Ja by som ešte vyzdvihol jedného hráča, ktorý podľa mňa za posledné týždne a mesiace zaznamenal veľký progres. Jules Koundé. Minulú sezónu a aj prvú polovicu aktuálnej sezóny boli jeho výkony nestabilné, raz hral dobre, raz horšie. Ale od nového roku nastal zlom a je podľa mňa vynikajúci, v obrane často zachraňuje situácie, je aj menej priechodný. Zlepšila sa mu rozohrávka, stráca minimum lôpt a naučil sa aj dobre centrovať. Napriek tomu, že PO nie je jeho ideálna pozícia, adaptoval sa, za mňa veľký profesionál. Snáď mu táto forma vydrží čo najdlhšie.
Nejako priznám sa nesúhlasím. Áno je lepší ako pred rokom ale ozaj dobrý je tak posledné tri zápasy. Dovtedy mal veľmi nestabilné výkony a robil pomerne často zásadné chyby.
Gundo tam mal fázy, kde dosť kazil aj ľahké lopty.
Araujo mal viackrát šťastie, že mu rozhodca neodpískal to držanie protihráča.
Lewa ma prekvapuje tým, že mu to ide s loptou, už si ju vie pekne spracovať a neodskakuje mu.
Btw. z hráčov súpera ma prekvapil Griezman, ten bol tak nevýrazný, že som aj rozmýšľal, prečo nehrá.
Toky: netvrdím, že nie. Ja som Lewu zastával. Len poukazujem na to, že jeden deň je najhorší hráč na svete, ktorý v Barcelone nemá čo robiť a druhý deň je zase najlepší hráč na svete. Mne sa nepáči tá neobjektivita. Netvrdím, že si nezaslúžil kritiku, ale odtiaľ potiaľ.
každý zápas,a boli by sme naj
Araujo mal viackrát šťastie, že mu rozhodca neodpískal to držanie protihráča.
Lewa ma prekvapuje tým, že mu to ide s loptou, už si ju vie pekne spracovať a neodskakuje mu.
Btw. z hráčov súpera ma prekvapil Griezman, ten bol tak nevýrazný, že som aj rozmýšľal, prečo nehrá.
trochu bordel..