hej zostava nieje silna. je tam vela hracov co nehravaju. hlavne ta zaloha je hodne provizorna. snad sa vyhecuju k vykonu.
ja to beriem tak, ze Xavi sa sustreduje na ligu majstrov, s cim absolutne suhlasim kedze na real stracame uz asi nedosiahnutelnych 8 bodov, a LM na dalsiu sezonu nam uz neujde. takze necakam dnes nic svetoborne ak vyhrame super, ak nie, tak budu nasi klucovi hraci oddychnuti na PSG
ja dnes ocakavam 2 veci: 1. podobne "oslnivy" vykon ako real proti mallorce (s vyhrou 0:1 v Cadize budem maximalne spokojny, btw Mallorca dnes v rozostaveni 5-4-1, proste reklama na futbal). 2. Romanove konstruktivne analyzy :D
Kto necaka romanove analyzy, ten tu ani nemusi chodit 😂😂😂 kazdy by chcel aby to ten typ cloveka nikdy nebol, ale tak vsade sa najde nejaka burina v poli plnom uzitocnych rastlin 😂
Cakaj na Romeu-ove chyby. Nemozes cakat ze Romeu po par mesiacoch sa dostane do formy v ramci europskeho futbalu. Vid priklad Near, Vini (vi iho dva len jak priklad lebo on je psychiatricky pacient)
Hej nepresnosti je vela, to sa dalo cakat, ale hrame dobre a s nasadenim. Nechcem byt nejaky opatrovnícky, ale Cubarsiho by som v 60.min vystriedal, v utorok nas caka PSG:D Faye miesto neho...
Kym je rozhodca normalny a bude si preverovat taketo sracky tak to bude OK
Ja osobne by som uz daval zlte za taketo hovadiny
Ale je pekne vidno, ako tie kridla ktore dnes Xavi obmenil menia celkovy styl hry. Nie su kridla, nie je priamočiara hra. Smutne ale tu lavicku nemame bohuzial na nejakej vysokej urovni. Myslim si ze nemozme pomyslat na vyhru v LM.
Ale proti Cadizu to hadam stacit bude
ale mozme. sme na dobre ceste do semifinale. kde by nas cakali atleti, alebo borusia, na ktorych realne mame aby sme ich porazili. tieto kluby navyse este hraju v ligach o miestenku do LM takze ziadne velke oddychovanie a rotaciu ako my si nemozu dovolit.
v pripade postupu do finale je to o jednom zapase a ak sa nam nikto nezrani mozme postavit silny, oddychnuty a motivovany tim
ja to beriem tak, ze Xavi sa sustreduje na ligu majstrov, s cim absolutne suhlasim kedze na real stracame uz asi nedosiahnutelnych 8 bodov, a LM na dalsiu sezonu nam uz neujde. takze necakam dnes nic svetoborne ak vyhrame super, ak nie, tak budu nasi klucovi hraci oddychnuti na PSG
Ja osobne by som uz daval zlte za taketo hovadiny
Ale je pekne vidno, ako tie kridla ktore dnes Xavi obmenil menia celkovy styl hry. Nie su kridla, nie je priamočiara hra. Smutne ale tu lavicku nemame bohuzial na nejakej vysokej urovni. Myslim si ze nemozme pomyslat na vyhru v LM.
Ale proti Cadizu to hadam stacit bude
v pripade postupu do finale je to o jednom zapase a ak sa nam nikto nezrani mozme postavit silny, oddychnuty a motivovany tim