Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-25 18:52:28
Koundeho som mal rad už v Seville a stále ho aj rad mám a myslím si , ze s araujom by dokázali spraviť naozaj dobrú stopérsku dvojicu , ale momentálne je psychicky v srackach celý tím , no ak sa aj predá tak tipujem že zase za menej ako sa kupil a opäť super tah od vedenia pri nákupoch a predajoch ..
2024-01-25 19:20:07
A teď mi řekněte ,kdo v Barceloně nemá pokles formy? Tady bude zakopaný pes úplně jinde a to především v komplet realizačním týmu a systému hry Barcelony.Přeci není možné ,aby celé družstvo hrálo pod své možnosti .Mimo formu může být pár hráčů,ale všichni? Kunde ,když k nám přišel ,byl výborný a je to další v dlouhém zástupu koho Barcelona semlela .Tady musí přijít obrovská změna ,jinak se z toho nevyhrabeme
2024-01-25 21:09:21
Vyborny hrac len ho treba prebudit
2024-01-25 21:22:22
Nech dajú priateľský match Muži vs Femení a verte tomu že ženské im dajú debakel. Veď za mužov ochvíľu bude hrať personál keď chcú pomaly všetkých predať🤣🤣 Kondička , spolupráca atď atď zaostávame za ženami 🤣
2024-01-25 22:00:23
Já jsem třeba vůbec netušil, že má problémy v osobním životě.... Možná se to projevuje i na hřišti. Je často jako tělo bez duše, má strašný výpadky v soustředění, ale střídá to se skvělejma momentama. Já ho mám docela rád, ale .... kdyby měl takhle pokračovat.... Kdyby záleželo na mě, prodal bych všechny zbytečné hráče, natož zbytečné hráče s vysokým platem. Teď je tady ovšem otázka, jestli by je někdo koupil a za kolik .... Nicméně by bylo alespoň na platy pro Félixe, Cancela a třeba i další a vznikl by hlavně herní prostor pro naše mladíky.
2024-01-25 22:55:29
Kundeho si pamatam zo Sevilly ako sikovneho a rychleho obrancu, ale v Barce sa mi zda tarbavy a pomaly