Tych komentatorov by mali zatknut za kazenie sportoveho zazitku, musim pozerat forbal bez zvuku no nie o hrizne. Dvaja kreteni ktiri ruesia svoje hlupe ega a nazory a kazia krasny fotbalovy zazitok
Fanusikovia od 1. minuty 100% support a robia kotol, takto hrame ked mame plny stadion a fanusikovia idu bomby. Dnes nam ten zapas musia vyhrat aj keby len penalty. Inak hrat s Lewom agresivny vysoky pressing je samovrazda, bud ho v 2. polcase vcas daju dolu alebo ten pressing nebude fungovat, bud su pod tlakom vsetci hraci Neapola alebo nikto.
Skvělý poločas z naší strany. Do takové 30 minuty fakt valec. Pak jsme polevili a Neapol se chytla. Skoda toho golu, tam se sešlo fakt všechno. Nepohlídání hráče, a nesmyslný Araujo který posral Offside past. Christensen muže být rád že není venku. A taky by si měl přestat hrát na Buse protože když tam zkouší otočky místo aby přihrál, tak dostává obranu pod solidní tlak a byla z toho Neapole šance. To DM potřebujeme jako sůl.
Ze strany neapole se mi neskutečně libí Lobotka. Toho bych tu fakt viděl rád. Divím se že po něm ještě nešáhnul nějaký Big klub.
Jj, inak z Osimhena tam mam trochu obavy, dobre si nabieha. Sice zatial furt do ofsajdu, no staci, ze mu vyjde jeden nabeh, ked sa na chvilu nesustredime.
Som si myslel že dame na 3:0 a je vymaľovane ale my zase poľavime po 2. gole a nechame supera vstupiť do zapasu neverim že už nevladzu, prvych 25 minut som sledoval Barcu ktoru chceme vidieť dufam že to dame ale chce to koncentraciu a presing cely 2. polčas
Hrame proti timu, ktory sa za posledne tyzdne pod novym trenerom zlepsil, zatial co my sme prisli o 2 klucovych hracov. Neapol nehra vobec zle, 3:0 by bolo brutal nezasluzene, treba fandit a ocenit, ze ich prehravame dobrou hrou, ne tu nezmyselne lamentovat, ze sme dali iba 2 goly a nepridali treti.
To by bolo moc ofenzívne za takého stavu . Pretože raphinha bráni menej ako romeu resp bol by viac v ofenzivnom priestore naopak romeu sa pohybuje zavadzia a kazí viac vzadu ihriska . Tak isto Félix je oveľa menej defenzívny podporovatel cancela ako raphinha a to za stavu 2 : 1 keď nás v strede prehrávajú je hlupost
Hej no, myslim, ze je to hlavne preto, bo vidi, ze je to totalny chaos z nasej strany. Ziadna lopta neziskana, taky Fermin stratil vsetky lopty...Len skoda, ze skuseni hraci su vzdy ti najpomalsi.
Romeu po sezóne preč, je pomaly neobratny a ta prihravka Kraratshkeliovi v 92' bola top. Sergi podla mňa s prehľadom zahral neviem čo ho hejtujete len čo nastúpil na ihrisko. Vidieť jeho skúsenosti a hlavne srdce a oddanosť klubu.
To by dal i jiny frajer na jeho pozici, neskutecna akce. Chapu Xaviho, ze je Lewa legenda, ale nekdy by ho mel driv stridat. Nastesti to dopadlo dobre a snad uz v takovymhle zapase neuvidime Romeua
Cancelo aj hej, ale taky Raphinha hral cely druhy polcas to na co sme unho zvyknuti celu sezonu. Za mna najlepsi Cubarsi a Yamal i ked mu uz poslednu polhodinu dosiel dych.
Gundo aj kounde taky super. Cancelo bol pri góle + sa ešte 1-2 krát nechal spraviť v 16ke plus hlavičku dal na 11ku pre Neapol útočníka tak určite nie najlepší. Raphinha štatistický ôk defenzívny ôk ale ako môže nahrať lewovi do prázdnej. Ma to pekne na lavacku ale aj tak nahrá zle
Takovy prehled a rozehravka v tomhle veku? Nevim kdy jsme meli takovyhohle stopera (Puyol nevim kdy zacinal a jestli tohle predvadel v jeho veku), aspon k necemu jsou tx zraneni.
Sergi Roberto za tento vykon jednoznacne predlzit zmluvu o dalsi rok. Tento rok kolkokrat vyjde na ihrisko, robi rozdiel. SRDCIAR. Krasne.
Cubarsi, Yamal 👆👆👆.
Romeu bez komentara radsej a MATS by mal zapracovat na rozohravke lebo toto co predvadzal druhy polcas, katastrofa. A to som si vsimol uz vo viacerych zapasoch od kedy prisiel po zraneni.
Je to styl, ktery proste k Barce sedi, za me Mats xkrat rozehral suprove, kdyz to porovnam s jinyma golmanama. Nevytvoril nejakou tutovku, takze za me bych to tak cerne nevidel😀
Cubarsi - mega. Ten uz teraz zacne mat hodnotu 40-50M. Neskutocny klud, pozicna hra a ta rozohravka. No nie casto sa stava ze tak mlady stoper hra za top klub.
Yamal, tam uz klasika. Nabere Este viac skusenosti a kridlo jak oci.
Fermin si tiez odohra svoje. V druhom polcasy uz horsie, ale vie to tam rozprudit. Dobre nabehy ma za obranu. Do rotacie super.
LaMasia zabrala fakt v hodine 12 pre Barcu. Mozno sa z tych ekonomicku sraciek AJ ten team dostane ked takato kvalita tu prisla "zadarmo".
Inak MATS dnes ta rozohravka katastrofa.
Romeu ani nekomentujem.
Podla mna ak dolazeme toto bez Gaviho, Pedriho, FDJ, Baldeho, (Alonsa😂), Torresa proti Neapolu ktory hra pod Calzonom vyborne tak to je nieco uzasne. Uz dlho som nevidel Barcelonu s takou vášňou hrat. Okrem Romea dam nechali chalani vsetko. Treba uz len este: 1. Zlepsit efektivitu (tych sanci tam bolo enormne vela takze ak chceme konkurovat najlepsim tak toto by sa malo zlepsit), 2. PORIADNE DOLIECIT (netreba sa ani s jednym ponahlat, dolezite je aby sa im zranenie neopakovalo) 3. Uzdravit Financie nase. Ak tieto problemy vyriesime tak myslim ze nas caka svetla buducnost a mame sa naco tesit. Peace
Ze strany neapole se mi neskutečně libí Lobotka. Toho bych tu fakt viděl rád. Divím se že po něm ještě nešáhnul nějaký Big klub.
Romeu tiež proste musel ísť keďže iný nebol
Cubarsi, Yamal 👆👆👆.
Romeu bez komentara radsej a MATS by mal zapracovat na rozohravke lebo toto co predvadzal druhy polcas, katastrofa. A to som si vsimol uz vo viacerych zapasoch od kedy prisiel po zraneni.
Yamal, tam uz klasika. Nabere Este viac skusenosti a kridlo jak oci.
Fermin si tiez odohra svoje. V druhom polcasy uz horsie, ale vie to tam rozprudit. Dobre nabehy ma za obranu. Do rotacie super.
LaMasia zabrala fakt v hodine 12 pre Barcu. Mozno sa z tych ekonomicku sraciek AJ ten team dostane ked takato kvalita tu prisla "zadarmo".
Inak MATS dnes ta rozohravka katastrofa.
Romeu ani nekomentujem.