Ten oblúk je somarina, ktorá nie je v návrhu. Najskôr len nejaký prvok na porovnanie veľkosti od autora videa. Mne osobne prišiel podobný tomu oblúku čo ma Tottenham na streche štadióna. Kto vie prečo ho tam autor videa vôbec dal.
Ako študent architektúry toto viem fakt oceniť. Neviem kde sa dostal k modelu a koľko práce mu trvalo ho ešte upravovať, ale fakt s tým nie sú srandy, čo sám dobre viem.
Čo raz viac ma mrzia hlavne 2 veci v návrhu a to odobratie 360 stupňovej obrazovky a to ešte po tom čo pre ňu urobili to parádne miestečko. Druhá vec, že absentuje nočné osvetlenie. Tie boky fasády, tie terasy a hlavne ten stred strechy, čo je polopriesvitný mohli byť nasvietené ako v pôvodnom návrhu. Už keď tam natrepali toľko solárnych panelov, tak nakoniec šetria elektrinou. Ta logika urobia miesto a nedajú tam 360 obrazovku, natrepú solárne paneli a šetria elektrinou ... čo viac dodať. Ale krásne to ukazuje ten zmätok už pomaly za posledné 10-ročie od prvého návrhu až po dnes koľko krát sa robili zmeny za Bartomea, za Laportu, takže žiaľ dnes budeme radi ak sa to nejako vôbec dostáva.
🤣🤣🤣 čo prosím? Ja sa mám na niečo pozrieť? Hneď ako vyšlo von nové foto s úpravami, tak som si prezrel všetko vrátane rezov. Ja dobre viem kde sú umiestnené. Vidieť by mal na tie obrazovky každý, ale nie všetci v optimálnom uhle a aj na týchto veciach záleží. Dať tam 4 obrazovky by bol logickejší krok, to je nepopierateľný fakt. Už keď si vybavili Philips ako sponzora na to, ktorý to zväčšej časti prepláca/zabezpečuje, tak hádam 1 ďalšia obrazovka nebola až tak mimo možnosti. Ale ktovie čo plánujú. Možno ak budú v budúcnosti lepšie financie, tak za takých 5-10 rokov kúpia 360 stupňovú obrazovku.
Čo raz viac ma mrzia hlavne 2 veci v návrhu a to odobratie 360 stupňovej obrazovky a to ešte po tom čo pre ňu urobili to parádne miestečko. Druhá vec, že absentuje nočné osvetlenie. Tie boky fasády, tie terasy a hlavne ten stred strechy, čo je polopriesvitný mohli byť nasvietené ako v pôvodnom návrhu. Už keď tam natrepali toľko solárnych panelov, tak nakoniec šetria elektrinou. Ta logika urobia miesto a nedajú tam 360 obrazovku, natrepú solárne paneli a šetria elektrinou ... čo viac dodať. Ale krásne to ukazuje ten zmätok už pomaly za posledné 10-ročie od prvého návrhu až po dnes koľko krát sa robili zmeny za Bartomea, za Laportu, takže žiaľ dnes budeme radi ak sa to nejako vôbec dostáva.