Fenomeno- ja mám plakať ?staci pozrieť tabuľku ja nemám pre čo plakať ,placu tu je dosť ako už niekto písal a tých komentárov za čo môže Madrid,Perez 😁 môžete verit že ja mám úsmev od ucha k uchu ,nemám už 14 nech plačem nad futbalom,jedine čo mne vadi je neobjektívnosť.
RoAD- s tou 11kou asi vtip roka nie? Veď sám Duro povedal že sa šmykol 😁 za to by ani v Kambodži neodpiskali 11ku veď hráč sám padol a Fran odkopol čisto loptu jeho sa ani nedotko.
Zhrniem to veto. Cas ukáže kto bude plakať na konci sezóny ✌️
Ja inak fakt nechapem naco sem chodi na stranku pisat pripadne hejtovat tolko Realistov. Velmi prispevky nepisem ale z toho co citam je tu dost fanusikov Barcy ktori vedia byt viac nez sebakriticki. Ak sa bavime o tej situacii. Zle odpiskany koniec zapasu , mal to urobit skor alebo az po dokonceni situacie , z toho co som videl ale tomu centru nechcel dat po odkope mimo 16ku uz sancu takze obhajitelne. Tak ako uz mnohokrat zle alebo minimalne pochybne rozhodnutia proti nam jednoducho boli obhajitelne a mozeme sa aj na hlavu postavit. 11ka spravne odvolana. Jude dostal cervenu ale pravom. Takze tak. A tie vyhovorky na xaviho a laportu? Po tom co predvadza tento rok madrid tv? Fakt?
Za čo dostal Bellingam červenú? Za to, že zakričal: It’s a f*****g goal. To je hodné červenej karty? Takže ak niekto nabudúce okomentuje gól nádávkou, tak rovno červená karta? Dobré? Za vyzlečenie trička je len žltá.
Puding, sťažuješ sa tu na fanúšikov Barcy. Čo tak sa pozrieť do vlastnej kuchyne? Veď u vás presne to isté robí rovno váš klub prostredníctvom RealTV. A čo keď je zrovna toto príčinou, že sa občas rozhodca pomýli v neprospech Realu? Aj keď tých omylov bolo určite viac v prospech Realu... A choď už plakať do Madridu, toto je stránka Barcy, tak sa nečuduj, že ti tu nakladajú.
Ten Real Madrid je kategória vtipov sama o sebe😂😂😂 Aby ich neporantalo. Nám už rozhodca veľa neodpískal a nikto nič nerieši. Ale keď baleťaci dupnú nohou tak sa musí skákať podľa nich.
Od rozhodcu to bolo fakt čudné, také niečo som snáď ešte nezažil.
Na druhej strane nech si aj Real zvykne, že rozhodcovia spravia občas blbosť aj voči nim. Ale chápem, že si od toho posledne roky odvykli.
RoAD- s tou 11kou asi vtip roka nie? Veď sám Duro povedal že sa šmykol 😁 za to by ani v Kambodži neodpiskali 11ku veď hráč sám padol a Fran odkopol čisto loptu jeho sa ani nedotko.
Zhrniem to veto. Cas ukáže kto bude plakať na konci sezóny ✌️
Na druhej strane nech si aj Real zvykne, že rozhodcovia spravia občas blbosť aj voči nim. Ale chápem, že si od toho posledne roky odvykli.