Vravel som, že nešlo len o bežnú gestikuláciu a že Xaviho huba neprestáva mlieť. A niektorí sa tu so mnou hádali. Netreba byť naivný, to vylúčenie nebolo bez dôvodu.
Nevidím jediný dôvod na Xaviho vylúčenie, skôr mi to pripadá, že 4 rozhodca sa domnieval, že niečo zahliadol, alebo započul a na základe toho hneď vynášal verdikt, ale reálne sa tam nič neudialo, ale zábery z kamier nič nenašli a to tam tých kamier je celkom dosť. Ak by skutočne niečo Xavi povedal, alebo ukázal, už by toho boli plné média a všade by bolo množstvo záberov.
Keby toto bol prvý prípad, alebo aspoň výnimočná situácia, kedy Xavi dostal žltú/červenú kartu, pochopil by som vaše pochybností. Ale u Xaviho je to už úplný zvyk, a veriť, že v tom bol nevinne, je len strkanie hlavy do piesku.
vela trenerov komunikuje zakroky so stvrtym rozhodcoma karty nedostava. Anceloti kazdy zapas macha rukami aby dal rozhodca kartu a kartu nedostava. Toto bolo uplne nezmyselne vylucenie Xaviho. V tom istom zapase ukazal ironicku jednotku Simeone rozhodcovi a nedostal kartu
RoAd, nvm čo máš proti Xavimu, ale rovnako ako hráči Barci dostávajú často nezmyselné karty za nič, stáva sa to aj Xavimu. Je to niečo, na čo si už pomaly zvykáme, ale nie je to správne. Rozhodne v LL nepanuje rovnaký meter pre všetkých a či už si zástancom RM, alebo nie, nad nimi sa často prižmurujú oči.
Proti Xavimu? Absolútne nič. Ako hráča som ho mal veľmi rád, ako trénera si ho vážim (napriek nedostatkom) , ale nie som zaslepený láskou pre Barçu, a to napriek tomu, že jej fandím. Fakty nezmeníš: Xavi je už známy tým, že sa ako tréner nevie vôbec kontrolovať. Kričať "je to hanba" je cez čiaru a na kartu. "Či som už zástancom RM, alebo nie"? To myslíš vážne? Asi nečítaš moje reakcie na tých madridských provokatérov, ktorí sem občas chodia. Nie, toto nie je hon na čarodejnice, a Xavi nie je obeť. A ak, tak je len obeťou vlastného správania. A určite nejde príkladom. Treba byť objektívny.
To je hanba povedal az ked mu dal rozhodca kartu za to ze povedal ze to bolo na kartu. A v tom s nim suhlasim , je to hanba. A cervena bola absolutne mimo
Sry, ale nepovedal nič urážlivé, dokonca to nie je ani smerované na konkrétnu osobu a pokiaľ mienia rozhodcovia vylučovať za toto, tak potom by mala aj ich práca zodpovedať lige a úrovni, na ktorej pracujú a nie 3-4 lige. Pokiaľ nebudú aj rozhodcovia rovnako trestaný a hodnotený za svoje výkony, ako to radi robia oni klubom, tak sa nič nezlepší. Zvyšovanie ochrany a nedotknuteľnosti rozhodcov vedie k znižovaniu ochrany hráčov, pretože to umožňuje rozhodcom prakticky bez kontroly pískať nezmysli a fauly čoraz tvrdšie ostávajú bez povšimnutia.
Lebo vykrikovať, že je to hanba a hádať sa so štvrtým (!) rozhodcom vždy pomôže trénerom zmeniť názor hlavného rozhodcu. Preto to vlastne Xavi robí, lebo skôr alebo neskôr nejakého rozhodcu určite presvedčí, že áno? A nie je normálne, na druhej strane, aby si rozhodca dovolil dať žltú kartu len zato, že niekto vykrikuje, že jeho rozhodnutie je hanbou. Tí arogantní rozhodcovia hnusní!
Keď štvrtý rozhodca vyslovene žiadal hlavného rozhodcu, aby Xaviho vylúčil, a povedal Xavimu, že veľmi dobre vie, čo povedal, všetko je jasné. Ja nemám ani prečo, ani ako preháňať pri takýchto faktoch.
Ale veď Xavi dobre vie, že za také reči môže dostať trest. Tréner aj hráči nech nechajú rozhodcov pracovať.
Ochrana rozhodcov má svoj zmysel, ako ukazuje aj mnoho tunajších komentárov.
Ja osobne by som bol za to, aby boli v tomto pravidlá o dosť prísnejšie.
Kdyby někomu z rozhodčích nadával,tak neřeknu ani popel, ale fotbal je o emocích, přece tam ti trenéři nebudou jen stát a nesmet říct rozhodčím svůj názor a bát se udělat cokoliv, říct to s respektem a bez urážek je za mě OK
Ochrana rozhodcov má svoj zmysel, ako ukazuje aj mnoho tunajších komentárov.
Ja osobne by som bol za to, aby boli v tomto pravidlá o dosť prísnejšie.