Tak Laporta to povedal hlavne preto, že pomaly začína zháňat hlasy na ďalšiu kampaň nakoľko po športovej stránke to nejde tak sa vybral na cestu "Zora pomstitela".
Snapshot: čo konkrétne zle som povedal? Laportova celá kampaň bola o maznaní sa s figurínou v Leovom drese a o tom čo bolo predtým. Potom na to šiel nostalgicky a pritiahol Xaviho a dúfam źe z neho bude nový Pep alebo Zizou. Aby mu pomohol začal predávať majetok klubu za účelom rýchleho výsledku a krátkodobého zisku.... zatial to však vyzerá tak ako vyzerá takže áno "po športovej stránke to nejde"
Ze opat sa ideme bavit ci Messi mohol podpisat pred koncom sezony a bolo by vsetko v pohode alebo nie atd.
Xaviho chceli asi vsetci v klube plus si myslim, ze to bola dobra volba.
"Myslím si, že jediný spôsob, ako sa môžeme zlepšiť, z našej pozície trénerov a hráčov, je byť ticho... " neveril som, ze toto niekedy budem pocut od Chola :-D
Nájdi si to video kámo , ten jeho výraz hovorí za všetko . Ten ironický pohľad 🤣 Povedal to aby nebol zlý ale všetci dobre vieme že keď sa niečo stane na trávniku, tak ako prvý kričí a behá hore dole s rukami nad hlavou od rozhodcu k rozhodcovi 🤣
Snapshot: čo konkrétne zle som povedal? Laportova celá kampaň bola o maznaní sa s figurínou v Leovom drese a o tom čo bolo predtým. Potom na to šiel nostalgicky a pritiahol Xaviho a dúfam źe z neho bude nový Pep alebo Zizou. Aby mu pomohol začal predávať majetok klubu za účelom rýchleho výsledku a krátkodobého zisku.... zatial to však vyzerá tak ako vyzerá takže áno "po športovej stránke to nejde"
Xaviho chceli asi vsetci v klube plus si myslim, ze to bola dobra volba.