Veľa šťastia ak vidí riešenie finančnej situácie Barcelony v predaji hráčov :DDD Nikto z tade nechce, budíček snílek pán kandidát na prezidenta. Nevidím, že by mal nejaký lepší plán než čo robí teraz Laporta.
Z těchto pár řádků to vidět pochopitelně nelze. Z jakých zdrojů vycházíte pro své silácké řeči s laciným pokusem o zesměšnění pana kandidáta? Předem díky za odpověď mimo pásmo hospodských keců.
Takže keď napíšem snílek, tak sú to zrazu silácke reči s lacným pokusom o zosmiešňovanie? Prosím skús nabudúce veci pochopiť prv lepšie a lepšie ich aj pomenovať a potom sa tu hrať na siláka. Pekný deň.
Soudit kandidáta dle pár řádků interpretace novináře, to je slušný kafe. Doporučuju trošku kritického myšlení, než začnu hodnotit. To je jak volit ve volbách dle jedné věty u kandidáta a už vůbec nečíst program a načíst si něco o něm. Je to to samé. Lidi jsou dnes líní si něco zjistit, ale soudit po jedné větě, bez citace či zdrojů, to jo.
Ještě jednou se ptám, jestli jste četl i něco jiného, či jen tady těch pár řádků od pana novináře.
Házet to na “co je mi ponúkané”, je laciné. Vy jste ho onálepkoval, tak se k tomu postavte čelem a neházejte to na článek. S tímto přístupem jste ta nejlehčí kořist pro každé dezinfo, propagandu, či podvodníky na internetu.
Takže keď chcem komentovať niečo k článku, tak mi daný článok na to nestačí a mám si preto ešte dohľadať ostatné informácie aby som mál právo komentovať? To mi tu chceš povedať? Ako uznávam určitú pravdu máš aj ty v čom píšeš, ale zase to neber tak vážne a profesionálne. Nie je to žiaden finálny rozsudok alebo čo, iba kritika jedného zanedbateľného fanúšika. Hodnotím čo mi je tu ponúkané v článku na ktorý som si našťastie našiel nejaký čas.
To jsem tím určitě nechtěl říci. Líbí se mi, jak nad tím uvažuješ a opravdu děkuju za tvou poslední reakci. Jen mě popudilo hned negativní hodnocení co se týče naivity. To že by prodeje pomohly, to je fakt. To že to jde z tuha a drtivá většina hráčů historicky z Barcy nechtěla odejít, to je taky pravda. Obojí se nevylučuje. Plus těch informací tam je fakt málo a jasně, člověk může mít názor. Ale tady jsme jich dostali opravdu velmi velmi málo. Přeci jen dělat prezidenta a "spasit" takto velký super klub, to je velmi obsáhlé téma a chce to velmi sofistikované řešení. Vnímám ten článek jako sotva medailonek a rozumím, že toho času člověk má dnes málo, když už má nějaké ty povinnosti. Omlouvám se, pokud jsem zněl moc kriticky a ještě jednou díky za názor.
Ještě jednou se ptám, jestli jste četl i něco jiného, či jen tady těch pár řádků od pana novináře.
Házet to na “co je mi ponúkané”, je laciné. Vy jste ho onálepkoval, tak se k tomu postavte čelem a neházejte to na článek. S tímto přístupem jste ta nejlehčí kořist pro každé dezinfo, propagandu, či podvodníky na internetu.