V tom, že zistíme, na čo máme a na čo nie. Proti Atlétom a RM výjde pravda najavo. Osobne si myslím, že je všetko stratené, no veľmi rád sa budem mýliť.
Suhlasim s davidakom66. Neviem preco by sa dnes malo rozhodovat, real si naskok drzi nema ziadne vykyvy vo vysledkoch ani v hre. Dnes neocakavam oslnivy zapas, hrame u nich doma, v zostave nam budu chybat Yamal, Cancelo...Hlavne nech sa nikto nezrani.
absolutne nesuhlasim dnes ide iba o zapas v ktorom by xavi mohol vyskusat roznych hracov rozne taktiky proti silnejsiemu superovi nemyslim si ze dnes je vysledok nejako relevantny
Ja som to ako fanúšik nezabalil, osobne. Ak by sme porazili Atlétov, v čo sa neodvážim dúfať, a potom RM, čo bude veľmi ťažké, všetko bude možné. Taký je môj názor.
To si zas nemyslim, je rozdiel, ci ideme do zapasu s realom s mankom 8 bodov alebo 11, nech citia aspon minimalny tlak a nenechavaju odpocivat svojich najlepsich hracov pred zapasmi v LM. Ale nemyslim, ze je potreba mat od dnesneho zapasu prehnane vysoke ocakavania, je jasne, ze sutaz, na ktoru sa odteraz sustredujeme najviac je LM.
ty si nostradamus? V LL nemame absolutne ziadnu sancu 8b je vela el clasico sa hra vonku a do konca sa hra o pre nas o 30 bodov pre real o 27 je nerealne aby real stratil 8 a my sme nestratili ani bod ale fandenie ti nebriem ked existuje aspon matematicka sanca fandit treba :)
RoAd, nikto nevie, ako dopadne nas zapas s PSG. Sme favoriti? Nesme. Ale mame sancu postupit? Mame. Asi sa zhodneme na tom, ze pristup je dolezity (s tvojim pristupom by sa v minulosti neudiala ani remontada proti PSG 6:1). Fanusikom, ktori si chcu iba hadzat flintu do žita by mali vytvorit paralelne skupiny na tomto fore.
Nie, ja neverím, že vyhráme čokoľvek. Ale ak máme nejakú matematickú šancu, tak len v prípade výhry aj dnes, aj proti RM. A ja nie som ten, ktorý sa tu správa ako Nostradamus. 😉
Cule90, ty chápeš moje slová ako hádzanie flinty do žita, a iní ma vnímajú ako príliš pozitívneho Nostradama, ktorý verí, že máme ešte šancu vyhrať LL. Už som to tu x-krát písal, vyhráme akurát tak veľké H, podľa mňa. Naše šance sú skoro nulové v LL, a úplne nulové v LM. Veľmi rád sa budem mýliť. No ale už idem off, zápas čoskoro začína.
Akože na čo tu strácate čas?
Keď niekto napíše a verí a fandí a nvm co z v LL vyhráme dnes vyhráme na reále a nestratime vlastne už ani bod v lige , ale na druhu stranu neverí že prejdeme cez psg ( čo sa mi zda na okolnosti dvojzápasu ako reálnejšie možnosť:D) tak ja už nvm
Keď niekto napíše a verí a fandí a nvm co z v LL vyhráme dnes vyhráme na reále a nestratime vlastne už ani bod v lige , ale na druhu stranu neverí že prejdeme cez psg ( čo sa mi zda na okolnosti dvojzápasu ako reálnejšie možnosť:D) tak ja už nvm