Faraón nech hrá za pool ďalšie sezóny , prajem mu nech prekoná ďalšie rekordy ✌️
U nás po 1 sezóne môže ísť do dôchodku lebo ho zlikvidujeme . Viď Lewa . V bayerne pán strelec a u nás 0 bodov.
netreba kupovat hracov ked maju 34 rokov. bolo jasne, ze lepsi uz nebude. otazka bola len o kolko pojdu jeho vykony dole. Salah je to iste. aj ked Salah ma mnohe skvele schopnosti u kridelnika je rychlost velmi dolezita a ta uz pojde len dole rovnako ako ostatne atributy
Čo tak keby si nastúpil ty miesto hráčov ? 🤣 U teba je každý slabý kus , 34 ročný dá do smútku všetkých našich krídeľníkov.Nemuslí šprintovať celý zápas, veď to ani naši nerovia🤣 Stačí prihrať poriadnu nahrávku alebo center a vybavené. Pri tom Salah má aj strelu😉 Na Top hráčov niesu prašule tak tebe dať 50 000€ mesačne a behaj 😉
slaby kus urcite neni a ano bol by nas najlepsi utocnik, ale jednak na neho nemame peniaze a jednak vykonnostne uz pojde len dole ako kazdy kridelnik v jeho veku
Ja si myslim, ze Barca neuvazuje o Salahovi. Jeho poziciu mame pokrytu Lamineom a Ferranom, omnoho viac potrebujeme lave kridlo a zo vsetkeho najviac DM. Arsenal kupil Declana Ricea (100mil), Chelsea Caiceda ((110mil), Madrid Bellinghama resp. Tchouameniho (100mil). Bohuzial nemame prachy, a aj keby sa nam zazrakom podarilo priviezt top DM, tak magicke riesenie neexistuje. Problemov v klube je vela od sportovej cez financnu po manazersku / politicku oblast. Ancelotti vyhlasuje, ze trenovat real bude dovtedy kym ho bude real chciet a je to splneny sen, nasi treneri pri odchode vyhlasuju ze celia mnohym komplikaciam a tu pracu si neuzivaju. Je to na zamyslenie, nieco v tom klube funguje zle uz velmi dlho. Najdlhsie snad vydrzal Guardiola a aj ten si musel polovyhoreny dat po 3 rokoch pauzu.
ja si myslim, ze velky problem je v tom, ze mnohi clenovia klubu si tu riesia svoje biznisy a svoje zaujmy a tym padom sa netaha za jeden povraz. triestia sa sily a odraza sa to na vsetkom.
Nj je tam prilis vela politiky a neustala kampan niektorych clenov, ktori musia byt v opozicii lebo myslia na vlastne zaujmy. Co je v poriadku a nech si riesia svoje, ale ked hraci a trener necitia 100% podporu od vsetkych je to debilne. Neviem v ktorom klube by bolo myslitelne, ze samotne vedenie si najme novinarov aby ociernovali vlastnych hracov, ako vyslo von za Bartomea. A tento tlak roznych skupin tam je furt odhliadnuc od toho aky je tam prezident alebo trener. Kazdy klub ma svojich kostlivcov v skrini, ale my to mame dotiahnute do velmi vysokeho levelu.
Nie je to len o Bartomeovi. Ten aspoň oficiálne držal hubu. Ale za Laportu? Ešte ani nie je prezidentom a už vyhadzuje trénera, cez médiá mu odkazuje ako prezident, že už skončil, len nenašli nikoho lepšieho. Útoky na hráčov, aby sa vzdali svojich platov, aby klub mohol priniesť nových hráčov? Čo som zachytil, Setienovi ešte stále dlhujú 1 milión a to sa kúpili hráči za skoro 260 miliónov €. Klub vyhlasuje, že FDJ je nepredajný, ale už sa dohodol s United na predaji, stačil len súhlas hráča. Hráč prišiel do klubu a po roku od neho chcú, aby si znížil plat? Najlepší obranca dostane ponuku na 1,5 milióna a klub mu nechce dať aspoň 3,2 milióna, aby dorovnal druhého najhoršie plateného obrancu, ale 17 ročné ucho s 3x operovanými kolegami bez polovice chrupavky či čoho dostane 14 miliónov. A takto sa dá ísť ďalej.
U nás po 1 sezóne môže ísť do dôchodku lebo ho zlikvidujeme . Viď Lewa . V bayerne pán strelec a u nás 0 bodov.