MIO10- 250 najmenej 😁
Real dal za Bellinghama 103 plus bonus a BVB nemuselo predávať ,ty povieš za FDJ 120 keď cela Európa vie že Barca musí predávať . 60 je malo to je pravda ,za mna sa cena bude pohybovať okolo 80 možno 90 keďže kvalitu má.
Z čoho Pudingoš usudzuješ, že 103 + bonusy bola adekvátna cena za Bellinghama? Prečo to neporovnať napr. s takým Antonym ... 95 mega za neho a 80-90 mega za de Jonga? HAHAHAHA ...
Keď chceme predať hráča ako FDJ, tak jedine za obrovskú páIku, však momentáIne každý trochu kvaIitný hráč stojí 60M+, nehovororiac o tom, že ak chceš naozaj zaručenú kvaIitu, tak 100M+, a vždy keď ideš kupovať takých hráčov, tak nemáš zaruku ako im sadne španieIska Iiga, systém v BarceIone, FDJ dokáže zahrať skoro každú pozíciu v strede, momentáIne hrá mimo svoju pozíciu, a aj tak patrí k našim najIepším hráčov, v prípade, že horíme na stopérovi, tak vie zahrať aj to.. Tu sa nemožme ani baviť o tom, že ho predáme pod 120M.
A pre mňa je ešte úsmevné, že ako ho niektorí chcete predávať, nášho jediného hráča, ktorý vie zahrať aj CDM, a pritom stáIe riešime probIematiku, že tam nemá kto hrať. Predáme ho, a čo potom? :D Koho privedieme? Kimmich je možno cesta, aIe on taktiež bude mať probIém hrať CDM, kedže v Bayerne tam pravideIne hrávaI s Goretzkom a inými. Či Onanu z Evertonu za 60M? Prosím vás.
Či peniaze investujeme do útoku a privedieme trápiaceho sa Kvaru z NeapoIu za 100M?
De Jong by sa nemal predať, ale zase nemôže tu ostať s takým platom. Ako sorry, že tu budete obhajovať, že má zmluvu na 2 roky a má v tom odložený plat, atď. Vedenie nemá na výber a musí opäť drasticky znížiť platy, lebo inak sa z tejto finančnej situácie nikdy nedostaneme. Je to na de Jongovi čo sa stane v lete.
Mimimi občas má udivujes . Kedy prestupoval Antony v čase prestupu mal 20-21rokov a ideš tu porovnávať premrštenú sumu ako by si porovnával že PSG dalo za Neymara 240?(myslim)
Podľa TM je hodnota FDJ 80mil a väčšinou to býva približná predajná cena pokial neni hráč pre klub nepredajný a klub nepotrebuje predávať . Toto ale neni prípad Barci keďže potrebuje uvoľniť plat.strop a hráč si plat už dole nedá. Cela Európa vie že Barca predávať musí a podľa toho aj budú jednať. Vieš pri jednaní záleží aj ake karty mas v ruke a žiaľ pre Barcu ona dobre rozdané karty nemá. FDJ bude mat v čase predaja 27 a plat má tiež dosť hore . Je to ale moj názor len ,možno Barca dostane 200 za neho . Najviac sa mi tu ale páči ako keď hráči hrajú tak nikto neni hoden Barci všetci na nich nadávajú ,nikto nemá na Barcu ,ale keď sa tu ide predávať tak tu padajú za každého hráča 80+mil ,jak v Turecku na trhu . Trh po korone už neni to čo pred nou ,dnes si klub rozmysli či vyhodí 100-120mil. Opakujem ale,moj názor ,uvidíme ,každopádne ukladám si to a uvidíme kde bude pravda či tých 120najmenej tam bude na ktoré som ja reagoval
Ako keby ty si tu nikoho neudivoval. Len som ti chcel dať najavo, že to netreba porovnávať s prestupovou sumou Bellinghama, alebo ani Antonyho a ani Neymara (mimochodom to bolo 222m), lebo v poslednej dobe je tých prestupov kde sa výsledná suma výrazne líšila od toho čo bolo rozumné. Kde máš istotu, že si de Jong plat isto nezníži. Netvár sa, že vieš čo bude. Barca nemusí predávať, ale musí znížiť platy a v tom je rozdiel. Ciest ako to dosiahnuť je viacero a nie len tá s de Jongom, hoc tá je najjednoduchšia pre vedenie a preto teraz idú po nej. Takého Kessie si kľudne predali pod cenu, ale pri veľkých transferoch ako s de Jongom nech sa o to ani nepokúšajú. Hneď ako pomyslím na to, že v iných kluboch si môžu myslieť, že v Barce nakúpia v 50% zľavách, tak mi je úprimne na zvracanie (bez urážky) rovnako ako z tvojej profilovej fotky.
Bellingham měl výkupku, kterou BVB dalo do smlouvy, když přišel z Birminghamu jako kluk. Asi nepočítali s tím, že by měl větší cenu. Takže to nejde moc srovnávat.
Jo máš pravdu, měl jsem to zafixováno špatně (asi jsem si to spletl s Haalandem). Každopádně má brutální bonusy za přestup, takže konečná cena bude vzhledem k výkonum klidně o desítky procent vyšší.
Veenaa- bonus je v hodnote 30mil ak splní všetky ciele .
Mikimi- smiešne ako moja frofilovka tak k tom sa ide vyjadrit len tak že pozrel by som si rad tu tvoju a ak je smiešne niekoho disciplína a to že maká 6dni v týždni tak musíš byt na smiech ty. Daj tu tvoju ,buď ta na nej nebude ani vidiet alebo sa nanu ani nezmestis. 🤷🏻♂️
Ale k veci -nebudem sa dohadovať ale ak PSG ponúkne 60 tak určite nevytiahnete z toho 120 a ak si myslis že áno tak veľa šťastia . Za takú sumu sa predáva hráč čo má inú marketingovú silu aby sa to vrátilo a nie CM či DM aj keď má kvalitu,jeho marketing potenciál už stúpať nebude ,ani kvalita ,bude mat 27.
Každopádne ukáže čas a pri predaji ti to pripomeniem na to sa nachystaj . Tak ako tu Raphinhu predávali minimal za 80.
Veenaa- áno ale reálne ciele nemusí splniť je tam aj za to že hráč vyhra zlatu loptu a podobne .Moze a nemusí . Ak by aj dali 130 s tým bonusom tak jeho marketingová sila ,vek atd je ďaleko silnejšia sila FDJ a BVB boli v ďaleko lepšej pozícii na vyjednávanie keďže mali kopu ponúk na stole,preto si nemyslím že hodnota FDJ je 120mil alebo že tolko dokazu z toho vytiahnut . Ak je pravda že PSG začalo na 60 tak možno skončia na 90 ale raz tolko čo je prvá ponuka to pochybujem. Uvidí sa
Puding píšeš tu o marketingu a týchto veciach tak si pozri PL a prestupy Chelsea napríklad taký Mudryk prestúpil za 100 mil nehrá nič áno je mladší ako FDJ ale šiel zo Sachtaru nič proti nim ale kvalita lig je neporovnateľná, v prospech FDJ v tomto hovoria značne skúsenosti či už v LM, LL alebo repre a je to hráč stály hráč základu v Barce čo je stále vo svete iný pojem ako Sachtar, v PL kde akých v podstate priemerných hráčov za cca 50-60 mil
Dwdk14 - uvidis aka bude realita ,potom ti ju pripomeniem . Keď dostanete v momentálnej situacii 120mil za FDJ ešte k tomu čo sa tu písalo že “minimálne” 120 tak v tom prípade klobúk dole ,tak ako sa písalo o 80 za Raphinhu ktorého kúpila Barca myslím za 60-65? Dnes je na lavičke v horesej pozícii ako bol keď prichádzal a ešte k tomu aj starší . Uvidíme ale pripomeniem keď nastane ten predaj
To nie je tak jednoduché, keď máš finančné problémy Nosferatu2000. Sotva si môžeme dovoliť nejaký 10 mega prestup. Ale jasné, ľahko sa to povie, veď nech mu to vyplatia ... Pri prípadnom prestupe by sa mu to asi muselo vyplatiť z prestupovej čiastky. Pri prípadnom predlžení so znížením platu ak k vyjednávaniam bude de Jong naklonený sa môžu dohodnúť na vyplatený celého/časti/odpustení zvyšnej dlžnej čiastky.
Kto pozdá minulosť tak vie, že de Jong ma taký vysoký plat = tak vysokú dlžnú čiastku len preto, lebo predlžoval za Bartomea, ktorý mu ponúkol tak výhodnú zmluvu pre de Jong a výhodnú aj pre Barta, ale nevýhodnú pre Barcu. Bola to taká zmluva s čiastočne zníženým platom pokým bude prezidentom Bartomeu, ale plat sa bude zdvíhať v ďalších rokoch, keď už bude prezidentom niekto iný. Takže Laporta zdedil takto skvelé zmluvy. Bartomeu dobre vedel, že klub ide do záhuby, tým ako ho viedol. On sa len snažil odďaľovať to ťažké obdobie na dobu keď už nebude prezidentom a nebudú to jeho problémy. Sviňa jedna.
Takže de Jong by mal stále dlžný plat z covidu, ale nebol by takto vysoký ak by nepredlžoval za Bartomea. Celá ta de Jongova zmluva je špinavá od prvého do posledného papiera a vinník = Bartomeu.
mikimi: Lewa uzavrel zmluvu a aby mohol už minulú sezónu hrávať, tak dostal plat 20, miliónov, táto sezóna 26 miliónov, budúca 32 miliónov. Ak ostane aj 4. sezónu dostane 26 miliónov. Všetko fix bez bonusov. Auba keď prišiel, tak dostal plat vo výške 2,5 milióna na tú pol sezónu. Ak by ostal do 2025, tak by bral 20+ miliónov ročne, keďže požadoval 17 miliónov za sezónu a aj to išiel dole oproti tomu, čo mal v Arsenale. To sú hneď 2 hráči. Podobnú zmluvu dostal aj Kessie. Všetko už za Laportu.
FDJ:
2018/19 760k gross ajax
2019/20 25.6mil gross barca
V sezóne 19/20 len pre porovnanie modric, držiteľ GB, víťaz LM, celkovo top 3 naj stredopoliar na svete v tej dobe mal 21.8mil gross, cítiš ten rozdiel?
Vzhľadom na trenice o zníženie platu sa bojím že FDJ bude v lete predaný. A pri tom aký je Laporta obchodný "génius" budem rád ak ho nevymení za zázračné fazule na trhu...
Pri našej situáciu a "schopnosti predávať" budeme asi radi aj za 75m ale snáď sa mýlim....
Bleskovky
10 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
Real dal za Bellinghama 103 plus bonus a BVB nemuselo predávať ,ty povieš za FDJ 120 keď cela Európa vie že Barca musí predávať . 60 je malo to je pravda ,za mna sa cena bude pohybovať okolo 80 možno 90 keďže kvalitu má.
Či peniaze investujeme do útoku a privedieme trápiaceho sa Kvaru z NeapoIu za 100M?
Podľa TM je hodnota FDJ 80mil a väčšinou to býva približná predajná cena pokial neni hráč pre klub nepredajný a klub nepotrebuje predávať . Toto ale neni prípad Barci keďže potrebuje uvoľniť plat.strop a hráč si plat už dole nedá. Cela Európa vie že Barca predávať musí a podľa toho aj budú jednať. Vieš pri jednaní záleží aj ake karty mas v ruke a žiaľ pre Barcu ona dobre rozdané karty nemá. FDJ bude mat v čase predaja 27 a plat má tiež dosť hore . Je to ale moj názor len ,možno Barca dostane 200 za neho . Najviac sa mi tu ale páči ako keď hráči hrajú tak nikto neni hoden Barci všetci na nich nadávajú ,nikto nemá na Barcu ,ale keď sa tu ide predávať tak tu padajú za každého hráča 80+mil ,jak v Turecku na trhu . Trh po korone už neni to čo pred nou ,dnes si klub rozmysli či vyhodí 100-120mil. Opakujem ale,moj názor ,uvidíme ,každopádne ukladám si to a uvidíme kde bude pravda či tých 120najmenej tam bude na ktoré som ja reagoval
Mikimi- smiešne ako moja frofilovka tak k tom sa ide vyjadrit len tak že pozrel by som si rad tu tvoju a ak je smiešne niekoho disciplína a to že maká 6dni v týždni tak musíš byt na smiech ty. Daj tu tvoju ,buď ta na nej nebude ani vidiet alebo sa nanu ani nezmestis. 🤷🏻♂️
Ale k veci -nebudem sa dohadovať ale ak PSG ponúkne 60 tak určite nevytiahnete z toho 120 a ak si myslis že áno tak veľa šťastia . Za takú sumu sa predáva hráč čo má inú marketingovú silu aby sa to vrátilo a nie CM či DM aj keď má kvalitu,jeho marketing potenciál už stúpať nebude ,ani kvalita ,bude mat 27.
Každopádne ukáže čas a pri predaji ti to pripomeniem na to sa nachystaj . Tak ako tu Raphinhu predávali minimal za 80.
Kto pozdá minulosť tak vie, že de Jong ma taký vysoký plat = tak vysokú dlžnú čiastku len preto, lebo predlžoval za Bartomea, ktorý mu ponúkol tak výhodnú zmluvu pre de Jong a výhodnú aj pre Barta, ale nevýhodnú pre Barcu. Bola to taká zmluva s čiastočne zníženým platom pokým bude prezidentom Bartomeu, ale plat sa bude zdvíhať v ďalších rokoch, keď už bude prezidentom niekto iný. Takže Laporta zdedil takto skvelé zmluvy. Bartomeu dobre vedel, že klub ide do záhuby, tým ako ho viedol. On sa len snažil odďaľovať to ťažké obdobie na dobu keď už nebude prezidentom a nebudú to jeho problémy. Sviňa jedna.
Takže de Jong by mal stále dlžný plat z covidu, ale nebol by takto vysoký ak by nepredlžoval za Bartomea. Celá ta de Jongova zmluva je špinavá od prvého do posledného papiera a vinník = Bartomeu.
2018/19 760k gross ajax
2019/20 25.6mil gross barca
V sezóne 19/20 len pre porovnanie modric, držiteľ GB, víťaz LM, celkovo top 3 naj stredopoliar na svete v tej dobe mal 21.8mil gross, cítiš ten rozdiel?
493k per week x 52 (weeks) = 25.6 mil per year
Pri našej situáciu a "schopnosti predávať" budeme asi radi aj za 75m ale snáď sa mýlim....