Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Revive Premium
2024-02-05 17:39:57
"bezohľadne kopol súperovho hráča do nohy". Haluz, ten rozhodca nemá kúsok chrbtice, a proste klame a zavádza. Hráč Alavesu išiel do sklzu a Roque sa mu snažil vyhnúť, a medzi tým ho škrkol do chrániča. Keby išlo o "bezohľadné kopnutie", tak by to vyzeralo zo záberu ináč. Plus to rozhodca ani nevidel, a šmahom ruky vytiahol žltú. A tá fotka, čo pridal hráč Alavesu, no nehnevajte sa na mňa, to keď je zranenie po ktorom, musí plakať na ihrisku, tak nech ide slečinka robiť balet.
2024-02-05 19:38:25
Ja dúfam ze mu to nezrušia. Obetujem jeden zápas bez roqueho za tu audio nahrávku co by pustil von Romero. Ak je skutočne taka kontroverzná, bola by škoda keby nebola zverejnená. Treba vytvárať tlak na rozhodcov. Na príklade realu vidíme ze to skutočne funguje.
2024-02-05 19:51:23
Neviem ako vy ale ja som k*rva nikdy nevidel aby hráč ktorý stojí a proti nemu ide niekto sklzom jasne fauloval bez nejakeho úmyselného nákopu pri ktorom by riskoval tak či tak zranenie ešte svoje, vždy teda až na Roqueho je faul pískany v prospech hráča ktorý stojí na ktorého sa ide sklzom len tento magor asi v tom nemá jasno
2024-02-05 20:48:34
Inak som tu jediny, komu nepride normalne, ze sa nejaky novinar dostava k takymto zvukovym zaznamom a vypusta ich vonku ked si zaumieni? Nezverejnuje sa ta komunikacia medzi rozhodcami na nejakom oficialnom otvorenom zdroji?