Práveže títo dvaja sú kostrou tímu. V nedávnom rozhovore Deco vravel, že ak sa bude predávať, tak sa posnažia vyhnúť kostre tímu ...
Araujo má zmluvu do 2026, takže aj v prípade že by sa s ním nepredlžilo do leta, tak nie sme nútený pristúpiť k jeho predaju, hoc uznávam, že Araujo si zvýšenie platu zaslúži, keďže Kounde ma skoro 2x toľko čo on ...
De Jong má tak isto zmluvu do 2026. Ak už by sa mal predlžovať de Jong, tak len kvôli zníženiu platu. Toto sa už dlho odsúva. Má poriadne prestrelený plat a neznížil si ho už vyše 2 roky. Ak sa nemýlim má 37 mega v hrubom za sezónu ... o 10 mega viac ako Lewa a to už aj Lewa ma trochu priveľký plat. Nastal čas znova ukázať Frenkie ako rád máš Barcu. Kľudne predlžiť na dlhšie, ale nižší plat poprosím.
Fdj má práve taký plat pre odložené peniaze .... A skôr by som povedal že nastal čas aby mu ich Barcelona teraz vyplatila a stala si za slovom a nie čas aby Frankie niečo teraz ukazoval
Ako píše Peto, FdJ má z časti taký plat kvôli odloženému platu z minulých sezón. Keby sa náhodou predá, tak sa mu musia aj tak doplatiť zvyšné peniaze z minulých sezón, to dával do pozoru aj jeho agent keď sa riešil prestup do MU. Jedine že by to bol ochotný vyplatiť kupujúci klub.
Paradox jak svin. Má prostřelený plat, protože si ho odložil, když to bylo nutné, teď se mu to vrací, ale protože to v součtu vypadá astronomicky a i je, ale ne jeho chybou, tak je tlak na to, že je to neadekvátní a měl by si to snížit... To se může dít jen u nás... 😅
Tak ako to je Peto? Buď ma tie odložené peniaze v plate, alebo nastal čas aby mu ich Barca vyplatila? Nevypláca mu ich stále v tom plate náhodou? Neprotirečí si to náhodou? Za mňa je to podozrivé. Frenkie nebol jediný počas korony s odloženým platom a pritom jediný ma teraz taký plat v zmluve a akože sa mu to stále vypláca ... neviem je to čudné ... Vypláca sa mu to už aj tak dlho, od korony už uplynuli nejaké tie roky a nás naďalej ťaží platový strop, takže áno keď chceme urobiť cez leto nejaké zmeny v kádri, tak sa bude ako už stále každé leto riešiť platový strop.
Čím viac miesta v platovom strope = tým viac možných zmien v kádri
Teraz som si spomenul, že stará garda Pique, Busi, Alba tie odložené platy nemali ani tak v zmluvách v plate ako Frenkie, ale pomimo, ale aj tak to klubu odpustili pri odchode a nežiadali vyplatenie btw.
Araujo má zmluvu do 2026, takže aj v prípade že by sa s ním nepredlžilo do leta, tak nie sme nútený pristúpiť k jeho predaju, hoc uznávam, že Araujo si zvýšenie platu zaslúži, keďže Kounde ma skoro 2x toľko čo on ...
De Jong má tak isto zmluvu do 2026. Ak už by sa mal predlžovať de Jong, tak len kvôli zníženiu platu. Toto sa už dlho odsúva. Má poriadne prestrelený plat a neznížil si ho už vyše 2 roky. Ak sa nemýlim má 37 mega v hrubom za sezónu ... o 10 mega viac ako Lewa a to už aj Lewa ma trochu priveľký plat. Nastal čas znova ukázať Frenkie ako rád máš Barcu. Kľudne predlžiť na dlhšie, ale nižší plat poprosím.
Čím viac miesta v platovom strope = tým viac možných zmien v kádri