Vo mne FDJ vyvoláva čoraz častejšie hnev, keď vidím, ako v zápasoch vynecháva defenzívnu činnosť, čo nás hlavne v tejto sezóne a pri našej deravej obrane stálo už mnoho bodov. Na to, že to nie je jeden z priemerákov, je to zlý prístup a zhadzuje to jeho prácu smerom dopredu.
Tu sa fakt predava 21 rocny hrac po celkom priemerne odohranom mesiaci kde po zraneni nastupil konecne na ihriska. Existuje horsia fanbase ako barcelonska? To na miesto toho aby sa hrac podporil lebo ocividne na to ma a jak proti alavesu kde dal peknu asistenciu a prvy gol v podstate prienikovou prihravkou rozohral a po velmi aktivnom vykone proti granade ukazuje ze na to ma tak ho predajme skvele
Neexistujú horší fandovia, ako mnohí na tejto stránke. Ide všetko o chameleonov, ktorí sa pridali k Barci po minulých triumfoch. Keď to nejde, nemôžu machrovať v krčme a vymenili by všetkých hráčov, trénerov, prezidenta a zbúrali štadión. Chorí ľudia, vlastne nemáme hráča, ktorý by nebol niekym predávaný.
Toto je Pedriho 4. sezóna v Barcelone. Okrem tej prvej sezóny neodohral kvôli zraneniam viac ako 50% zápasov. Načo je klubu hráč, čo je pol sezóny mimo.
Pani manželka Frenkiemu povedala , no no no si sa zblaznil ? Tak spojil prakticke s užitočnym. Odrastie im dieťa a za tie prachy to ešte dva roky vydrži :)
Chlapi ukludnime sa tu. Ani FDJ a ani Pedri. Obaja musia ostat. Na predaj mame kopu inych,co sem nepatria:
Alonso, Ferran,Romeu,Raphinha,Lewa,Kounde,Christensen atd ale tychto dvoch zrovna by som nepredal,spolu s Araujom,Baldem,Gavim,Yamalom ...
Rozumiem, že toto fórum poskytuje čIánky z roznych zdrojov, avšak tieto čIánky, že hráč sa vyjadriI/nevyjadriI sú totáIne sračky a nemože tomu nikto veriť, tak isto ako čIánky typu, že BarceIona zvažuje predaj superhviezd, kde v každom čIánku je iné meno. Obaja by maIi byť nedotknuteIni.
Alonso, Ferran,Romeu,Raphinha,Lewa,Kounde,Christensen atd ale tychto dvoch zrovna by som nepredal,spolu s Araujom,Baldem,Gavim,Yamalom ...