Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-03-14 09:22:01
Ak by mal náhodou Xaviho nahradiť Tuchel, tak budeme ešte vo väčších srackach ako si vieme predstaviť....
Revive Premium
2024-03-14 09:31:22
Ach, že toto bude sága na úrovni Neymara a jeho návratu do Barcy?
jirkam Premium
2024-03-14 09:31:49
Xavi má 2 slabiny,kondice a taktické vederní tymu v průběhu utkání
2024-03-14 09:40:02
Xavi skutočne rozbieha ten tím. Verím tomu, že nebyť toľkých, pre mňa až nepochopiteľných, zranení, ten tím by bol v inom - oveľa lepšom stave po každej stránke. Podľa môjho názoru, zvýšiť intenzitu tréningu, pritvrdiť v silovej príprave, a nie miesto toho voziť hráčov po svete a ukazovať ich ako opičky v cirkuse. Proste, len a len poriadna príprava. Síce bude toto leto náročné pre Euro a OH. Snáď to naši chlapci vydržia a sezóna bude úspešná aj na titul, či dva. Reálne mi bude stačiť aspoň druhé miesto v LL, keďže do konca ostáva 10 kôl a RM si ide svoje, no a v LM, aby nedali kožu zadarmo, ale hlavne, aby sa na tú hru dobre pozeralo. Visca el Barça🖖
kluc Premium
2024-03-14 10:09:33
predĺžiť a na jeseň sa znova pohroziť odchodom aby začali hráči hrať... :D
2024-03-14 10:19:10
Byl bych rád, kdyby Xavi zůstal.
DeeTeeCee Premium
2024-03-14 10:21:02
Ja viem ze ma tu mozno ukrizujete .. ale ja by skusil toho lobotku..
2024-03-14 10:42:34
+ vytiahol mladíkov kt. sa chytili a bojujú o svoje miesto. Vrátil sa ter stegen kt. obranu diriguje nie ako statický pena... Bojujeme ešte o 2 velké trofeje v hre je všetko. A v lige bojujeme proti "zdravému" realu kt má top posily nemá dlhy a láka dalšie hviezdy. Xavi to vynahrádza tým že vytiahne výborného cubarsiho kt. vyzerá ako starý mazák! Modlím sa aby xavi zotrval. Možno to chce zmenu prezidenta ktorý xavimu do toho moc kecá ale to je len rozmýšlanie na hlas.
2024-03-14 11:15:21
Nie, rozhodol sa odísť. Povedal to už xkrát všetkým novinárom. Ak zostane, na jeseň bude aj tak zas odohnávaný, nemá to zmysel. Všetci nadávali, tak teraz tu majú výsledok. Rovnako ako po jednom úspechu ho chcú udržať, po jednom neúspechu si zas budú hovoriť, že dobre, že ide preč.
2024-03-14 11:25:50
Môj odhad je, že iba výhra v LM môže veci ešte zmeniť.
2024-03-14 12:21:40
Pani,vladne euforia po Neapole.A teraz skusme s nadhladom:
Kde je Neapol? Nepatri tuto sezonu ani medzi spicku v Taliansku a nieto este v Europe. Az vyradime City,Real,tak zacnime uvazovat.
Xavi vsak robil fatalne chyby a niekedy si stale myslim,ze je slepy.Ak by nebol,tak napr.Romeu ma davno zbalene a sedi vo vlaku do Girony.
Vyssie niekdo spomenul kondicnu pripravu muzstva. Tu nadviazem na silovu pripravu a rege. Mame tolko zranenych stale,ze musi byt niekde problem!!! Od.ebali sme si Gaviho,Pedriho,FDJ atd atd. Ani neviem,ci mame hraca ,ktory nebol zraneny.
2024-03-14 12:53:10
ďalšia vec čo mi vadi je sústavne nasadzovanie Lewandowskeho v obrane a v zálohe skúša varianty, ale prečo neposadí Lewu na 2-3 zápasy a neskúsi tam Roqueho alebo Guyu?
stulda Premium
2024-03-14 15:54:38
Nevim, co v te ankete dat. Pokud by v lete prisel Flick, jsem pro aby sel Xavi sbirat zkusenosti jinde. Na druhou stranu, kdyz by zustal, tak by to bylo taky dobry. Udelal tu strasne moc prace a neni vetsiho cule co miluje klub. Na to tady nekteri zapominaji. Radeji Xavi, nez nejaky vystrely do tmy typu Setien apod.
2024-03-14 19:55:23
Ked ma skoncit nech skonci v pozitivnom nie takto
2024-03-14 21:23:21
Z tych 3 dovodov je fakt iba jeden dolezity a to ze vedel presvedcit hracov na podpis. Ale to potom aj tak vyzeralo. Sluboval im hory doly a aj ked je hrac uplne z formy tak vkuse hraval. Minusy taktika a reakcia v zapase, tvrdohlavost v rozostaveni a nasadzovani hracov. Kondicia je epizoda sama o sebe. Idelane je najst trenera na rok a potom Klopp to by bol splneny sen vela fanuskov. Vie pracovat s mladíkmi a hra krasny utocny futbal...