Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-03-13 08:21:39
Nie. To skôr Christensen mohol ísť von za zákrok na Lobotku, ale našťastie to tak rozhodca neposúdil. Neviem či zohralo úlohu aj to, že to bolo mimo hry.
2024-03-13 08:54:10
Podľa mňa by si písknutie penaulty rozhodca dokázal obhájiť práve tak isto ako by si vedel obhájiť aj jej nepísknutie. Tentoraz bolo šťastie na našej strane.
2024-03-13 09:59:32
Ku tej karte Christensena:
mam v zivej pamati zapas Realu,kde vylucili Courtoisa . VAR to vratil,ze v strede pola pri odoberani lopty od hraca Realu doslo ku kontaktu. Zrusili gol a este aj kartu pre brankara. Teraz neide o to ,ze to bol Real ale vcera totozna situacia,karta nemala platit a tie zdlhave mavania offsideu sposobili uz vela zraneni a naozaj tentokrat islo o jasny offside a casu preslo tolko,ze uz aj VAR by to zahlasil dva krat.
2024-03-13 10:04:26
Keď vidím Cubarsiho hrať, tak sa mi chce plakať, ale od radosti. Neskutočný hráč s neskutočnou rozohrávkou, pozicnou hrou a vlastne všetkým čo má mať. Za mňa veľké plus, že sa nebojí hrať dopredu.
2024-03-13 10:18:34
Cubarsi je neskutočný chalan. Na mňa strašne pôsobí sebavedomo a odhodlane a naviac, vyžaruje z neho pokora, kľud a je strašne sympatický!!!
snapshot Premium
2024-03-13 10:41:20
Chapem ze nas a aj mna laka vidiet zadnu 5 v zlozeni

Kounde, Araujo, Inigo, Cancelo a ored nimi Cubarsi. Ale stale si vravim, ze sa musi vyhrat tam kde je