Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-02-12 06:58:15
Odohrali dobrý zápas. Svoju hru v tomto zápase zvládli najlepším možným spôsobom.
Ako môže toto povedať jeden tréner....Vysvetli mi to niekto
2024-02-12 07:52:06
Podľa mňa by Xavi mal začať čítať toto fórum hneď by sa zlepšili (nemyslím v zlom)
2024-02-12 08:25:36
Nepoznám žiadny klub ,ktorý by mal toľko trpezlivosti s trénerom po toľkých katastrofálnych výkonoch. Čím ďalej tým bude medzi hráčmi väčšie napätie a strata viery vo svoje schopnosti. Treba zmenu čím skôr.
2024-02-12 08:27:11
Velkokluby taketo zapasy zvladaju rozdielom 2-3 golov.
Xavi odstup uz teraz, to muzstvo spi na ihrisku...
2024-02-12 08:36:47
Hráčom už klopú na dvere iné kluby , keď odíde 5-6 hráčov zo základu nebudem sa vôbec čudovať . Aj keby nechali tam peniaze čo im klub dlží , alebo sa vykýpili ako Kane zo spurs , vôbec by som sa nečudoval a šiel do iného klubu .
Xavi pochoval FCB , dostal všetko čo chcel aj keď sme ešte viac zadĺžený skrz toho, vyhral la ligu,nejaký pohar a??? Odvtedy mu prepína v bedni a všetci lážo plážo , zápas čo zápas len výhovorky nič iné nevie . Tam nech ide trénovať ťavy tam ho budú nosiť na rukách
2024-02-12 08:50:27
Je to fakt, ze Savi robi skolacke takticke chyby, no vsetko hadzat len na neho sa mi zda nespravodlive. Rovnaku zodpovednost nesu samotni hraci. Ja osobne nerozumiem, preco tlaci Kubarsiho silou mocou do obrany, ved ten chlapec vyrobil uz druhy ci treti gol za sebou. Preco nenastupil povedzme na poslednych desat patnast minut. Preco hra Christensen v stede pola atd atd
2024-02-12 09:15:48
Trapi nas obrana a real ma vsetkych stoperov zranenych a brankar takisto😀 najmenej inkasovali… ako je to mozne ?girona co nam dala styri kusky tak proti nim nevystrelila na branu… vilareal ktory schytal od nich debakel nam dal 5 golov 😀
PatrikFCB Premium
2024-02-12 09:19:00
Podľa mňa hovoriť o možnom titule po takomto zápase nie je na mieste. Ak by sme vyhrali 4-5:0 a strácali 7 bodov a aspoň trocha vytvorili tlak na RM, 14 zápasov je ešte dosť. Ale jediné čo sme dosiahli je, že sebavedomie tímu dostalo ďalší úder a Real bude hrať v ešte väčšej pohode ako doteraz, keďže nestrácame už len my, ale aj Girona.

Cieľ je podľa mňa jasný - kvalifikovať sa do LM budúcu sezónu. Ak to zvládneme, budem to brať, že sme dopadli OK. Kľudne sa môže stať, že dopadneme aj horšie a Bilbao s Atleticom nás predbehnú.
2024-02-12 09:23:38
Je realne ze real strati 4x do konca sezony body ale je podla mna nerealne ze mi zvysnych 14 zapasov dame za sebou vyhry 😀
Takze menej sa sustredit na zapasy superov a kto komu pomohol VAR a viac na vykon muzstva a taktiku
Prisiel ter stegen a dostali sme tri goly. Keby tam bol Pena tak by to bola zasa 5ka ?
2024-02-12 09:46:24
Nebudem nikoho obhajovat, pretoze neni koho, ALE netreba zabudat na zapas real-almeria (ktora zatial ani raz nevyhrala) a ich totalne zarezal rozhodca. Takze podla mna je to cisto podcenenie supera (vid. obranu barci) , ale mozno sa milym
2024-02-12 15:41:25
prípad pre psychiatra tento "tréner"
2024-02-12 15:53:08
"On veľmi verí tomuto modelu, verí DNA Barçy," najväčší problém je DNA Barcy, keď hráči to DNA nemajú ani 1% podľa posledných zápasov. To voperovanie DNA Barcy do súčasného kádra nevyšlo a nepodarí sa to nikomu, pretože to DNA Barcy buď hráč má alebo nie.
2024-02-12 19:20:47
Nepíše se mi to lehko,ale Xavi by měl vysadit ty drogy,protože tohle přece soudný trenér nemůže vypustit z pusy…