ho tu drzat nasilu..potom je jednoznacne vyhodnejsie preskumat trh a vytiahnut co sa da..mozno sa dostaneme dalej nez na 100mega. No za mna treba spravit vsetko pre to,aby zostal.
Me spis fascinuje, ze jeho odchod by dle jeho slov byl odůvodněný touhou po velkých trofejich .. no a v článku se píše o United, Chelsea a PSG 😂 … kdyby tam bylo City aspoň … přestup do těchto 3 klubu mi smysl nedává
Bernardo ma v lete vykupku 50m. DMko Zubimendi, dvaja makači pred nim Gavi-Bernardo, vyssie Gundo/Pedri by mala byt fajna zaloha. K tomu kridlo a hrotak podla formy a mozme hrat dobry futbal.
Ked si odmyslim MaTSa, tak po odchode Sergiho Roberta a Frenkieho nebude v A-time hrac posobiaci dlhsie jak 3-4 roky (najdlhsie Pedri, Gavi). Ziadna kontinuita, ziadny lider so skusenostami z barcelonskeho prostredia. Takto sa tim neobmiena.
Podla mna zaloha ktoru mame teraz s Frenkiem bez DM je funkcnejsia ako by bola ta bez Frenkieho s DM. Dufam, ze Frenkie neodide a na DM sa najdu peniaze, bolo by to najlepsie.
Neskladaj zálohu podľa seba keď nevieš aky tréner príde. Toto je záloha na pokračovanie Xaviho DNA fiaska. Treba dúfať vo Flicka, ten by rýchlo zrušil nádeje o takejto zálohe.
Zaloha tejto sezony je fiaskom vasej "modernej" zalohy bez Busquetsa. Zaloha DNA bola tá z minulej sezony, ked boli vsetci hraci fit a tá bola top. Tu ktoru som napisal je z polovice zaloha City doplnena o vhodne typy. V lete budes prekvapeny hracmi, ktorych si Flick privedie 😏
Fiasko je Xaviho trénovanie a nulová práca s hráčmi. Minulú sezónu sa tu hral 3 mesiace dobrý futbal, potom si znovu hľadal výhovorky že tím nemá formu alebo už o nič nejde. K výsledkom v Európe sa nejdem radšej ani vyjadrovať. Aby si ty nebol prekvapený keď celú dobu ako trénoval Bayern a Nemecko hral nonstop s Goretzkom v základe a to je podľa teba hráč ktorý v Barcelone nemá čo robiť. Už si viem živo predstaviť tvoje poranené správy ako umiera DNA.
Ešte pripomeniem tvoj posledný výber hráčov kde si chcel predávať Stegena, nahradiť ho Onanom a miesto Raphinhu kupovať Antonyho, takže s tvojim výberom hráčov by som fakt radšej pomlčal.
Pod Xavim sme hrali futbal podla toho, akych hracov mal k dispozicii a podla toho kto bol zraneny. Nie je mu co zasadneho vytknut, keby mal minulu sezonu na lavicke dvoch obrancov rangu Iniga a do zalohy Gunda s Ferminom bola by to pecka sezona. Flick tu bude mat inych hracov a podla toho sa zariadi.
Ked som chcel Matsa predat, hral hovno dva a pol sezony, Onanu som bral ako low cost posilu. Antonyho som tu chcel 3 mesiace na jesen ked mal formu, hned potom (aj v lete) som vravel, ze by som ho nekupoval. BTW tieto tvoje smiesne pseudoargumenty odzrkadluju tvoju mentalnu vybavu, ked taketo zmeny formy su bezne, pripominaju dristy tvojich oblubenych politikov. Ked to chces mat odplatene rovnakymi dristami - Saul Niguez mala byt klucova posila, Chelsea vie co robi ked ho berie,120milionovy Lukaku bol tvoj vysnivany utocnik, vytesoval si sa z prichodu Coutinha. Moriba bol moderny zaloznik, tesil si sa kde bude ManUtd o rok, Ten Hag perfektne zapracoval s hracmi a tak by sa dalo pokracovat.
Cule, možno to je práve k lepšiemu, začneme s novým trénerom od 0. Čím skôr zabudneme na ten trash a čiernu líniu z Romy, Liverpoolu a Mníchova tým lepšie. Tá mentalita porazených tam podľa mňa ešte stále je..
Jackopz nic v zlom ale Javi Martinez sa asi trochu vyzna a ak on hovori ze Flick je vhodny do nasej dna tak skor verim jemu ako tebe.
Hej hral Goretzku v zalohe ale preto ze nemal klasickeho solo pivota (Kimmich aj Thiago k sebe niekoho potrebovali).
Simao, s kazdym trenerom sa zacina od 0, suhlasim. Ale nesuhlasim s tym, ze vitaznu mentalitu chceme zacat budovat predajom nasich najlepsich hracov, aku to dava logiku? Ak to klubu zachrani ekonomicku situaciu tak v poriadku, ale zo sportovej stranky to nedava absolutne ziadny zmysel. Nemyslim si, ze ziadny hrac je nenahraditelny (ak nejde o Messiho:)), ale predat Frenkieho lebo sa privedie novy zaloznik, ktory viac zapada do koncepcie novemu trenerovi je v nasom pripade trochu iluzorny pribeh. Real Madrid zostal konkurencieschopny aj ked svojho casu predaval kazdy rok svojho najlepsieho hraca v sezone (jeden rok Di Mariu, dalsi rok Mesuta Ozila, Cristiana Ronalda, Benzemu...), takze urcite je realne tymto sposobim obmienat kader, ale my nemame ani taky siroky konkurencieschopny kader ani peniaze a nasa strategia budovania timu zacala pred par rokmi prichodom Laporty, zatial co real planuje dlhodobo. Nemozeme si dovolit predavat nasich najlepsich hracov ak chceme vitazny sportovy projekt a nemyslim si, ze Frenkie je ten, ktory prispieva alebo posilnuje porazenecku mentalitu, inak by nebol jeden z kapitanov.
Este nieco k posilam - su hraci a hraci. U Gundogana som sa ani trochu neobaval, ze bude topka a Bernardo je podobny pripad. Obaja patria do uzkej spicky najlepsich zaloznikov XY rokov po sebe, perfektne konzistentni lídri, bez zraneni a z Pepovho muzstva.
Smerovolič ide hovoriť niečo o politike :D to je komédia toto
Saul mal dávnejšie hodnotu 70-90m€, patril dlhodobo k najlepším záložníkom ligy a ukazoval to aj v LM. To že potom zakapal už nie je moja chyba, Chelsea ho podpísali a to ho tréner ani nechcel, rovnaký prípad ako Arthur Melo v LP. Lukaku vtedy patril k trom najlepším hrotom na svete, bol hráčom sezóny Serie A keď Inter vyhral titul. Bohužiaľ sa začal správať ako hlupák a vyplakávať v každom klube v ktorom bol. Hag pracuje perfektne s mladíkmi aj teraz v MU, to vidí každý kto ich sleduje, Mainoo, Hojlund, Garnacho. Na neho ideš nakladať a obhajovať Xaviho kvôli zraneniam, hlavne že Hag mal X viac zranení dôležitých hráčov, ale to už nie je zrazu podstatné, nehovoriac o banánových súperoch v LL, proti súperom v PL. Na druhú stranu flopol výber Mounta, Onanu a Antonyho. Ja si ale viem priznať že som sa mýlil, na rozdiel od teba. Inak pripomeň mi ako skončil ich stret v EL? Aha chýbal Busquets :( Tá blbosť že by sme mali polovičnú zálohu City, keď Gundo už má najlepšie roky za sebou a ich najlepší záložníci sú Rodri s KdB. Zubimendi nemá na Rodriho ani zďaleka, nehovoriac o tom že Rodri je totálny tank aj fyzicky a silovo. KdB je jeden z najlepších záložníkov čo kedy hrali v PL, Bernardo nie. Tvoja polovica je reálne možno tak 25%.
Suarez, Javi Martinez povedal akurát to že hrali od stopérov, nič viac. Štatisticky je dokázané že Flickov Bayern mal najviac šprintov v zápase zo všetkých trénerov Bayernu. Dosť rozdiel proti "stojatému" futbalu ktorý je Barca DNA podľa tuto odborníka. Kimmich by v pohode vedel hrať single pivot a o dôvod viac udržať FdJ za predpokladu že by prišiel Flick ktorý hrá double pivot, čo je pozícia ktorá sedí FdJ najlepšie.
Javi Martínez: "Flick's way of playing is total Barça. We played the Pep style with him, with the centre-backs at the starting the build-up play." "Flick's training sessions are intense, but they are always with the ball."
Však vravím, začali hrať od stopérov. Už len na pohľad ich futbal vyzeral inak, to tu niekoľkokrát spomínal aj odborník vyššie menovaný. Potom aj o Kloppovi môžeš povedať že hrá Pepov štýl.
Tradicne nechapes - nikdy som tebe ani nikomu inemu nevycital, ked nejaky tvoj oblubeny hrac siel rapidne dole alebo nezapadol, pripadne sa timu nejakeho konkretneho trenera prestalo darit (trener natom nemusi mat vinu). To su veci, ktore sa vo futbale stavaju a moze byt za tym X faktorov nezavislych od trenera.
Ako som spominal, Xaviho tim hral vzdy tak, akych hracov mal k dispozicii.
Ked sme stretli ManU ktori boli vo forme, a videl som ze Busquets je out a dalsi zapas out Pedri s Gavim vedel som, ze postup je malo pravdepodobny. Preco? Pretoze sme uz mohli predtym vidiet, ako slabo hrame v lige proti priemerakom bez Busquetsa alebo s Kessiem a Robertom v zalohe. Napriek tomu sme vypadli len o gol, este aj s chybou rozhodca ktory nam neodpiskal penaltu. Praveze odveta na OldTrafforde ukazala, ze mat Pedriho s Gavim United si neprdne.
Bernardo bezpochyb patri medzi najlepsich zaloznikov aky kedy hrali v PL, to len na doplnenie:D Gundo to iste. A pri vsej ucte tvojim "zaverom" o Zubimendim neprikladam vahu - a ano netvrdim, ze som si isty, ze sa tu presadi. To vobec nie.
Cule, v barce je trochu iný systém čo sa týka kapitánstva, to že je jeden z kapitánov ešte absolútne nič neznamená. Roberto je náš kapitán, to hovorí o všetkom! U mňa, ani jeden z nich okrém Arauja tam nemá čo robiť, hlavne MATS, ten je úplný flegmatik a futbal ani moc nesleduje čo som kdesi čítal, berie to skôr ako zamestnanie.. ale iných starších a skúsenejších hráčov nemáme..
Ja som nikde nevravel, že FdJ musíme predať zo športových dôvodov, ale z finančných a existenčných asi budeme musieť. Je to kvalitný hrac bez debaty ale kľúčový určite nie je, my vlastne momentálne ani kľúčového hráča nemáme. Za tie astronomické prachy ktoré dostáva (zdá sa mi, že veľa ľudí si to vôbec neuvedomuje koľko vlastne zarába) musí byt rozdielovým hracom na úrovni KDB alebo aspoň takého Modrica a to ani nehovorím o útočníkoch. Vôbec ale nevylučujem, že pri novom trénerovi nezahrá o triedu lepšie, no ale ten finančný problém tam stále ostáva, zarába príliš veľa. Existuje totiž ešte taká vec ako závisť a nespokojnosť, lebo taký Araujo napríklad, z môjho pohľadu o veľa dolezitejsi ako FdJ hra za tanier vyvaru, plus Pedri ktorý je síce trochu mimo formy momentálne, ale je super dôležitý pre tím.. chápeš moju pointu? Ja to tak vidím.. 🤷🏻♂️
Frenkie a Araujo by měli být nedotknutelní. Prodat Desta, Lengleta, Erica Garciu, jednoho z dvojice Kounde/Christensen + pokud budou mít Arabové zájem a Lewa by tomu byl nakloněn, tak i jeho.
Ak ho naozaj predajú po jeho rozhodnutí tak za tých 100 miliónov by to šlo. Len nie pre PSG. Tých francúzskych hajzlov zo srdca nenávidím a už s nami dvakrát vyje...i v prípade Neymara a Dembeleho aj keď odchod Dembelého nás nejako zvlášť neranil, ale ani neuspokojil po finančnej stránke.
FcBarcelona2018, nemyslim si, ze s nami PSG az tak vytoto. Keby k nim Neymar a Dembele sami nechceli prestupit tak sa PSG mohlo aj na hlavu postavit. Ak chu hraci odist je lepsie ich nechat ist. Ze to urobili takymto sposobom (par dni/tyzdnov pred svojim odchodom ludom z klubi tvrdili, ze nikam neodchadzaju) je ich vec, co das sa ti dvakrat vrati.
Ešte pripomeniem tvoj posledný výber hráčov kde si chcel predávať Stegena, nahradiť ho Onanom a miesto Raphinhu kupovať Antonyho, takže s tvojim výberom hráčov by som fakt radšej pomlčal.
Ked som chcel Matsa predat, hral hovno dva a pol sezony, Onanu som bral ako low cost posilu. Antonyho som tu chcel 3 mesiace na jesen ked mal formu, hned potom (aj v lete) som vravel, ze by som ho nekupoval. BTW tieto tvoje smiesne pseudoargumenty odzrkadluju tvoju mentalnu vybavu, ked taketo zmeny formy su bezne, pripominaju dristy tvojich oblubenych politikov. Ked to chces mat odplatene rovnakymi dristami - Saul Niguez mala byt klucova posila, Chelsea vie co robi ked ho berie,120milionovy Lukaku bol tvoj vysnivany utocnik, vytesoval si sa z prichodu Coutinha. Moriba bol moderny zaloznik, tesil si sa kde bude ManUtd o rok, Ten Hag perfektne zapracoval s hracmi a tak by sa dalo pokracovat.
Hej hral Goretzku v zalohe ale preto ze nemal klasickeho solo pivota (Kimmich aj Thiago k sebe niekoho potrebovali).
Saul mal dávnejšie hodnotu 70-90m€, patril dlhodobo k najlepším záložníkom ligy a ukazoval to aj v LM. To že potom zakapal už nie je moja chyba, Chelsea ho podpísali a to ho tréner ani nechcel, rovnaký prípad ako Arthur Melo v LP. Lukaku vtedy patril k trom najlepším hrotom na svete, bol hráčom sezóny Serie A keď Inter vyhral titul. Bohužiaľ sa začal správať ako hlupák a vyplakávať v každom klube v ktorom bol. Hag pracuje perfektne s mladíkmi aj teraz v MU, to vidí každý kto ich sleduje, Mainoo, Hojlund, Garnacho. Na neho ideš nakladať a obhajovať Xaviho kvôli zraneniam, hlavne že Hag mal X viac zranení dôležitých hráčov, ale to už nie je zrazu podstatné, nehovoriac o banánových súperoch v LL, proti súperom v PL. Na druhú stranu flopol výber Mounta, Onanu a Antonyho. Ja si ale viem priznať že som sa mýlil, na rozdiel od teba. Inak pripomeň mi ako skončil ich stret v EL? Aha chýbal Busquets :( Tá blbosť že by sme mali polovičnú zálohu City, keď Gundo už má najlepšie roky za sebou a ich najlepší záložníci sú Rodri s KdB. Zubimendi nemá na Rodriho ani zďaleka, nehovoriac o tom že Rodri je totálny tank aj fyzicky a silovo. KdB je jeden z najlepších záložníkov čo kedy hrali v PL, Bernardo nie. Tvoja polovica je reálne možno tak 25%.
Suarez, Javi Martinez povedal akurát to že hrali od stopérov, nič viac. Štatisticky je dokázané že Flickov Bayern mal najviac šprintov v zápase zo všetkých trénerov Bayernu. Dosť rozdiel proti "stojatému" futbalu ktorý je Barca DNA podľa tuto odborníka. Kimmich by v pohode vedel hrať single pivot a o dôvod viac udržať FdJ za predpokladu že by prišiel Flick ktorý hrá double pivot, čo je pozícia ktorá sedí FdJ najlepšie.
Ako som spominal, Xaviho tim hral vzdy tak, akych hracov mal k dispozicii.
Ked sme stretli ManU ktori boli vo forme, a videl som ze Busquets je out a dalsi zapas out Pedri s Gavim vedel som, ze postup je malo pravdepodobny. Preco? Pretoze sme uz mohli predtym vidiet, ako slabo hrame v lige proti priemerakom bez Busquetsa alebo s Kessiem a Robertom v zalohe. Napriek tomu sme vypadli len o gol, este aj s chybou rozhodca ktory nam neodpiskal penaltu. Praveze odveta na OldTrafforde ukazala, ze mat Pedriho s Gavim United si neprdne.
Bernardo bezpochyb patri medzi najlepsich zaloznikov aky kedy hrali v PL, to len na doplnenie:D Gundo to iste. A pri vsej ucte tvojim "zaverom" o Zubimendim neprikladam vahu - a ano netvrdim, ze som si isty, ze sa tu presadi. To vobec nie.
Ja som nikde nevravel, že FdJ musíme predať zo športových dôvodov, ale z finančných a existenčných asi budeme musieť. Je to kvalitný hrac bez debaty ale kľúčový určite nie je, my vlastne momentálne ani kľúčového hráča nemáme. Za tie astronomické prachy ktoré dostáva (zdá sa mi, že veľa ľudí si to vôbec neuvedomuje koľko vlastne zarába) musí byt rozdielovým hracom na úrovni KDB alebo aspoň takého Modrica a to ani nehovorím o útočníkoch. Vôbec ale nevylučujem, že pri novom trénerovi nezahrá o triedu lepšie, no ale ten finančný problém tam stále ostáva, zarába príliš veľa. Existuje totiž ešte taká vec ako závisť a nespokojnosť, lebo taký Araujo napríklad, z môjho pohľadu o veľa dolezitejsi ako FdJ hra za tanier vyvaru, plus Pedri ktorý je síce trochu mimo formy momentálne, ale je super dôležitý pre tím.. chápeš moju pointu? Ja to tak vidím.. 🤷🏻♂️