100 miliónov z predaja obrancov? Dest dajme tomu za 8-10. PSV netlačí peniaze. Christensen tak 30, max 40 miliónov. Garcia tak 10-15. Hlavne Girona nemá toľko peňazí, aby zaňho dala 20 miliónov a kto iný by mohol mať oň záujem? Lenglet ak pôjde za 10, bude to úspech. Takých 65-75 miliónov by bolo reálnych, ak by aj všetci súhlasili s odchodom. Okrem Christensena nikto z nich nie je zrovna hráč, o ktorého by sa trhali klubu zrovna.
Chapem princip trhu, ponuka - dopyt, ale ak by Gacia, Lenglet aj Dest neboli hracmi Barcy mali by ovela vyzsiu hodnotu.
Garcia hrava pravidelne za stuku La Ligy a ma 23r
Lenglet hrava (v poslednej dobe) pravidelne za aktualne 5. tim PL a ma 28r
Dest hrava pravidelne v PSV a ma 23r
Za tuto trojicu hracov nedostaneme ani 25M, ine kluby by ich spenazili za 50-60M
Pokiaľ by sme sa bavili o variante že by boli v "malych" klubocho tak je jasne že by ich cena bola výššia... ak by boli v klube podobnom Barce a nehrali by tak ako u nas ceny by bola rovnaka. Ale maš pravdu že ked dostaneme za nich 25-30 mega budeme radi
Garcia hrá v clube, ktorý v 2019 vypadol z LaLigy a vrátil sa v sezóne 2022/23. Pozri si transfery, za sezónu, od poslednej sezóny minuli 22,25 milióna, 15 miliónov, inak roky predtým míňali na nákupy bežne aj 0 €. Navyše má 23 rokov a nepresvedčí v City, Barcelone.
Lenglet má 28, ale reálne nehrá v repre, nechcú ho v Barcelone, Tottanhame, ani v tej Aston Ville veľmi nehrával. Áno, klub je na 5. mieste, ale je to skôr prekvapenie sezóny a Lenglet väčšinu času presedel na lavičke a má pomerne veľký plat.
Dest v PSV hrá dobre, ale klub roky nakupoval od 5-20 miliónov. Nepresadil sa Dest v Barcelone či AC. Myslíš, že za neho dajú 10 miliónov?
Za nich aj keby boli z iných klubov, 60 miliónov by bol šok, keby to bolo tak veľa
Garcia hrava pravidelne za stuku La Ligy a ma 23r
Lenglet hrava (v poslednej dobe) pravidelne za aktualne 5. tim PL a ma 28r
Dest hrava pravidelne v PSV a ma 23r
Za tuto trojicu hracov nedostaneme ani 25M, ine kluby by ich spenazili za 50-60M
Lenglet má 28, ale reálne nehrá v repre, nechcú ho v Barcelone, Tottanhame, ani v tej Aston Ville veľmi nehrával. Áno, klub je na 5. mieste, ale je to skôr prekvapenie sezóny a Lenglet väčšinu času presedel na lavičke a má pomerne veľký plat.
Dest v PSV hrá dobre, ale klub roky nakupoval od 5-20 miliónov. Nepresadil sa Dest v Barcelone či AC. Myslíš, že za neho dajú 10 miliónov?
Za nich aj keby boli z iných klubov, 60 miliónov by bol šok, keby to bolo tak veľa