Xavi chce Yamala zničiť. 2 zápasy odohral po 105 a 90 minút a dnes opäť v základnej zostave. Chlapec má 16, ešte nie je fyzicky pripravený hrať neustále.
Omlouvám se, ale Xavi je d*bil. Lewa v základu to má prostě už předplacené, nikdo další nemá nárok. Nikomu se to nelíbí, nikomu to nepřijde normální, ale zvykli jsme si na to. Ale Romeu? To si dělá Xavi s prominutím prd*l? Chce nechat odpočinout Pedriho? Ok, tak Fermín do základu. Fermín nemůže do základu, protože se špatně podíval na Xaviho? Dobře, tak Cassado. Horší než Oriol nebude, je mnohem mladší a je tu prostor na progres a může jenom překvapit. Nemůže ani Cassado? Ok, tak ať Xavi zavře oči a ukáže prstem na nějakého záložníka béčka a i tak by to bylo lepší.... Yamal si mohl taky odpočinou. Je skvělý, ale má 16 a taky toho už může mít dost v nohou.
Ja som sa ho na začiatku zastával lebo som to bral tak že proste nedostával príležitosti, nemal skúsenosti (okrem hosťovania v GS)... ale on fakt pôsobí tak ako keby tie roky na lavičke ani netrénoval..
To ako nič v zlom ale to čo tam ty stopéri robia v tej 16tke a hento žiadny faul nebol doslova úbohosť od rozhodcov a zachránenie Barcelony nezaslúžene toto by v žiadnej inej lige ani len neskúmali čistá klaun fiesta
To nebolo ani soft nezmysel španielskych rozhodcov čisto len preto aby kompenzovali za kokotinu realu a aby mal aj real dôvod pindat že iba normálna chyba
Roman4 - Real nepotrebuje pindat ,Real potrebuje hrat a vyhrávať ,potom nezreba pindat. Ale pekne že to si aspoň priznal ten zákrok ,sebareflexia klobúk dole. Až na to že 90% tých čo plakalo predtým teraz bude ticho .
Puding uz jdi do pici nikoho nezaujimaju tvoje vecny vyplody jak sa real nepotrebuje toto nepotrebuje tamto hrate totalne nepozeratelne hovno s tym rozdielom ze vyhravate bez sa opustat na vlastne stranky nikoho nezaujimaju tvoje totalne subjektivny pohlady na vec
Nemame ziadnu zkurvenu piamociarost, tato pomalá hádzaná nema limit , mi prideme k 16nastke a len tam zastaneme a nic dopice , u nich 1-2 rychle prihrávky a sme vpici
Ako môžeme byť tak statickí... Keby tam nebol 16 ročný Lamine, bola by to hotová katastrofa... Neviem síce, čo Xavi chce od našich, ale buď je náš tím úplne neschopný alebo (čo je vysoko pravdepodobné) Xavi chce len držanie lopty a jej presúvanie zo strany na stranu dúfajúc, že to súperovu obranu otvorí. Bola to len otázka času, kedy pustíme gól. Grc.
Presne pre toto nechápem dôvod míňať hocijaké peniaze a len čisto dávať šancu mladík hráčom niekoľko rokov pretože míňať peniaze na priemerakov ktorý aj tak len prídu a sú donútený cupkat a tukat si na 3-4 metre význam nemá žiadny cristensen nech si zbalí kufre a hrať môže 16 ročný chlapec a naberať skúsenosti
No tak krutá realita je že Barcelona nemá ani ma to hrať európsku ligu takže kombinácia mladíkov a pár skúsených hráčov nam bude stačiť na to aby sme z prvej ligy nevypadli a aspoň nebudeme míňať nezmyselne peniaze na priemerakov ktorý nám aj tak nepomôžu konkurovať v dnešnom fotbale ak nemáš za chrbtom prachatych investorov a hráš nejakú naivnú hru ako tzv. Cules a nemáš 150 mega vyprášit na jedného svetového hráča tak nemáš nárok to je krutá realita moderného fotbalu
Boze kazdy utok spomalia a tikajú si do boku a dozadu, ak toto niekto názve tiki taka a ze ak sa mi to nepaci mam ist pozerat iny klub tak mu jebnem, toto nema nic spolocne s tiki takou takze prosim Klopppppp je teraz volny prosim nech ho zoberu
Po prvé nie je voľný, ide dokončiť sezónu v PL, po druhé povedal že sa cíti bez energie a keby sa ho opýtajú či ešte bude niekedy trénovať, tak odpovie nie
Tak Klopp by přišel nejdřív v 2026 a na ty dva roky by mohl vést tým Conte, je volný a stejně nikde nevydrží déle než dva roky. Pod Contem by to byla vojna a změna taktiky, začalo by se hrát na protiútoky
Nezáživná až nepozeratelná hra. Hráči už naozaj nevedia čo robiť. Okrem jalového držania lopty nevidieť nič pozitívne. Všetko je strašne pomalé. Útoky sú do sformovanej obrany. Tento bezmyšlienkový futbal by mal Xavi zmeniť ale asi nevie ako a to je veľmi smutné. Celá koncepcia hry je nanič. Takto už nikto nehrá. Ten úpadok je katastrofálny. O obrane škoda hovoriť robí neskutočné a primitívne chyby ale neustále a nič sa nemení. Už zostáva len čakať na zázrak. Barca hrozne upadla.
Domnievam sa, že skutočne Xavi na to nemá. Bohvie, ako je to s tréningami, hráči len klusajú, kondične sú úplne mimo. Do strán, dozadu. Romeu patrí tak do Slovana, brankár tak do Prešova. Otras, hroza. Lewa tam nemá čo robiť, je už dávno za zenitom. Jediné, na čo sa dá pozerať, je Lamine. Zdá sa, že niečo nie je s mužstvom v poriadku. Sabotujú, či čo? Ono to určite časom vypláve, kde je pes zakopaný.
Romeu a Lewandowski tam nemajú čo hľadať.