Pokiaľ viem, tak on bol asistentom v Bayerne, potom ho aj viedol, ale zase mal super mužstvo, takže je otázka, aký bol jeho podiel na výhre v LM. Potom nevydarené pôsobenie pri reprezentácii. Nemá toho veľa za sebou, takže to trochu vyvoláva pochybnosti, ale zase, keby som si mal vybrať medzi ním a Marquezom, Mottom a pod. tak uprednostním Flicka. Nemecký tréner v Barcelone, to by bol zaujímavý experiment. Najlepší by bol Klopp, ale ten je aj najťažšie dosiahnuteľný.
"ale zase mal super mužstvo"...ako jasne, lahsie sa trenuje Messi nez Juro Halenar, avsak historia uz velakrat ukazala, ze bez dobreho trenera ani tim plny hviezd moc nezmoze. Priklad prve madridske galacticos alebo posledne dva roky Rijkaardovej ery v Barcelone.
Nepodcenujem jeho podiel v LM, vyhrat ju je narocne, ale suhlasim so Zubizaretom, nema toho vela za sebou. LM vyhral aj Roberto di Matteo s Chelsea a takych mnazerov by sme nasli viac. Za mna to urcite neje manazer, ktory by mal posunut tim vpred. Najviac si viem predstavit De Zerbiho, mozno Marcela Bielsu.
On nevyhral len LM, vyhral sextuple a ďalšiu sezónu double, v LM vypadol po dvojzápase s PSG kde bol Bayern lepsim tímom. Rovnaký tím predtým viedol Kovač po ktorom ho Flick prebral v sezóne a pod Kovačom hrali veľmi slabo.
Jackopz, akurát som to išiel napísať, že aj Kovac mal to iste mužstvo ale výkon bol otrasný..
Pod flickom bayern hral krásny futbal, moderný, intenzívny a oku lahodiaci. Bez veľkých transferov zostavil ozajstnú masinu. Vyhodený Sane alebo Gnabry pri ňom sa stali top hráčmi, čo znamená že vie pracovať s hráčmi a hráči pri ňom rastu. Plus je dobrý motivátor..
Neviem, podľa mňa ideálny kandidát a barca by mohla byt pre neho super príležitosťou ukázať sa že je top tréner.
Neviem asi som staromodny abo co, ale ak chce nejaky trener prist do velkoklubu, ktory nepozna, v inej krajine, ktorej rec ani neovlada (a nie je to Guardiola), asi by som bol skepticky. Kiezby predviedol u nas to, co v Bayerne:D
Tak ako tréner v repre to nemaI vobec jednoduché, v Nemecku sú ešte väčšie očakávania ako v BarceIone, do každého turnaja šIi s tým, že všetko ostatné ako víťazstvo je považované za neúspech, aIe maIo to mužstvo takú kvaIitu ako pár rokov dozadu? NemysIím si, kraje obrany ak si pamätám boIi posIabšie a tvorené menej známymi hráčmi, to isté hrot a stopéri úprimne tiež nie na najvyššej úrovni.
Naopak v Bayerne hraI prekrásny futbaI, takže ja by som to s ním skúsiI, keďže Iepšieho trénera momentáIne asi nenájdeme, keďže KIopp je nereáIny.
Ja si myslim, ze Flick urcite nie je top trener. Minimalne urcite nie je na urovni Kopp, Tuchel, Lowe...Mam velke obavy, ako by ho vzala kabina. Nie je to top trener, klub nepozna a spanielcinu podla vsetkeho (zatial?) neovlada. Rad sa budem mylit.
Mohol by ku nám priniesť ten nemecký rýchli priamočiary štýl a v kombinácii s trochou tiki-taka by to mohlo byť smreľné... Dúfam, že budúcnosť Barci bude svetlejšia, ako je súčasnosť.
Pod flickom bayern hral krásny futbal, moderný, intenzívny a oku lahodiaci. Bez veľkých transferov zostavil ozajstnú masinu. Vyhodený Sane alebo Gnabry pri ňom sa stali top hráčmi, čo znamená že vie pracovať s hráčmi a hráči pri ňom rastu. Plus je dobrý motivátor..
Neviem, podľa mňa ideálny kandidát a barca by mohla byt pre neho super príležitosťou ukázať sa že je top tréner.
Naopak v Bayerne hraI prekrásny futbaI, takže ja by som to s ním skúsiI, keďže Iepšieho trénera momentáIne asi nenájdeme, keďže KIopp je nereáIny.