Při představě angažování Mauricia Pochettina mě malinko polévá studený pot .... Zaplaťpánbůh že sám nechce ! Ani Tuchela bych nechtěl, de Zerbiho taky ne a o italech snad nikdo normální ani uvažovat nemůže ! Ani zadarmo !
Já vsázím na Laportův zdravý rozum a doufám že vybere dobře. Já celkem dobře hodnotím i působení Xaviho, ale letošní sezona je tak strašně nepovedená, že tady dál zůstat nemůže. A dokonce si ani nemyslim že vydrží do dubna.
Lucho by byla pecka, absolutní - ale myslím si, že tohle je tak z 95% jen přání. Za mě vede Hansi Flick .... pod ním byl Bayern na absolutním vrcholu a hrál lepší fotbal než za Pepka. A přijde mi i dost divný, že nepadlo jméno Joachim Löw, o kterém se dost uvažovalo před Xavim, resp. když končil Koeman.
Prečo si myslíš, že luco by bol absolútnou peckou? Joachim Löw, ten nikdy v klube nepracoval, iba zo super hviezdami v repre. Xaviho hodnotíš celkom pozitívne… De Zerbiho nechceš.. akurát súhlasím čo sa týka Mauricia
Vysvetlí prosím.. lebo toto zaváňa nejakým S/M
Jen ne Enrique ,to by bylo pokračováním nesmyslných přihrávek na pulce za chuze ,vzpomente si na repre Spanelska na MS .A to ,že měl uspech v Barceloně ,to by měl každý s tou sestavou co měl k dispozici i ja kdybych to trenoval :-)
Vysvětlím .... od chvíle kdy Enrique odešl z Barcelony, klub marně čeká na větší úspěchy. Enrique je trenér který má Barcelonskou DNA a umí ji skvěle využívat v praxi. Krom jeho a Pepa to nikdo jiný do praxe převéct neuměl ! Dokázal to myslím víc než dostatečně, protože je myslím po Pepovi nejúspěšnější trenér v historii klubu. Proto si myslím, že by to byla pecka kdyby se vrátil.
Pro Simaa - Joachim Low nikdy nepracoval v klubu ?????
1996–1998 VfB Stuttgart
1998–1999 Fenerbahçe
1999–2000 Karlsruher SC
2000–2001 Adanaspor
2001–2002 Tirol Innsbruck
2003–2004 Austria Wien
2006–2021 Germany
Opravdu nešel jen kolem německého fotbalového svazu a neřekl "Tak já bych to teda vzal". Pod jeho vedením hrála německá repre skvělý fotbal, vyhrála MS, vydržel jako trenér 15 let ! a proto si myslím, že by to mohl být také vhodný kandidát.
De Zerbiho vlastně ani moc neznám. Ale nepřijde mi že Shakhtar nebo Brighton by hráli Barcelonským stylem a že by mohl náš posunout tím správným směrem.
Petros - s tebou bohužel absolutně nesouhlasím ... Já si fotbal pod Enriquem pamatuju úplně jinak. Nicméně :))))
"A to ,že měl uspech v Barceloně ,to by měl každý s tou sestavou co měl k dispozici i ja kdybych to trenoval :-) " tohle považuju za dobrej vtip :)))
Ta sestava byla na stejné úrovni ještě několik let po jeho odchodu, ne-li lepší , ale o nějakém úspěchu se dalším trenérům mohlo nechat zdát.
Navíc podle tvého vzorce, je vlastně jedno kdo to bude trénovat teď, protože kádr je slabej ????
Hoyer, určite každý ma právo na vlastný názor. Ale ja si pod lúčom spomínam tak akurát msn ktoré sa zohralo a bolo na vrchole svojich síl. Nie enrique ale msn..
o de zerbim nevieš, rešpektujem úprimnosť.. ale veľmi sa mýliš ohľadom neho.
Löw, vravím že kluby a nie družstva! Ved bol všade 1 rok! V repre áno 15 rokov, ale repre je úplne niečo iné, plus nemecké repre s mega hviezdami..
No a Xavi to ani nekomentujem 🙂
Hoyer nemáš pravdu. Keď odišiel LE, odišiel aj Neymar. A rozpadol sa jeden z najlepších útokov v histórii Barci, možno aj sveta. Takže ďalší tréneri už nemali ten materiál, ktorý mal k dispozícii LE. Mal jednu super sezónu, z treble bolo double a poslednú sezónu s tým materiálom až španielsky pohár... Čo predtým predvádzal v AS Rím či potom s repre Španielska radšej ani nekomentujem. LE je všetko možné, len nie špičkový tréner. On nie je ani dobrý. To treble mu ešte dohodí nejaké kontrakty, ale to je tak všetko. Sem-tam si pozriem zápasy PSG a je to totálna nuda. Odíde mu Mbape a bude mať problémy aj v slabučkej francúzskej lige. Radšej nech ostane Xavi, ako by mal prísť henten...
Já vsázím na Laportův zdravý rozum a doufám že vybere dobře. Já celkem dobře hodnotím i působení Xaviho, ale letošní sezona je tak strašně nepovedená, že tady dál zůstat nemůže. A dokonce si ani nemyslim že vydrží do dubna.
Lucho by byla pecka, absolutní - ale myslím si, že tohle je tak z 95% jen přání. Za mě vede Hansi Flick .... pod ním byl Bayern na absolutním vrcholu a hrál lepší fotbal než za Pepka. A přijde mi i dost divný, že nepadlo jméno Joachim Löw, o kterém se dost uvažovalo před Xavim, resp. když končil Koeman.
Vysvetlí prosím.. lebo toto zaváňa nejakým S/M
Pro Simaa - Joachim Low nikdy nepracoval v klubu ?????
1996–1998 VfB Stuttgart
1998–1999 Fenerbahçe
1999–2000 Karlsruher SC
2000–2001 Adanaspor
2001–2002 Tirol Innsbruck
2003–2004 Austria Wien
2006–2021 Germany
Opravdu nešel jen kolem německého fotbalového svazu a neřekl "Tak já bych to teda vzal". Pod jeho vedením hrála německá repre skvělý fotbal, vyhrála MS, vydržel jako trenér 15 let ! a proto si myslím, že by to mohl být také vhodný kandidát.
De Zerbiho vlastně ani moc neznám. Ale nepřijde mi že Shakhtar nebo Brighton by hráli Barcelonským stylem a že by mohl náš posunout tím správným směrem.
Ale chápu, každý má svého kandidáta ;)
"A to ,že měl uspech v Barceloně ,to by měl každý s tou sestavou co měl k dispozici i ja kdybych to trenoval :-) " tohle považuju za dobrej vtip :)))
Ta sestava byla na stejné úrovni ještě několik let po jeho odchodu, ne-li lepší , ale o nějakém úspěchu se dalším trenérům mohlo nechat zdát.
Navíc podle tvého vzorce, je vlastně jedno kdo to bude trénovat teď, protože kádr je slabej ????
o de zerbim nevieš, rešpektujem úprimnosť.. ale veľmi sa mýliš ohľadom neho.
Löw, vravím že kluby a nie družstva! Ved bol všade 1 rok! V repre áno 15 rokov, ale repre je úplne niečo iné, plus nemecké repre s mega hviezdami..
No a Xavi to ani nekomentujem 🙂