Áno, Xavi, tých 22 žltých a bohvie koľko červených si neprávom dostal. Podľa mňa ide o úmyselnú kampaň proti tvojej osobe, a nie o to, že sa nevieš kontrolovať a dávaš mladým zlý príklad. 🤦
Vo výsledku je to jedno, kam sa ten futbal dostal, že ak tréner nesúhlasí s rozhodcom, ide von. Môže iba držať hubu a prizerať sa, ako si rozhodca robí, čo chce. Nikto nesmie nič povedať, tréneri, hráči, o chvíľu už ani diváci, toto privilégium má RMTV. A nikto nerieši katastrofálnu prácu rozhodcov.
No čo ja som videl Simeoneho tak ten po Xaviho prvej žltej ešte ukazoval svojim hráčom nech sedia na lavičke a nekomentujú. Xavi keď dostal žltú, tak sa ešte aj lavička smiala. Som názoru že tréner by mal byť aktívny na lavičke a nie sedieť jak puk ale Xavi tie karty zbiera nonstop a to už neni normálne. Včera dostal žltú a aj tak ďalej kecal a rozhadzoval rukami. Proste načo? Však vidí aký je ten rozhodca tak načo provokuje ďalej, akurát tým ide sám proti sebe.
Zo záberov to skôr vyzeralo, že tá jeho vášnivá gestikulácia bola reakciou na nevyužitú Lewyho šancu.
Každopádne by sa mal skľudniť, aby tréner dostával toľko kariet je fakt príliš.
Viac, ako jeho karty ma štve, že katastrofálne výkony rozhodcov nie sú tiež "ocenené". Neospravedlňuje to Xaviho správanie, nie, ale napr. taký Savič včera určite dohrať nemal.
Chalani, tento rozhodca pískal nám (lepšie napísané, xavimu) 4 zápasy - pre neho 3 žlté a červená, takže mierna zanietenosť tam môže byť, prípadne mu asi vadí kričanie trénera, tak to by si mohol Xavi už ustriehnuť od prvej, prípadne druhej žltej za reči...
puxo333 Žiadne kričanie v zápise nebolo , tak neviem o čom je tu reč.V každom zápase mu Martinéz , dal kartu a zhodou okolností každý zápas s Atlétmi píska on -"náhoda"?A porovnajte ako reaguje pravidelne Simeone , kde sa naňho hrabe Xavi a samozrejme je to väčšinou bez karty.
Mne sa zdal skôr kludas
Každopádne by sa mal skľudniť, aby tréner dostával toľko kariet je fakt príliš.