Mňa zaujíma ako sa môže de Zerbi vykúpiť zo zmluvy s Brightonom inak ako výstupnou klauzulou. Ak sa to dá inak, aký je zmysel tých klauzúl? Nečakám, že Brighton s radosťou uvoľní de Zerbiho len tak zadarmo a príde okrem trénera aj o 15 mega.
Čím skôr oznámia Flicka tým lepšie. Nech to máme za sebou.
Ak by De Zerbi velmi chcel, vyhodnotil to ako svoju zivotnu sancu atd a ak tam ma dobre vztahy vzdy sa da rokovat ... napr. vie sa vzdat casti mzdy vymenou za znizenie sumy.
Dalej je tu otazne nakolko by chcel Brighton udrzat urazeneho a demotivovaneho trenera ak by si postavil hlavu ...
No minule tu bolo, že váha nad Barcou, lebo ponuka Barci finančne zaostáva. Z môjho dojmu mi príde ako rozumný človek. Ak bude pokračovať s Brightonom s takým futbalom, tak skôr či neskôr tu životnú šancu dostane od veľkých klubov v PL. Anglické tímy majú peniaze a nemusia sa báť zariskovať s takým trénerom. My nemôžeme meniť zase trénera po roku a vyplácať ich zo zmlúv, atď. Preto som u nás za overenú voľbu.
mikimi1222 ja s tebou suhlasim, ist aktualne do Barcy je velke riziko a osobne som za skuseneho matadora ...
Ja som len odpovedal na tvoju otazku "Ako ..." a zakladom mojej odpovede je "Ak by De Zerbi velmi chcel ..."
Barcelona rozhodla o de Zebrim, že sa musí rozhodnúť sám, či sa vyplatí, aby sa mohlo o ňom rozhodovať 😂🤣 Je fajn, keď sa klub takto rozhoduje, hneď je v tom jasno 🤔
Čím skôr oznámia Flicka tým lepšie. Nech to máme za sebou.
Dalej je tu otazne nakolko by chcel Brighton udrzat urazeneho a demotivovaneho trenera ak by si postavil hlavu ...
Ja som len odpovedal na tvoju otazku "Ako ..." a zakladom mojej odpovede je "Ak by De Zerbi velmi chcel ..."