Najlepšie je, že sme neinkasovali v úvode, lebo sme hrali aktívny pressing.
Najhoršie je, že z 1 strely na našu bránu sme inkasovali gól. Pri 3 strelách inkasujeme 2 góly a pri 5 strelách inkasujeme 3 góly. Našťastie Neapol vystrelil le raz.
Náš postup cez Neapol napriek remíze vonku vôbec ale vôbec nie je istý, lebo kým vonku sme neprehrali už dlho, v zápasoch la ligy ešte vôbec, doma sme v la lige prehrali 3 krát a ak Calzona pár týždňov potrénuje hráčov, v odvete nastúpime proti inému mužstvu ako teraz. Treba popracovať na našej hre, efektivite a pobiť sa o postup v odvete.
najlepsie: prvych 20 min. najhorsie: christensen, martinez, postupne sa pridal aj pedri. u tohto chlapca sa zastavim: kondicna stranka je katastrofalna. v 70 min. je na uterak..xavi mal ovela skor striedat, nechapem na co cakal.
Pedri musí mít nějaký zdravotní problém. On mi přijde "na utěrák" po každém rychlejším pohybu. Udělá 10 metrový sprint a 5 minut to vydejchává. Těžko říct co s ním je ......
Včera na něm bylo vidět, jak udělá třeba jednu dvě kličky a ještě by si píchnul míč a běžel dál ..... jenomže už nemá sílu a o míč přišel. Smutné u 20 letého geniálního kluka.
NEJLEPŠÍ: Celkem dobrý výkon celého týmu. Líbil se mi hlavně DeJong, Yamal, Gundogan, Cancelo, Araujo a Kounde. A Lewa tradičně jedna střela a gól. Jinak mě mrzí jeho pohyb v šestnácte, že nepředvídá hru, je pořád někde schovanej a nahrát mu prakticky není možný.
NEJHORŠÍ: Iňaky MARTINEZ ! Jednoznačně ! Čekal jsem, že ho Xavi vystřídá už o půlce a beru to jako Xaviho chybu, že to neudělal. On má katastrofální bránění. Nechá hráče dva metry od sebe, nechá ho v klidu zpracovat míč a když ho má soupeř pod kontrolou, vyrazí na něj jako smyslů zbavenej. Za mě další hráč na prodej !
Iňaki má takovou nebarcelonskou jednoduchou rozehrávku. Včera hrál dobře, ale u toho gólu to byl kiks a pokazil dojem z jeho výkonu. Naopak hrál včera jeden z nejlepší zápasů co tu hraje Koundé. Jeden z nejlepších na hříšti.
Kluci škoda že do diskuse nejdou přidávat krátká videa nebo alespoň fotky. Já bych vám to sem všechno nahrál. V hlavě mám nejméně 3 situace, kdy Neapol vážně ohrožovala naši branku ( vlastně ani nevím, jestli to nebyly všechny jejich šance), a všechno šlo za Martinezem ….
Zase ideme oslavovat Lewandowskeho lebo dal gol.... ale co vsetko u neho skoncilo to si nepovieme. Nevie spracovat loptu nevie hlavickovat nevie nahrat nevie centrovat, saks s nim sa neda spravit narazacka spracovanie lopty 4 sekundy vsetko zabrzdi lebo sa tam trasie nad loptou kym ju dostane pod kontrolu a ked ju konecne ma tak sa otoci dozadu lebo uz je pokryty a tu loptu strati aj tak. Dovolim si povedat ze bez neho by sme mali viac sanci a mozno by dal gol niekto iny a mozno aj dva by sme dali. Fakt sa na to neda pozerat.
No za mňa najhorší Christensen - ten sa na 6ku nehodí vôbec - DeJong robil robotu v zmysle rozohrávky aj za neho.
Neviem či bola chyba v ňom alebo to bolo v tom, že ho na ten post poslal Xavi - najskôr niečo z oboch. Ale chápem, že tréner veľký výber nemal. Snáď len Oriola ale ten je pomalší ako Christensen a robí viac chýb. Ale viac lôpt posiela dopredu.
Najhoršie je, že z 1 strely na našu bránu sme inkasovali gól. Pri 3 strelách inkasujeme 2 góly a pri 5 strelách inkasujeme 3 góly. Našťastie Neapol vystrelil le raz.
Náš postup cez Neapol napriek remíze vonku vôbec ale vôbec nie je istý, lebo kým vonku sme neprehrali už dlho, v zápasoch la ligy ešte vôbec, doma sme v la lige prehrali 3 krát a ak Calzona pár týždňov potrénuje hráčov, v odvete nastúpime proti inému mužstvu ako teraz. Treba popracovať na našej hre, efektivite a pobiť sa o postup v odvete.
NEJHORŠÍ: Iňaky MARTINEZ ! Jednoznačně ! Čekal jsem, že ho Xavi vystřídá už o půlce a beru to jako Xaviho chybu, že to neudělal. On má katastrofální bránění. Nechá hráče dva metry od sebe, nechá ho v klidu zpracovat míč a když ho má soupeř pod kontrolou, vyrazí na něj jako smyslů zbavenej. Za mě další hráč na prodej !
Neviem či bola chyba v ňom alebo to bolo v tom, že ho na ten post poslal Xavi - najskôr niečo z oboch. Ale chápem, že tréner veľký výber nemal. Snáď len Oriola ale ten je pomalší ako Christensen a robí viac chýb. Ale viac lôpt posiela dopredu.