Mna by iba zaujimalo, co robi Gutiho takym odbornikom na komentovanie trenera.
Tak ked chcem komentovat lekarov, jasne musim byt lekar. Ked chcem komentovat IT, musim byt ITckar. Advokatov advokat atd.
A zrazu tu pride Guti ktory netrenoval ani deti a zrazu presne vie aky ma byt trener Barcelony a ako pripraveny Xavi prichadzal
Snapshot- Guti ale trénoval mládež Realu a celkom dobre ,následne bol asistent v besiktas a tréner almerie . Má licenciu tak niečo určite vie o trenivani,preto sa asi vyjadril .Ja si osobne myslím pravdu ,tlak v Barce aj ak by nemala krízu je niečo veľké ,dupľom keď má krízu . On nemal skúsenosti ,na trénera je väčší tlak jak na hráča ,väčšinou tréner zodpovedá za výsledky kdezto zla hra sa rozloží medzi hráčov .
On ale váhu nepotrebuje ,nikto ani netvrdí že jeho slova majú váhu . Jeho sa opýtal niekto a on odpovedal,skratka názor .ci ak je niekde a opytaju sa ho na názor tak má byt ticho?
Má pravdu ,co se týče Xaviho jako trenéra .Prakticky bez trenérské praxe přišel trénovat velkoklub bez zkušeností .Měl a má výborné hráče ,ale ničí fotbalisty svou posedlou taktikou být na míči ,neztratit balon ,sto přihrávek dozadu než jednu průnikovou u které hrozí ztráta míče .
Ne snapshot. To nedokázal on. Protože za to muže Real, a Atleti, který schválně prohrávali aby Xaviho Barcelona mohla vyhrát pohár a ligu. Jo a samozřejmě teď když je krize, tak za to samozřejmě muže Xavi ano ano. Tam jiný element vůbec není, za to prostě muže Xavi. :D
Petros,ty jsi někdy byl v Barcelonské šatně před zápasem? Jak víš, že Xavi chce,aby místo prunikovych přihrávek, hráli hráči radši dozadu? Ono nic není tak černobílý jak se zdá, myslím si spíš, že ti hráči si teď moc nevěří a proto radši hrají na jistotu, že jim chybí rozhodnost
Má pravdu zejména v tom, že Xavi nebyl schopen využít přednosti jednotlivých hráčů (a rozvíjet je) a sladit to s ostatními. Také mi chybí schopnost poučit se z chyb a přijmout vhodná opatření.
Kolmice sa neda davat len tak 😂 nato treba mat podmienky, treba robit tranzity a rozpohybovat supera. To nam nejde, ako nedavno spravne poznamenal Bosque. Mna mrzi jedine to, ze ten váš svetovy trener nemoze prist uz teraz aby ste videli, ze z typologicky nefunkcnej zalohy funkcnu nespravi nik.
Xavi mohl vyzkoušet včas na DM Christensena anebo předtím i Erica, nepracoval dobře s tím co měl k dispozici... Těch možností co udělat prostě byla celá řada. Ale Xavi vlastně říká : nemám Busiho, nemám jemu podobného, nedá se tak dobře hrát, což je kravina.
Oboch vyskusal v zapasoch a Xkrat vyskusal aj na treningoch. Nielenze nemame DMko s nasou DNA my nemame DMko vseobecne, pritom je to najdolezitejsia pozicia v dnesnom futbale. Pep nema rad zavislost na konkretnych hracoch, napriek tomu Rodriho nerotuje a ten sa po sezone postazoval, ze hraje prilis vela a potrebuje niekedy oddych. A Pepova bilancia bez Rodriho v PL je 16 zapasov - 6 prehier a winrate 56%.
Súhlasím skoro so všetkým. Jediné, čo asi bolo inak, je Xaviho pripravenosť. S tým až taký problém nebol, podľa mňa hlavný problém je v tvrdohlavom presadzovaní nášho štýlu, ktorý väčšine hráčov jednoducho nesedí.
Je to pravda s odstupom času. Ale keď bol ohlásený Xaviho príchod na lavičku Barcelony, ja som bol nadšený a veril som mu. A myslím že tomu verila vačšina že práve Xavi nás trošku herne pozdvihne. Škoda
Také jsem nepatřil do té většiny ,ale na chvili jsem svů názor změnil ,když jsme loni na jaře začali hrát krásný rychlý, oku lahodící fotbal s napadáním a rychlým ziskem míše po jeho ztrátě ,přihrávky měly oči a rychlost i směr dopředu.Přejeli jsme Real asi 4-0 (už si nepamatuji) a mohli jsme těch gólů osm nemohli by se divit. Pak přišla repre přestávka a od té doby to jde od desíti k pěti .
ono je to tak, že vynikajúci hráč sa nie vždy stane aj vynikajúcim trénerom... pamätám sa na jožka vengloša, keď prišiel z ružomberku do slovana -- poctivec, obehal všetko, bránil, prihrával, ale asi nikdy v živote netrafil bránu -- užitočný, ale veľmi priemerný hráč -- a zrazu, tréner ako hrom, vizitky nechal po celom svete -- ja veľmi, veľmi dúfam, že xavi naberie skúseností, vytvorí si vlastnú, ale modernú koncepciu hry a jeho hviezdne chvíle ešte len prídu
Tak ked chcem komentovat lekarov, jasne musim byt lekar. Ked chcem komentovat IT, musim byt ITckar. Advokatov advokat atd.
A zrazu tu pride Guti ktory netrenoval ani deti a zrazu presne vie aky ma byt trener Barcelony a ako pripraveny Xavi prichadzal