Ferran včera večer opravdu potvrdil svůj nejlepší moment kariéry.
To je takové typicky barcelonské předvést jeden výkon na úrovni a už z toho dělat závěry.
V prvom polčase približne do 35 min. sme mali problém prejsť na polovicu súpera. Potom ťažko hodnotiť útočníkov ak pobiehajú bez lopty ako ovce po lúke. De Jong stiahnutý medzi obrancov, namiesto toho aby sa vysunul do zálohy a odtiaľ rozohrával loptu. Už nehráme hádzanú pred šestnástkou ale na vlastnej polovici. Neobstojí tvrdenie, že Xavi nemá hráčov. Pravda je taká, že spôsobom hry nemáme ako prekvapiť súpera. Keď sa aj dostaneme blízko k 16tke, namiesto prienikovej prihrávky príde prihrávka späť až k brankárovi. Xavi chce hrať tiki taka ale na to nemá hráčov. Podľa výsledkov by to mohol konečne pochopiť.
Keby cely tim makal tak ako Frenkie a Ronald, tak sme uplne niekde inde. Mne sa osobne vobec nepacil Gundogan napriklad vcera. Ferran je cista katastrofa a hattrick minuleho zapasu na tom nic nemeni. Lamine ma kvality ale nedozrety. Vcera ho mal Xavi vystriedat po tej prvej nepremenenej tutovke. Psychiku ma slabu a po vcerajsku ocakavam, ze bude uplne zniceny. Mladasi v obrane ukazali, ze bojuju o svoje miesto. No nic... Chce to poriadneho trenera a s tym timom sa da nieco spravit.
Pedri hral vyborne v 1. polcase (ako vacsina nasich hracov) v druhom polcase sa skoro uplne vytratil z hry (ako vacsina nasich hracov). Pre mna je stale nepochopitelne, ako moze tolko nabehat bez lopty, chapem, ze ho Xavi chce mat blizsie superovmu pokutovemu uzemiu lebo je kreativny vie poslat finalnu prihravku aj strelit gol, ale je to nas Iniesta a vacsina lopt v starej Barce sla prakticky cez neho (a cez Messiho) ked sa zakladal utok, Pedri ma loptu strasne malo v porovnani s Iniestom a nepochybujem, ze s nou dokaze podobne zazracne veci. Je to skoda. Chapem ze v strede pola to diriguje FdJ a pojítkom medzi obranou a utokom je najcastejsie on, ale Pedri by pri nom mal byt ovela blizsie. Vcera som vsak videl prvykrat od zaciatku sezony typicke rychle prihravky do trojuholnika, narazacky, pohyb, ukazovanie sa. V 2. polcase sa to opat vytratilo a chceli sme prelamovat stred ihriska dlhsimi prihravkami.
Mňa včera príjemne prekvapil Fort . Aj keď na konci chytal kŕče, hral solídne na 17 ročného proti Wiliamsovcom a povedzme pravdu , Iňaky je tank keď sa rozbehne .Baldé to bude mať ťažké už je konkurencia na svete .
Bilbao zasloužená výhra, Barca hrála hrozně profesorsky a bez pořádnýho tlaku na bránu. Jediný nebezpečný hráč byl Yamal, kterému bych neproměněné šance vůbec nevyčítal. Oproti zápasu s Betisem strašný zápas bez náboje a nasazení.
Presne a toto nebolo prvý ani druhý ani tretí krát len teraz už bol z toho gól. Ja som možno náročný ale toto nemá čo hľadať v Barcelone. Keby mal 20 rokov nepoviem ani slovo ale má odohráte s tými najlepšími v histórií a nevie dopredu vymyslieť nič a dozadu čo mu ide sú akurát tak prihrávky. Zmluvu novú dostane za pekné nábehy do šestnástky ktoré využil pár krát proti tímom ktoré nemajú čo hľadať v prvej lige. Nezabudnite mi niekto napísať ako je dobré mať radšej jeho na rotáciu ako niekoho zadarmo bez skúseností. Včera som nádherne videl jeho skúsenosť. Situácia je hrozná ale nikam sa nepohneme keď týchto budeme držať v klube. Nechcem ho kritizovať a určite mu nedávam za vinu prehru ja chcem aby sa každému darilo len jednoducho keď to nejde musí ísť.
Inak trochu offtopic, ale sirili sa tu davnejsie famy ze chceme mladeho Williamsa. A doteraz som ho nevidel velmi hrat, ale po vcerajsku si vravim ze to by bol dobry napad. Extremne rychle a sikovne kridlo / utocnik, ktory nam este po 115 minutach zvladal robit prievan v obrane. Nechcem ho porovnavat, ale vcera mi tak trochu pripominal neymara v prvych rokoch u nas. A mam pocit presne ze odkedy on odisiel tak nemame poriadne rychle lave kridlo.
Ano vcera bol najlepsim hracom Atletica spolocne s bratom na druhom kridle. Ale jeho vykony su v priebehu sezony v klube i narodnom time takisto nekonzistentne. Je urcite top, ale nesom presvedceny, ze by u nas urobil dieru do sveta, aspon nie hned po prestupe.
Je to škoda. Ale radšej prehram s hráčmi s akadémie keď viem.že zbierajú skusenosti. Ako keby hra v romeu atď. Nevyšlo to škoda Yamala. Ale vidím svetlo na konci tunela. Dajme mladíkom čas a ono to príde. Nedávam za vinu xavimu nič. Hrá s čím má a nemože za to že yamal netrafi prazdnu bránu. Nevadí
To je takové typicky barcelonské předvést jeden výkon na úrovni a už z toho dělat závěry.
Pesri ma 6.1? Najslabsi hrac na ihrisku
Však už má 2 či 3 žlté.