Tak pokud se ma jednat o nejhoris hrace barcelony tak by se mely brat vykony predevsim tady ja se priznam ze jsem treba v tesnych situacich jako Romeu/Song zohlednil "jmeno" se kterym prichazel
Tomino, písal som to na rýchlo vo vlaku, to je len to čo ma v tej chvíli napadlo, súhlasím, unáhlil som sa. Mali sme aj väčších expertov. Ale pravdou je že mu ten súboj viac menej zničil kariéru u nás..
je smutné že dokáže hentaká situácia niekomu zničiť kariéru... proste bol len rýchlejší, samozrejme mohol ho stiahnut za dres , skúsiť to prebrusit, ale proste nemôžu ľudia porovnávať obrancu vs balea v tej dobe. bale bol rychlostne uplne iný level, ako bartra.
Bol sle v Juwe a nie u nás… po afére v Juve prestúpil ku nám v lete 2006 a nepamätám či vtedy získali vôbec nejakú trofej, lebo titul v lalige bral RM dve sezónnymi sebe
Zambrotta môže súperiť akurát tak o najlepšieho pravého beka v Taliansku s Panuccim, pri Alvesovi debatujeme o tom či je najlepší pravý bek v histórii Barcelony alebo vôbec v histórii, za mňa už len Cafu bol lepší RB ako Alves
No vravím, tu už je ako kto sa ti páči viac. Zambrotta v prime čase ako aj Alves bol top world class RB, hádam s tým súhlasíš. Alves pri všetkej genialite mal taktiež veľa mínusov, nebol ideálny, a ako som spomínal, taký maicon v repre, kým ešte hral ho na trávnik ani nepustil a to dani už bol mega hviezda v tom čase. Asi to tiež o niečom hovorí..
V barce #1 určite alves, dal som mu tiež svoj hlas, lebo zambrotta proste prišiel už na konci svojej kariéry. Ale mimo barcy veľký rozdiel medzi nimi nebol ak vlastne bol nejaký..
Najlepší? Alves, bez akýchkoľvek pochybností. A MATS určite nie je lepší brankár ako Valdes. To si môžu myslieť len tí, ktorí sa narodili začiatkom tohto storočia, okolo roku 2005.
Napríklad ja som 95 fandím Barce od 2004 a hlasoval som za Matsa podľa mňa podľa mňa je väčšia istota ako býval Valdes napríklad minuloročný titul ide jednoznačne za ním taký impact na tím Vlades nikdy nemal....
8JK8, máš samozrejme právo názor, ale asi si nesledoval Valdesa dosť opatrne. Nič v zlom. S ostatnými môžem len súhlasiť, keďže si to zrejme rovnako pamätáme. 👍
Valdés bol dlhé roky našou stenou, rovnako ako Marc. Victor bol veľmi podceňovnaný, čo si nezaslúžil. Bol to fantastický brankár, s fenomenálnou kopacou technikou a výbornými reflexami. V mojich očiach sú obaja blízko pri sebe, ale momentálne o nejaké tie percentá vedie stále Valdés. 🙏🙏
Práve naopak myslím že som ho sledoval dosť dobre a skôr mi príde že ho máte veľmi sidealizovaneho nikdy nebol úplnou istotou veľa krát urobil jednoduchý kiks ktorý by neurobil ani dorastnec bol to taký kamikadze brankár raz si sa chytal za hlavu čo to vyvádza potom ti vyhral zápas ja ho neosočujem len myslím že s pohľadu dlhodobej výkonnosti je Mats jednoznačne pred ním...✌️
Douglas bartra mina matheus
Song
Gomes suarez
Trinkao keirisson deulopheu
Dúfam že som ich mena správne napísal..
Douglas Chygrinski Murillo Mathieu
Song
Gomes Hleb
Traore braithweith Turan
Ale ok, murilla mením za bartru 😃
V barce #1 určite alves, dal som mu tiež svoj hlas, lebo zambrotta proste prišiel už na konci svojej kariéry. Ale mimo barcy veľký rozdiel medzi nimi nebol ak vlastne bol nejaký..