Kupujú tie dresy ľudia hlavne kvôli tomu, že je to Nike, Adidas, Puma, ... alebo kvôli tomu, že je to Barca, Real, Man City, ... ? Je to risk, ale mohol by sa podariť.
Za mňa určite zaujímavá finančná možnosť pre klub. Možno by sa tým dokázali aj vyriešiť dookola sa opakujúce problémy s nedostatkom dresov na začiatku sezóny. Vo výsledku by možno klesla aj ich premrštená cena.
Na jednu stranu je super Lebo vacsiu cast marze by si klub vedel nechat ale ludia absolutne netusia kolko prace to da. To si bude vyzadovat poriadny team ludi aby to neposrali. To neni Len tak. Tieto velke znacky maju proste dosah, nie nadarmo vedia platit rocne 100M len za to aby ich nosili.
Je to velky risk a ked vidim ake neschopne vedenie ma Barcelona podlednych cca 8 rokov, tak si neviem predstavit ze z toho vytlacia viac penazi.
Je otázka, zda vyšší marže z vlastní značky pokreje částku za sponzorskou smlouvu (osobně myslím, že spíš ne). Takže snad to mají hoši nahoře dobře spočítáné 🙂
Je to velky risk a ked vidim ake neschopne vedenie ma Barcelona podlednych cca 8 rokov, tak si neviem predstavit ze z toho vytlacia viac penazi.