Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Mně nejvíc mrzí, že Xavi není spravedlivý k hráčům. Neměří každému stejným metrem. Proč, když někdo hraje dobře, je v laufu, proč ho Xavi nevyužije pro tým ??? Každý hráč který má formu končí na lavičce a hraje někdo kdo si to vůbec nezaslouží. Včera Cubarsí, Ferran, Fermín ..... na míto nich hrají Christensen, Romeu, Lewa .... Pro mě je tahle taktika absoluně nepochopitelná a neakceptovatelná. A ať mi Xavi vykládá že jsou jednotní ... Ti hráči tohle sami musí cítit a kabina nemůže být jednotná. Tomu zkrátka nevěřím ....
Možno keď budú hráči pod menším tlakom, tak sa zlepšia a niečo vyhrajú.
Barca naberá vodu uz mnoho rokov, budu musieť niekoho uprosiť, aby si priviazal okolo krku slučku zachraneho lana
Krásny rozdiel, medzi Xavim a Koemanom, zatiaľ, čo jeden nepochopil, že nepomáha, hádzal vinu všade okolo a handrkuje sa o peniaze, druhý ukázal svoju veľkosť a lásku ku klubu.
Nechapem aky to ma zmysel tahat az do juna.Liga out a LM?So Xavim a s jehou “taktikou” nas vyradi uz trapiacu neapol
Tak doufám že s ním po sezoně skončí. Aj Roberto, Pena, Alonso, Lewa, Romeu, Ferran....A předpokládám že skončí jeden ze stoperů možná Chris nebo Julius.
5. Končene pochopil, že nemá na to byť trénerom.