Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-02-06 13:14:14
tento komentár sa dá podpísať do poslednej bodky
2024-02-06 13:18:14
Má pravdu ,co se týče Xaviho jako trenéra .Prakticky bez trenérské praxe přišel trénovat velkoklub bez zkušeností .Měl a má výborné hráče ,ale ničí fotbalisty svou posedlou taktikou být na míči ,neztratit balon ,sto přihrávek dozadu než jednu průnikovou u které hrozí ztráta míče .
2024-02-06 13:32:06
Súhlasím skoro so všetkým. Jediné, čo asi bolo inak, je Xaviho pripravenosť. S tým až taký problém nebol, podľa mňa hlavný problém je v tvrdohlavom presadzovaní nášho štýlu, ktorý väčšine hráčov jednoducho nesedí.
2024-02-06 13:46:55
Je to pravda s odstupom času. Ale keď bol ohlásený Xaviho príchod na lavičku Barcelony, ja som bol nadšený a veril som mu. A myslím že tomu verila vačšina že práve Xavi nás trošku herne pozdvihne. Škoda
2024-02-06 17:37:52
ono je to tak, že vynikajúci hráč sa nie vždy stane aj vynikajúcim trénerom... pamätám sa na jožka vengloša, keď prišiel z ružomberku do slovana -- poctivec, obehal všetko, bránil, prihrával, ale asi nikdy v živote netrafil bránu -- užitočný, ale veľmi priemerný hráč -- a zrazu, tréner ako hrom, vizitky nechal po celom svete -- ja veľmi, veľmi dúfam, že xavi naberie skúseností, vytvorí si vlastnú, ale modernú koncepciu hry a jeho hviezdne chvíle ešte len prídu