Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-30 09:30:39
Viaceri tu,vratane chlapa,co dava znamky za zapasy,vidite Gunda v ovela lepsom svetle,nez aky je.Posledny zapas dostal najvyssiu znamku na tejto stranke a chvalime ho za aktivitu dopredu. Ale vsima si niekto,kolko strat lopt ma? Proti Villarealu stratil loptu a vyrovnali na 3:3. Tam sa zlomil zapas. Tych fatalnych strat je velmi vela.Hrac na jeho pouzicii musi predovsetkym udrzat a rozohrat loptu,nie stratit.Jeho priestor je najzranitelnejsi na rychly protiutok a to sa aj stalo.
Naopak na Lewu nadavame a je sice pravda,ze je za zenitom a nikdy nebude Lewa z Bayernu spred 5-6 rokov,ale nezasobujeme ho tym,co potrebuje (presne centre) a navyse mu casto krajni zatvaraju priestor (alebo stoperi pri standardkach). A toto ma tiez vedie k tomu,ze Xavi nato nemal.
Klobuk dolu,ze ma sebareflexiu a mysli na klub a je Cule. Bol to ale velky skok z arbskej komedyleague do LM a LL.
2024-01-30 09:48:55
Tak je mi jasné ,že Lewa nebude na Xaviho naštvany,že ho párkrát vystřídal ,protože sám moc dobře ví , že pod jiným trenérem by poslední rok nenastupoval vůbec.