FCBarcelona2018- to by muselo byt vidiet keď by posielal “drobne” ,nemylis si to s niekym?(lebo tie platby sú už potvrdené)
V prvom rade Perez ovláda velice dobre zákony a a ma silných právnikov okolo,vedia čo si môžu a nemozu dovoliť ,práve pre to upozornil aj Laportu na zmluvu s CVC čo by podpísal (amaterizmus) nebyť Pereza co ho upozornil na body v tých zmluvách a následne Laporta odstúpil od podpisu.
Xdiko- ak si si nevšimol ja len reagujem na hlúposť čo povedal ,čo nevie nijak podložiť .. “Perez zaplatil” a dokaz? Povedal Jojo vedel z dediny? Argument? Dokaz? Ja sa ukájak keď niekomu poviem niečo na to že si chce ukojiť svoje ego táraním hlúposti? Lebo ak to hlúposť neni poprosím dokaz?
Hlupák komu sú aké platby potvrdené? A za čo?Daj dôkaz ak sa tu večne odbavuješ , že Barca podplatila nejakého rozhodcu.A chodiť klamať na cudziu stránku je hanba pre normálneho futbalového fanúšika.A to čo je na regále nie je zďaleka puding ani torta , ale vždy len ho..o.
Pldc- takze za 1 hlupáka mas v gatoch ,aj to neni iste .
Asi malo sledujes ale to že Barca platila členovi rozhodcovskej komisie je potvrdené a potvrdila to sama,povedala ale že to platila za nejakú štúdiu čo je predmetom vyšetrovania. Tak už vieš kto platil?ci zopakujem?
Tvoje vyjadrovanie naznačuje tvoju inteligenciu ak si si všimol ja som sa vyjadroval slusne a nikde neklamal ,treba naštudovať .
Sto krát opakované klamstvo sa u normálnych ľudí nestáva pravdou.A ohodnotil a pomenoval si sa sám,A teba tam určite nemám.Kde sú tie tvoje fakty?A naštuduj si čo kde a aký súd potvrdil.
Ešte raz ti mám povedat že Barcelona potvrdila platby synovi rozhodcovskej komisie?ci ako ti to má človek vysvetlit? Povedala ale že si u nich objednala štúdiu čo im robil ,tie platby sama potvrdila a boli niekoľko rokov. Si naštuduj ten prípad . Uz len to že posielala peniaze členom komisie či ich rod.prislusnikom je zakázané ,momentalne sa vyšetruje za čo to bolo keďže išli na účet jeho syna . Barca tvrdí štúdia . Pýtal si sa ake platby sú potvrdené a ja odpovedám že práve tieto a to aj samotnou Barcou. Ešte niečo?
Puding, Barca síce potvrdila platby za nejaké poradenstvo, ale človeku, ktorý nemal žiadnu rozhodovaciu právomoc. Celú tu bublinu nafukuje Real a prokurátor, ktorý prekračuje svoje právomoci, čo už potvrdil aj súd. Za celý čas vyšetrovania nebol predložený jediný dôkaz, že Barca niečo porušila. Tak sa s tým zmier. Je to hon na čarodejnice s cieľom čo najviac poškodiť dobré meno klubu, čo umožňuje Realu aj na prestupovom trhu pôsobiť lákavejšie a zároveň to odvádza pozornosť od vecí, ktoré robí. Prečo napr. doteraz niekto neriešil RM TV, keď hráč, tréner, alebo nejaký funkcionár iného klubu niečo povie na rozhodcu, hneď sa udeľujú tvrdé sankcie, v prípade Realu sa tak nedeje, dokonca sa hráčom Realu dodatočne odpúšťajú červené karty, čo je v LL niečo nevídané. Uniknuté nahrávky z VAR jasne dokazujú manipulácie zápasov tak, aby kluby, ktoré môžu ohroziť Real boli vždy poškodené. Projekt Superligy je dielom Realu a Barci, ale vyhrážky sankciami, alebo iné nevhodné vyjadrenia od najvyšších funkcionárov smerujú vždy iba proti Barce.... treba k tomu ešte viac?
@xdiko Škoda mu tu niečo písať , má problémy s myslením.Zaklincoval to tvrdením"Barcelona potvrdila platby synovi rozhodcovskej komisie".V španielsku dokáže mať aj rozhodcovská komisia syna 🤣🤣🤣🤣🤣.Tvrdí že "Uz len to že posielala peniaze členom komisie " je absolútne klamstvo.A real na čele s Perézom márne zháňa nejakého" kajúcnika" , ktorého by uplatil.
Xdiko- tak to sa mýliš keďže aj článok čo tu bol naposledy bol článok čo bol starší a následne ho stiahli aj média . Barca potvrdila platby synovi vtedajšieho člena rozhodcovskej komisie myslím. Je zakázané posielať platby členom Rozhodov a aj im rodinám . Tým porušila pravidla . Otázne je za čo platbu posielala ale to sa určite nikto nedozvie .netvrdim že uplacala keďže existuje prezumpcia N. Je pri najmenšom dosť podozrivé že je zakázané posielať peniaze tým členom a Barca ich roky posiela a následne povie že si u neho objednala štúdiu ,ale pri tom to zakrýva tým že posiela peniaze na účet jeho syna 🤷🏻♂️ nechajme sa prekvapiť .
Plsd-
Rozhlasová stanica SER Catalunya informovala, že organizácia z Camp Nou zaplatila v rokoch 2016 až 2018 jeho firme dovedna 1,4 milióna eur, pričom poukázala na to, že Enríquez Negreira bol v rokoch 1994 - 2018 členom komisie rozhodcov Španielskej kráľovskej futbalovej federácie (RFEF).
Tá vo vyhlásení uviedla, že „rozhodcovská komisia ľutuje správanie, ktoré by mohlo byť považované za neetické“. „Žiadny aktívny rozhodca ani člen komisie sa nemôže podieľať na práci, ktorá by mohla byť považovaná za konflikt záujmov,“ uvádza sa vo vyhlásení RFEF.
Prezident FCB Joan Laporta poprel možný konflikt záujmov a podotkol, že správy boli zverejnené preto, aby sa pokúsili destabilizovať fungovanie klubu. ->Spoločnosť vraj klubu vypracovala správy o rozhodcoch, čo je údajne bežná prax. Kluby v Španielsku si údajne takéto analýzy nechávajú vypracovať inými spoločnosťami alebo interne v rámci klubu.<-
To dôležité mas v sipkach ,tak potvrdil tie platby Laporta členovi rozhodcovskej či nie???konkretne na účet jeho syna. Tých článkov nájdem milión kde to potvrdzuje jedine suma sa líši postupom vyšetrovania
A ty si asi myslis že si na Slovensku že ti stačí jeden kajucnik na to aby ta zavrel niekto ,to sa ale myslis to môže fungovať tak na Slovensku .a moje tvrdenie že synovi člena rozhodcovskej komisie ,aj keď si to dobre pochopil asi nemáš slov, keďže platby sú dávno potvrdené a iba na to som reagoval. Ty mas potvrdené nejaké Perezove platby?
Nechcel som sa do toho miešať, ale nevyzerá to tak, že je to úplne čisté. https://www.eldebate.com/... máte čas prečítajte si to a potom sa tu hádajte :D
Prepáč moja https://www.eldebate.com/... v skratke údajne rozhodcovia kryli dosah a vplyv Negreiru na rozhodcov (ber to s rezervou, nieje to nič oficiálne, ale je to posledná správa ktorú som zatiaľ k prípadu zachytil)
ForcaBarca1998 Chlapče nechceš sa do toho miešať a musíš 😀😀😀.Čo si tu pridal , niečo relevantné?Stránka neexistuje + napíšeš (údajne,ber to s rezervou, nieje to nič oficiálne).To je také madridské.
plcd- vieš čo je zaujímavé? Podľa teba všetko čo je v neprospech Barci je Madridské ,každý argument,dokaz proti je z Madridu.Nebude to zaslepenosť? Reálne keď niečo vyšetrujú tak tak asi na základe dokazov,to neni že jeden Ferko povedal. Vieš čo bude najlepšie ?Ak náhodou to pre Barcu nedopadne podľa predstav tak budeš tvrdiť tak či tak že za tým je Madrid. Vôbec ta nebude zaujímať že to určil sud ,mimochodom sa dá odvolať aj na EU sud čo je mimo Španielska ,ale furt v tom bude Madrid ,lebo Madrid má určite dosah v inej Krajine na EU súdy . Je to fakt na zamyslenie .
Dúfam, že to takto otvorí a nepraskne ti žilka na čele :D neviem prečo to nefunguje v komentári kde dopíšem za to text :) a ostatné tvoje poznámky si nebudem všímať, mám dosť rokov na to aby som sa dohadoval na internete. Hádam to bude pre teba dosť relevantné
Ďakujem za info, dávam sem preklad článku: Podľa správy Guardia Civil, ktorú získal El Debate, vyšetrovatelia dospeli k záveru, že arbitrážna komisia chránila Josého Maríu Enríqueza Negreiru, bývalého viceprezidenta rozhodcov, zatiaľ čo ovplyvňoval výsledky v prospech FC Barcelona. Vyšetrovanie sa týkalo platieb, ktoré FC Barcelona poskytla Negreirovi.
Dňa 28. septembra prekvapujúco vtrhli štyria príslušníci skupiny pre ekonomickú a technologickú kriminalitu z jednotky policajného súdnictva v Barcelone do kancelárií rozhodcov vo Futbalovom meste Las Rozas v Madride, ktoré sú súčasťou komplexu Španielskej kráľovskej futbalovej federácie (RFEF). Počas dvanástich hodín vykonávania prehliadky odniesli desiatky krabíc plných dokumentácie a fotografovali dôkazy o chýbajúcich kľúčových dokumentoch, ktoré by dokazovali Negreirov vplyv.
Pred prehliadkou, konkrétne v júli, vyšetrovatelia uskutočnili sériu výsluchov viac ako dvadsiatich rozhodcov, vrátane Antonia Mateu Lahoz, Santiaga Jaime Latre a Alfonsa Pino Zamorano. Mateu Lahoz napríklad priznal, že rozhodcovia cestujúci na zápasy Barcelony sa zvyčajne stretávali s Negreirou v reštaurácii jeho partnerky a tiež ho sprevádzali do karaoke. Taktiež obhajoval, že Negreira bol “plukovníkom Mediny Cantalejo”, súčasného šéfa CTA.
V podstate sa v tom článku uvádza, že im chýbajú dokumenty, ktoré by Negreiru usvedčovali... aspoň tak to čítam ja, zbytok sú dohady, resp. vyjadrenia Lahoza
Xdiko- je ale celko zaujímavé že to hrajú na to že si Negreira už nepamätá a preto že nemôže vypovedať ,čo som ja čítal že skrz zdravotného stavu. Nech sud dopadne akokoľvek ,nevyzerá to teda moc dôveryhodne čo asi nemôžeš poprieť . Tak ako aj to keď Laporta povie “ Kluby v Španielsku si údajne takéto analýzy nechávajú vypracovať inými spoločnosťami alebo interne v rámci klubu” ale práve Barca si to dával vypracovávat členom rozhodcovskej komisie ,nie ako všetci “inymi spoločnosťami alebo interne” , napriek tomu že zakázané je platiť im tak Barca si to dá vypracovať im a ešte to nezaplatí priamo jemu ale na účet jeho syna. Ozaj sa ti toto zdá dôveryhodne?
Čo som zachytil, tak Barca má faktúry, na ktorých je uvedené, že platby boli hradené firme Negreiru mladšieho, ktorá mala v pôsobnosti poradenskú činnosť a organizovala ubytovanie a pohostenie rozhodcov na výjadzoch. Žiadny z platných zákonov sa tým neporušil. Iba pán vyšetrujúci sudca si akosi ohýba zákony a bez dôkazov sa snaží vymýšľať nové obvinenia, pričom medializuje veci zo živého vyšetrovania a svoje predbežné názory, čo už je v rozpore aj s etikou. Nerešpektuje prezumpciu neviny, čo už mu bolo viac krát vytíkané... Takže asi toľko k tomu.
Ach jaj, zase si to zjednodušuješ, ale dobre, aj ja ti to zjednoduším, prečo teda ešte nikto nebol odsúdený, keď už písali, že Barca porušovala zákony? Keď už písali, aká je tá Barca zlá...
Xdiko- asi taká kauza sa neodsudzuje za 3,4,5mes. Čaká sa na výpovede ľudí a údajne už viac krat sa ospravedlnili z výpovede skrz doktorov (aj to o niečom napovedá) . Ja ti netvrdim že Barca uplacala lebo existuje prezumpciaN ,tvrdím ti len že tie veci sú prinajmenšom dosť podozrivé.Nechajme sa prekvapiť ,ale tvrdenia že s tým má niečo Perez sú pekne hlúposti ,lebo ak by Barcu aj odsúdili ,odvolá sa na EU sud a tam asi môže mat ťažko Perez dosah. Uvidíme necháme sa prekvapiť .
Každopádne moja reakcia bola na pldc že “hlupák komu boli potvrdené platby” a práve na to som odpovedal objasnil komu,keďže platby potvrdil aj sám Laporta ,akurát tvrdí že sú za niečo iné.
Bleskovky
2 dni
Yamal najlepším hráčom zápasu v Signal Iduna Parku
V prvom rade Perez ovláda velice dobre zákony a a ma silných právnikov okolo,vedia čo si môžu a nemozu dovoliť ,práve pre to upozornil aj Laportu na zmluvu s CVC čo by podpísal (amaterizmus) nebyť Pereza co ho upozornil na body v tých zmluvách a následne Laporta odstúpil od podpisu.
Asi malo sledujes ale to že Barca platila členovi rozhodcovskej komisie je potvrdené a potvrdila to sama,povedala ale že to platila za nejakú štúdiu čo je predmetom vyšetrovania. Tak už vieš kto platil?ci zopakujem?
Tvoje vyjadrovanie naznačuje tvoju inteligenciu ak si si všimol ja som sa vyjadroval slusne a nikde neklamal ,treba naštudovať .
Rozhlasová stanica SER Catalunya informovala, že organizácia z Camp Nou zaplatila v rokoch 2016 až 2018 jeho firme dovedna 1,4 milióna eur, pričom poukázala na to, že Enríquez Negreira bol v rokoch 1994 - 2018 členom komisie rozhodcov Španielskej kráľovskej futbalovej federácie (RFEF).
Tá vo vyhlásení uviedla, že „rozhodcovská komisia ľutuje správanie, ktoré by mohlo byť považované za neetické“. „Žiadny aktívny rozhodca ani člen komisie sa nemôže podieľať na práci, ktorá by mohla byť považovaná za konflikt záujmov,“ uvádza sa vo vyhlásení RFEF.
Prezident FCB Joan Laporta poprel možný konflikt záujmov a podotkol, že správy boli zverejnené preto, aby sa pokúsili destabilizovať fungovanie klubu. ->Spoločnosť vraj klubu vypracovala správy o rozhodcoch, čo je údajne bežná prax. Kluby v Španielsku si údajne takéto analýzy nechávajú vypracovať inými spoločnosťami alebo interne v rámci klubu.<-
To dôležité mas v sipkach ,tak potvrdil tie platby Laporta členovi rozhodcovskej či nie???konkretne na účet jeho syna. Tých článkov nájdem milión kde to potvrdzuje jedine suma sa líši postupom vyšetrovania
Dňa 28. septembra prekvapujúco vtrhli štyria príslušníci skupiny pre ekonomickú a technologickú kriminalitu z jednotky policajného súdnictva v Barcelone do kancelárií rozhodcov vo Futbalovom meste Las Rozas v Madride, ktoré sú súčasťou komplexu Španielskej kráľovskej futbalovej federácie (RFEF). Počas dvanástich hodín vykonávania prehliadky odniesli desiatky krabíc plných dokumentácie a fotografovali dôkazy o chýbajúcich kľúčových dokumentoch, ktoré by dokazovali Negreirov vplyv.
Pred prehliadkou, konkrétne v júli, vyšetrovatelia uskutočnili sériu výsluchov viac ako dvadsiatich rozhodcov, vrátane Antonia Mateu Lahoz, Santiaga Jaime Latre a Alfonsa Pino Zamorano. Mateu Lahoz napríklad priznal, že rozhodcovia cestujúci na zápasy Barcelony sa zvyčajne stretávali s Negreirou v reštaurácii jeho partnerky a tiež ho sprevádzali do karaoke. Taktiež obhajoval, že Negreira bol “plukovníkom Mediny Cantalejo”, súčasného šéfa CTA.
Každopádne moja reakcia bola na pldc že “hlupák komu boli potvrdené platby” a práve na to som odpovedal objasnil komu,keďže platby potvrdil aj sám Laporta ,akurát tvrdí že sú za niečo iné.