha. Messi hral rok s Pedrim a jakej vliv to na pedroho melo? Kdyby hral i s Yamalem a dalsima, tak co by to asi mohlo znamenat? Messi nebyl vubec o tom, aby se na nej spolehlo jako na hrace tvl, ale jako na mentora
Byl to kapitan, srdcar, nekdo to tu hral celej zivot. Mladejm mohl predat presne to co jemu predal Ronaldinho. Chapu, je slozity to pochopit, kdyz nechapes koncepci
Má pravdu Messi v 36 rokoch nebol riešenie nebolo by to fér voči klubu a hráčom v ňom a už vôbec by to nebolo fér voči messimu ktorý po zenite by si tu len zničil odkaz lebo novinárske hieny by písali len o ňom a ako on by bol za každý neúspech zodpovedný
@siamon852 takze drevak z okresniho preboru?
@roman4 resenim by nebyl, kdyby se sem netahali za obrovsky prachy “hvezdy”. Ale kdyz uz se rozhodlo platit velke platy jinym, tak Messi by byl lepsim resenim. A ze by mu kazdej neuspech davali novinari sezrat? On se popral s tlakem od novinaru argentiny a nakonec je dovedl k titulu z MS. On uz je ve fazi kariery, kdy nikomu nemusi nic dokazovat - co vic, kritiku by si alespon vzal k srdci, ne jako Lewa a spol, kteri maji v pici, hlavne ze jsou prachy na uctu
@siamom852 gratuluju, 3. a 4. liga na Slovensku je terno! To tomu fotbalu urcite perfektne rozumis :))) i nas ani 15 lety decko nerika Divizi, ze je to liga. Takze ti urcite vsichni verime, ze jsi dobrej😉
kde som napisal ze som dobrej ?😀 a aj keby som hral 15tu ligu v azerbajdzane, nic to nemeni na tom ze pises jednu somarinu za druhou, ty tomu urcite rozumies viac ako prezident, xavi, dalsi treneri, skauti, financnici atd 😀😀😀 typicky pepik v sandaloch s velkym bruchom pri telke, ved im posli officialny email nech ta ankazuju, ze ty si lepsi ako cele vedenie barcelony, a aky super plan si vymyslel😀😀 a mamka uz nech vypne internet, zhasni a spat, zajtra je skola musis vstavat. Dobru noc ❤️
Tak pockej... jsem pepik s velkym brichem nebo mi je 15? Mit nazor je somarina? Aha, tak si na to vzpomen, az tu budes kritizovat predvedenou hru, ci jakekoliv rozhodnuti vedeni :) jo, jdu spinkat, protoze rano musim vstavat :) ty muzes ovce podojit i odpoledne
nie tak celkom -- aj tí, čo mu do dvoch góloviek prihrali, a iné, ako trafiť bránu mu nezostávalo, ale tretí -- únik, bol brilantný, konečne sa naučil prehodiť brankára a nie streliť do neho -- ako doteraz
za zasluhy o to, ze zapas bol tym, cim bol. jednak za 5 minut vyrovnal a spravil z jasneho zapasu dramu a celkovo jeho vykon bol vyborny. ano mohol to byt aj Ferran.
ty roman keby si z niecoho negrcal tak to by si ma prekvapil
Este raz tuto sezonu nech povie, ze Ferran nema mastupit. Nie je to hrac svetovej kvality, ale pre barcu je v tejto sezone rozdielovy ci uz sa to niekomu paci alebo nie. Od pripravaku, cez sezonu...zasluzi si hrat zaklad. Ale na svojej pozicii PK a nie pitominy ako LK. Este ST je OK. Toto mu proste sedi a je ti vidiet 🙂
S Betisem jsou to vždy skvělé zápasy. Nehrají beton, nejsou zalezlý. Na ty zápasy s nimi se vždy těším. Ferrán dneska ukázal že muže být skvělý squad player. Doufám že mu to pomuže v hlavě. Felix hezky řešený.
Som rád, že sme zápas vyhrali a že sa Laminovi, Joaovi a Ferranovi darilo. Menej má teší fakt, že sa Peña a Araujo opäť zrazili a znovu sme inkasovali. A Peña sa musí naučiť reagovať na centre a lepšie vyboxovať. Niežeby MATS bol v tom nejako výnimočný.
Tam medzi nimi viazne komunikácia. Pri stave 2-2 som si dokonca všimol Arauja, ako hovorí Peñovi aby zostal na svojej čiare. Myslím, že by sa tam mal brankár snažiť vybehnúť, a ak sa mu nedá, až vtedy by mal obranca zasiahnuť.
Pekný výkon po dlhšej dobe, bolo sa načo pozerať.
Veľmi príjemne prekvapenie - Cubarsi, sebavedomie a rozvaha na takej úrovni v 16r, klobúk dole, aj keď trochu pokixoval ale aj tak, dúfam že nebude z neho Barta 2.0. Yamal odohral asi najlepší zápas za mužov doteraz a ten gól tam proste mal padnúť! Dvaja 16r v základnej zostave, tak to ani v 90tych v Ajaxe tak nebolo. Félix, krásny a veľmi dôležitý gól.
Sklamanie - Peña, veľmi slabý brankár, myslím si, že ešte horší ako Pinto.. no a Roque.. čo si myslite?
Zvyšok veľmi solídne.
@roman4 resenim by nebyl, kdyby se sem netahali za obrovsky prachy “hvezdy”. Ale kdyz uz se rozhodlo platit velke platy jinym, tak Messi by byl lepsim resenim. A ze by mu kazdej neuspech davali novinari sezrat? On se popral s tlakem od novinaru argentiny a nakonec je dovedl k titulu z MS. On uz je ve fazi kariery, kdy nikomu nemusi nic dokazovat - co vic, kritiku by si alespon vzal k srdci, ne jako Lewa a spol, kteri maji v pici, hlavne ze jsou prachy na uctu
ty roman keby si z niecoho negrcal tak to by si ma prekvapil
Veľmi príjemne prekvapenie - Cubarsi, sebavedomie a rozvaha na takej úrovni v 16r, klobúk dole, aj keď trochu pokixoval ale aj tak, dúfam že nebude z neho Barta 2.0. Yamal odohral asi najlepší zápas za mužov doteraz a ten gól tam proste mal padnúť! Dvaja 16r v základnej zostave, tak to ani v 90tych v Ajaxe tak nebolo. Félix, krásny a veľmi dôležitý gól.
Sklamanie - Peña, veľmi slabý brankár, myslím si, že ešte horší ako Pinto.. no a Roque.. čo si myslite?
Zvyšok veľmi solídne.