hm no to je fakt, bude to previerka ako hrom, ktorým smerom pláva naša loďka... :) len ten Araucho na ľavej strane obrany vyzeral strašidelne, z ľavej starny pravou nohou, no podchvilou som mal pocit, že je pod vplyvom... :) je to neprirodzene
Bylo by skvěle tu vidět aspon jeden článek pod kterým by nebyla pesimistická nebo negativní nálada o tom či tom.Co třeba i jeden blbý zápas který se mužstvu vydaří muže znamenat vzpruhu. Náznaky už byli vidět s Neapolí že to jde. Trochu pozitivum by to tady chtělo.
Cizi
To jako vazne?🤣🤣🤣
Takze tento tým nedava duvod bejt pesimista, jo? 🤣🤣🤣ty vyhry se nedaji komentovat a ze zahrajou dobre jeden zapas z 1947 zapasu dobre, ma bejt hned vzpruha a duvod bejt optimista? 🤣🤣🤣 tohle nemuzes myslet vazne.. Ten pesimismus vyplyva asi z nejakeho duvodu, nemyslis? Je rozdil bejt optimista a slunickar, co hned po jednom zapasu vsemu veri.. Chce to bejt nohama na zemi a sundat ty ruzovy brejle..
Messiah. A prečo sa nemôžeš sa to pozerať reálne? Každý normálny fanúšik uzná, že v našej situácii (financie,kauza Negreira, štadión, zranenia, atď.) bol úspech už ten minulý rok. Vždy tu boli periódy, keď si hore, ale aj dole. Chce to len čas, ktorý im vy, fanúšikovia úspechu nedávate. Máme káder pre budúcnosť.
Realisticky sa môže hovoriť o dobrej/lepšej forme vtedy, keď sa to potvrdí počas viacerých zápasov. Jeden zápas nestačí. To nie je pesimizmus, ale zdravý rozum. Budem len rád, ak sa skutočne nachádzame v lepšej fáze, no o dobrej forme zatiaľ nemôže byť reč. Bol to len dobrý zápas, jeden jediný.
Ked sme vyhrali jednoznacne 2 zapasy po sebe s Betisom a Antwerpami bolo to len o vysledku, kto to ma v očku videl, ze stred zalohy nefunguje. Teraz je to odlisny pripad, Christensen na DMku dodal zalohe vacsiu stabilitu. Aj ked to ma od idealu daleko zlepsenie je nepopieratelne a ocakavam, ze to vydrzi.
Forma to ani zďaleka zatiaľ hraju ako priemerné mužstvo tu sa píše o FC Barcelona ktorá nie je zvyknutá prehravat a k tomu inkasovat toľko gólov keď vyhráme LM a aj ligu vtedy bude Barcelona vo forme
To jako vazne?🤣🤣🤣
Takze tento tým nedava duvod bejt pesimista, jo? 🤣🤣🤣ty vyhry se nedaji komentovat a ze zahrajou dobre jeden zapas z 1947 zapasu dobre, ma bejt hned vzpruha a duvod bejt optimista? 🤣🤣🤣 tohle nemuzes myslet vazne.. Ten pesimismus vyplyva asi z nejakeho duvodu, nemyslis? Je rozdil bejt optimista a slunickar, co hned po jednom zapasu vsemu veri.. Chce to bejt nohama na zemi a sundat ty ruzovy brejle..