Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
iamculeForever Premium
2024-01-28 14:22:54
Podľa mňa je to iba výmyseľ médií
2024-01-28 14:33:35
Podĺa mňa Enrique nie je trener svetovej kvality.. Ano vyhral treble ale ten by vyhral s MSN aj xavi v tej dobe :)... Odvtedy luis nevyhral asi žiadnu trofej. V psg ho zachranuje mbabe.
2024-01-28 14:42:56
Lucha som mal vždy rád. Zo všetkých trénerov z rád Barca DNA za posedné roky bol on jediný od Pepa, ktorý dokázal priniesť do nášho štýlu niečo nové. Je pravda, že mal MSN a finančne sme si mohli dovoliť viac, ale nebolo to len o tom. Všetko dobré sa raz končí a to je škoda. Od odchodu Enriqueho to išlo s nami do hovna ... odchod Neymara, Valverde, Bartomeu a jeho 3 panické 100+ miliónové nákupy, ktorých dôsledky nesieme dodnes. Ako Lucho mal aj svoje muchy ako napr. že nemal najlepšie oko na prestupy ako napr. Andre Gomes a ďalší, ale ako tréner bol viac než dobrý.

Potrebujeme teraz určite skúsenejšieho trénera ako bol Xavi, to je prvá vec. Druhá vec čo potrebujeme je, aby ten tréner vybočoval z rady a nebál sa skúšať niečo nové aj mimo nášho DNA, ak sa chápeme. To sú 2 kľúčové body za mňa. Mimo toho každý projekt potrebuje financie. Páky už nebudú možné, preto sa nemôžme báť predajov súčasných hráčov ak v nich nemáme dôveru. Treba z tých nepovedených prestupov získať spätne financie a urobiť tentokrát lepšie prestupy a hoc staviť na mladších hráčov a dlhodobejší úspech ako vidinu v krátkodobí úspech.
2024-01-28 14:46:59
Preboha len to nie. Nie, že ako tréner bol strašne preceňovaný, ale jeho štýl by ešte zničil momentálnu barcelonu. Keby nemal Messiho a hype po Pepovi, tak by Enrique nevyhral nič. Už by to chcelo iného trénera, ako španiela. Ideálne Nemca alebo taliana. Lebo zas by to skončilo pri nudnej hádzanej okolo 16ky.
2024-01-28 14:49:44
weiss, kocian, tarkovič
2024-01-28 15:25:26
Ak je to pravda, potom to ukazuje, že myslenie ľudí z klubu Barcelonského je zacyklené v minulosti. Možno aj preto prítomnosť nie je taká ružová.
2024-01-28 15:35:21
Musime nájsť trénera, ktorý nie je posadnutý našou "DNA" a prinesie novú krv. Bodka.
2024-01-28 15:50:27
na tému tréner nech šatńa drží hubu a čaká na rozhodnutie múdrych a kompetentných -- šatńa má na barcelonskom priesere rovnaký podiel ako xavi
2024-01-28 16:09:04
Asi budu za hlupáka, ale Aubemeyang když byl u nás, tak hrál lépe než lewa, lewa není až tak přínosný
snapshot Premium
2024-01-28 17:58:17
Preco by isiel z timu, kde mu kupia hraca, na ktoreho ukaze? Kde ma peniaze, ktore on chce a vie, ze ho nikto nebude ziadat o znizenie alebo odlozenie platu?
Preco by siel k nam, kde musia hrat 16 rocni chlapci v krcoch lebo nemame peniaze na hraca, ktory uz vie ako co hrat a iba sa prisposobi novemu timu?

Naco vychovat ked ti daju hotovy material.