Jedine čo má navyše, je ruka nad hlavou pri bránení, kedy žiada offside😄ak príde dobrá ponuka, ktorá by klubu pomohla nech ide, pique ani puyol z neho nebude, je to iba môj názor, ale nemám pocit že je viac ako ostatní z obrany
Z koho bude Pique, Puyol? Z Christensena? Koundeho? Nenechaj sa vysmiať. Cubarsi minimálne 4 roky kým bude hrať základ, ak nie viac. Ja ti aj poviem čo podľa mňa ma, čo iný nemajú. Ta vlastnosť, kde vie zabrániť aj čistému gólu v poslednom momente. Už boli také situácie kde to Kounde, alebo Christensen zvorali a Araujo zachraňoval v poslednom momente. Čo tak si spojiť fakt, že Bayern kupuje asi 5-6 stopéra za 3 roky? Čo ak hľadá presne niečo také, čo nenašli ani u de Ligta, ani Upamecana, ani Min-Jae, ani u Hernandeza, alebo u Pavarda? Čo ak je to niečo cennejšie ako 100 mega?
Hlavne ide do kazdeho suboju ako by to bola posledna minuta. Ziadny nevypusti a robi maximum pre tim. To iste aj v utoku ak prehravame. Na to aky je mohutny, ma vybornu rychlost a mrstnost. Ano podaktori by ho hned predali za nejake zranenia, ale na to ako ma muskulaturu a ze hra kazdy zapas tak je na tom este so zraneniami dobre. Ja by som ho urcite nepredal ani za 100 mil. Radsej Christensena /Koundeho za 50 mil. a napr. Fatiho, ale Ronald je srdciar. A to za ziadne peniaze nekupis 🙂 Aj ked tuto sezonu nema najlepsiu formu, ale to nema cely tim..
Viniciusa ubranil koľko asi 2x, prvýkrát za Barcelonu, 2x za Uruguaj...nehovoriac o Tom že hoci je ten megatatralny, Araujo nemal čisté zákroky..často je mimo pozície a neskoro prichádza..Vy máte svoj názor, ja svoj ale není hoden toho aby sa z neho robila SuperStar, ani jeden z vyššie spomenutých nieje horší ani lepší..idem má poraziť keď bráni s rukou nad hlavou, nieje niekým čo organizuje obranu, viem si ho predstaviť vedľa niekoho takého ale on to není..
Zobuď sa! Araujo je suverénne lepší než Christensen a Kounde dokopy k tomu. Araujo je isto v top 3 najlepších stopérov momentálne. Niekto taký sa nepredáva ak chceš úspešný projekt.
Michal999, pre priklad sami Vinicius a Rodrygo v rozhovoroch menovali Arauja ako najlepsieho obrancu, proti ktoremu hrali. Fede Valverde takisto aj ked tam mozes najst zaujatost kedze je Uruguajcan. Pochvalne sa o nom vyjadruju spoluhraci aj treneri, Piqueho vytlacil zo zostavy a uz ho nepustil spat... Ze sa onho podla medii zaujima aj Bayern je prirodzene. Nemusi ti byt sympaticky a mozme sa bavit o tom, ze tuto sezonu neje vacsinu casu vo forme, ale aj s prizmurenym okom je to daleko nas najlepsi obranca.
michal999 - araujo vo forme ktoru mal minulu sezonu bol asi najlepsi stoper na svete. Ak nie najlepsi tak top v 3 urcite. Araujo by bol uplne posledny hrac Barcelony ktoreho by som predaval.
klubu pomoze ked tu ostanu najlpsi hraci. inak sme ako velkoklub skoncili.
za poslednu dobu sme rozpredali cast buducich prijmov, naozaj vyrazne sme znizili platy, lebo odisli traja hraci, co zarabali najviac a stale sme financne v p1ci? to budeme kazdu sezonu potrebovat predat hraca za 100 mega ci ako to je?
Určite nie. Niečo také by bolo už cez čiaru čo znesiem. Je xy iných hráčov na predaj. Kľudne môžu hneď odkývnuť toho Raphinhu do Tottenhamu. Alebo kľudne Christensena, alebo Koundeho predať, ale nie pilier obrany Arauja. Jeho predaj by bol pre nás katastrofálny. Čím skôr Araujovi zdvojnásobiť plat na úroveň Koundeho platu, aby táto sága skončila a Bayern to rýchlo pochopil.
Čo ak odíde Raphinha a príde 16 ročný Messinho? Tiež bude mať taký plat ako Raphinha? Ha! Určite nie. Cubarsi hypoteticky nahrádza Christensena, alebo Koundeho. Tiež bude mať taký plat? Určite nie. Taktiež nie je zaručené, že budeme mať rovnaký platový strop. Môže sa navýšiť ak budeme mať sezóne príjmy ako sa odhadujú.
Máme inú možnosť v našej situácii? Yamal musel nahradiť Dembeleho, lebo na kúpu iného hráča nebolo peňazí. Fort, alebo Valle budú kryť chrbát Baldemu, lebo na iné LB nie sú peniaze. Jeden stopér sa predá, lebo potrebujeme generovať príjmy a na náhradu peniaze nebudú, lebo potrebujeme posilniť iné posty ako DM, preto sa bude veriť Cubarsimu. A tak ďalej, a tak ďalej. Robí sa, čo sa musí.
Tak pokud mu nabídnou ranec a Barce 100mio, tak se vsadim, že ho prodají. Na druhou stranu mi nepřijde pravděpodobne, že by bavori dali 100 mio, jsou to drzgresle a díky tomu jsou stabilní.
Araujo chce byť len platovo docenený. Ma polku toho čo Kounde, čo fér nie je pri porovnaní ich výkonov. Stačí, že mu dajú plat ako ma Kounde a ostane aj keby mu Bayern ponúka vyšší plat od toho.
jednoznacne. presne ako ked chceli predavat frankieho. ziskali by 70 - 90 mega. a takeho kvalitneho hraca by za take peniaze nezohnali za 3 roky a tak by kupovali o dva triedy horsich zaloznikov za 60 milionov
Predaj 1 stopéra je veľmi pravdepodobné .... A v prípade že si kounde a Christensen povedia že preč nepôjdu ( čo si môžu kľudne povedať nakoľko základ majú dosť istý a posadiť ich nemôžme ) tak odchod arauja môže byť kľudne nutnosť
Áno je možné, že niektorý hráči budú odmietať odchod ako napr. Raphinha z minulého leta, ale v tomto lete sa tomu on takým postojom nevyhne. Nejde hrať slabo a aj tak sa trucom udržať v Barce. Na Christensena mi taký truc nesedí, ten by nemal robiť problém s odchodom. Situácia kde by bol ako píšeš Araujov predaj nutnosť je malo pravdepodobná.
Umtiti je kapitola sama o sebe a dosť ma s tým spoločné to jeho zranenie. On si v prvom rade nechcel priznať, že už nie je tom leveli aký treba na Barcu a samozrejme jeho nároky na klub v LM. Toto nie je prípad ani Koundeho, ani Christensena.
Mikimi nechápem prečo by sa tomu raphina nemohol vyhnúť ? Príde nový tréner možno si povie že sa ukáže .... Ak povie že preč nepôjde tak nepôjde ....a zabúdať na jednu vec aj keď dáš Koundého na rb do konca sezóny tak si vždy môže povedať že ak preč nepôjde tak bude musieť ísť nejaké CB a to bude jeho cesta na CB ...... Všetci vedie že Barca MUSI predávať takže stačí počkať
Niekto odísť bude musieť a potom nech si radšej vyberá samotná Barca koho potrebuje naďalej v projekte a hráči sa tomu budú musieť prispôsobiť. Aký ma zmysel predávať hráčov ktorých predávať nechceme ako Araujo, aby tu ostali tí v ktorých neveríme a nechceme ich tu? Logika? Raphinha sa vyhol minuloročnému prestupu hlavne preto, lebo odišiel Dembele a odchod 2 hráčov z tej istej pozície naraz by bol risk. Tento rok ho už také niečo nezachráni a bude sa musieť podriadiť, verím v to. Umtiti odolával viac sezón tým tvrdohlavým chovaním proti predaju, ale o neho nebol taký záujem aký je o Raphinhu + u Umtitiho bol problém jeho plat, ktorý mu nechcel nikto platiť. Nemyslím si, že Raphinha bude tento krát robiť problémy ako Umtiti. Novému trénerovi bude samozrejme vysvetlené, že aby mohlo prísť nejaké DMko, tak sú potrebné predaje a návrat k pravidlu 1:1, takže či chce, alebo nie bude musieť s nejakými predajmi súhlasiť.
Keď chcú predať jedného z pilierov budúcnosti Barcy ,tak by sa mali pakovať aj Laporta s Decom. Overený hráč ,ktorý je nespochybniteľlný sa nesmie predať!
A potom priviesť neovereného stopéra za 75 mega. Ešte k tomu Decovi: po odbornej stránke nesiaha ani po členky Alemanymu.
Prosim nie. Doteraz mam v hlave zivu spomienku zaberu na arauja ako nasraty sedi na lavicke po prehre s bayernom 8:2. Ten chalan je predurceny na to ich porazit, nie sa k nim pridat.
za poslednu dobu sme rozpredali cast buducich prijmov, naozaj vyrazne sme znizili platy, lebo odisli traja hraci, co zarabali najviac a stale sme financne v p1ci? to budeme kazdu sezonu potrebovat predat hraca za 100 mega ci ako to je?
Nikto nám ho nenahradí ako ani Ter Stegena a Frenkieho.
A potom priviesť neovereného stopéra za 75 mega. Ešte k tomu Decovi: po odbornej stránke nesiaha ani po členky Alemanymu.
Možno budeme banovať, možno nie.