Páči sa mi ako redakcia musí napísať "Bývalý záložník Realu Madrid", akoby hral iba za tento klub. Ak by sa napísalo "bývalý hráč Ajaxu (prípadne Totthenhamu)" tak by to asi nemalo taký clickbait, čo?
Chápem, že sa pohybujeme v LL, tak sa spomína, ako bývalí záložník RM, mne sa zase nepozdáva, ako sa autor článku hneď snaží FDJ obhajovať, pričom to, čo je kritizované považujem za opodstatnené a tiež by som od FDJ očakával viac
Uz aj de jong vam pride slaby…ja neviem co za “fanusikovia” sa tu zgrupuju na tejto stranke…menite nazory na hracov kazdy jeden mesiac mohol by som tu dat xy prikladov…frenkie de jong je za mna pilier zalohy, kym neprisiel gundo a de jojg nol zdravy nol to nas najdolezitejsi zaloznik samozrejme nemyslim goly a asistencie(tie ma rovnake ako v ajaxe) tak neviem co ste nespokojni
podpisujem:) tim s frenkiem a bez frenkieho su 2 uplne odlisne timy. Nemame v time hraca, ktory by mal dlhodobo take konzistentne top vykony. Navyse prejavil loajalitu klubu aj v najtazsom obdobi, a ze dovodov na odchod bolo vela, nikto by mu nemohol povedat ani pol slova keby napokon odisiel...Zasluzil by si u nas ukoncit karieru.
Skôr by som povedal, že to je veľakrát neobjektívne, lebo však povedal to hráč Realu, tak len osočovanie, urážanie sa. Ale odmietajú sa na to pozrieť reálne. FDJ je vynikajúci hráč, ale nikto nie je dokonalý. Sú veci, v ktorých má pravdu. To čo kritizuje je pravda, FDJ by mohol viac strieľať, hlavne spoza 16tky. Ale aj to, že dlho drží loptu. Len to je spôsobené aj tým, že proste nemá komu vpredu nahrať, keďže sú všetci statický a on s loptou je rýchlejší ako zvyšok tímu, tím si koľkokrát jalovo prihráva na vlastnej polovici. Takže áno, hovorí pravdu, na druhú stranu, vyplýva to aj z toho, čo sa deje okolo neho.
To nie je pravda že veľakrát nemá komu, on pravidelne z pozície pivota, na miesto toho aby loptu rozohral medzi líniu alebo preniesol hru na voľného kridelnka, spraví otočku a buď sa pokúsi predriblovat stredom, alebo zapecie obranu prihrávkou späť. Potom príde lepší super s presingom a mame problém s prechodom do útoku. Len on je ten typ hráča na ktorého je kritika zakázaná a všetky tieto nedostatky sa pre mna nepochopiteľne uňho prehliadajú. Ako chápem že to vyzerá pekne keď zrýchli s loptou na kopačkách ale nie je to väčšinou z pohladu hry efektívne.
u mna je to, ze prejde s loptou na kopacke linie velke pozitivum. zeby to bolo neefektivne si vobec nemyslim. dostava nas tymto dopredu za par sekund, kdezto prihravkami by sme sa tam dostavali 2 minuty a isli do sformovanej obrany. Xavi a hlavne Iniesta to takisto robili.
posledne roky nas najlepsi a najspolahlivejsi zaloznik
Jenom takový poznatek. Když se zaměříme na každého jednoho hráče, tak ty chyby najdeme u každého. Je to jen o tom co chce kdo vidět.. Za mě je FDJ poslední dva roky záruka kvality a jeden z nejlepších u nás.. Samozřejmě každý má mouchy..
Keby sem chodili len naši fanúšikovia, hneď by sa tu menej frflalo na našich hráčov. Koho zaujíma názor outsider-ov? My sme tu väčšinou s Frenkiem spokojní.
Uplne suhlasim s leonidasom a sekym. Ze Frenkie drzi loptu dlhsie na kopacke mi vobec nevadi, ked tym prelomi dve superove linie. To, co castokrat nevie urobit cely tim prihravkami (dostat sa zo svojej polovice na superovu polovicu/ pred sestnastku) urobi Frenkie s lahkostou za par sekund a je to brutalne efektivne, zrychli to celu hru. Teraz mame konecne Cubarsiho, ktory sa z pozicie stopera snazi prihravkami hladat vyssie postavenych spoluhracov a hned je to obrovsky rozdiel. Viac hracov s takymi vlastnostami nevidim nie len v nasom time, ale je problem ich zohnat vo vseobecnosti. Ak mu niekto bude chciet vycitat malo golov a asistencii tak budiž, ale asi to hovori vsetko o Frenkieho kvalite - nepoznam ziadneho hraca, ktoremu by fans vycitali, ze SUCASNE skvele nebrani, netvori hru, nestraca lopty, nie je lidrom, nedava asistencie, nestriela goly...Zlepsit sa da vsetko, ale ak ho este aj za to budu kritizovat tak ja uz fakt neviem, akych hracov by sme este chceli mat.
Ako keď nechápete že prihrávkou sa tá línia dá prelomiť rýchlejšie tak nie je o čom, či Frenkie s loptou je rýchlejší než lopta ? :D Tu je tak strašne vidieť o akého miláčika ide uff… pardon, veď nikto mu tu nenadáva.
Ty nechapes ze ked prejdes dva linie, tak vytvoris precislenie a tym padom kopec priestoru pre seba aj pre nabiehajucich spoluhracov a ta prihravka moze byt ovela nebezpecnejsia. pride mi zvrhle kritizovat hraca, specialne stredopoliara za to, ze prechadza cez superovych zaloznikov.
Freson ty sa divas na nase zapasy? Lebo Frenkie bohuzial castokrat vyvezie loptu bez straty na superovu polovicu rychlejsie nez nase prihravky. To neni otazka vkusu, je predsa efektivnejsie, ked Frenkie prejde stredom pola a necha za sebou 2,3,4 hracov, ako keby mal hrat tiki-taka do stran na spoluhracov, ktorych hned dostupuju superi. Ano, vo vysledku tak castokrat zrychluje hru viac ako nase prihravky.
RoAd 😂😂😂 chápem ze uz si stary kkt... 🙂 To je fakt... Ale okuliare by ti mozno pomohli 🙂. Kludne napíš, kupim ti... Pošlem ti... Chcem ti len dobre... Nech si neni na smiech kazdemu, každý deň...
Já proti němu nic nemám, ale .....
Ty nedostatky jsou popsány jen z poloviny ..... obrovský problém je u něho bránění. Naposledy teď v Paříži ! U obou gólů byl nejblíže hráči který střílel, ale on prostě není schopný hráče dostoupit a pokrýt ! Obrovská slabina !
Já chápu, že spousta lidí ho považuje za TOP hráče, ale statistiky jsou v tomhle neúprosné ... Poměr +/- bodů pro něho nebude vyznívat vůbec hezky. Počet gólů, asistencí nebo finálních přihrávek na góly co jsme dali VERSUS počet gólů které jsme dostali jeho nedůsledným bráněním a ztrátě míče - tam si dovolím tvrdit že to bude vysoké mínusové číslo pro Frankieho ! Ať se to někomu líbí nebo ne ....
Toto podpisujem, veľmi často má prsty v našich inkasovaných góloch. Aj výčitky vám der Vaarta sú namieste. Ten ich komentuje skôr pre potreby holandskej repre. Ale má chlapec aj plno plusových stránok, takže keď vylepší mínusové , bude legenda
Toto tiež keby sme porovnali s busim tak je to nebe a dudy. Samozrejme on má ťažkú pozíciu, logicky ak je to ten hráč ktorý to má čistiť pred obranou tak z druhej vlny idu góly často cez neho, ale niekedy je to veľmi lacné a neskoré dostupovanie z jeho strany v tom predsesnastkovom priestore a to sa deje pravidelne. Napríklad Dembeleho gól by som mu až tak nevyčítal, on má tu jednu zasekavscku dokonalú a skočilo mu na to už xy hráčov, ale pri tom druhom to bol klasicky Frenkie - síce v rýchlom pohybe ale mimo hráča a nedokázal zachytiť jasnú prihrávku do šance.
posledne roky nas najlepsi a najspolahlivejsi zaloznik
Ty nedostatky jsou popsány jen z poloviny ..... obrovský problém je u něho bránění. Naposledy teď v Paříži ! U obou gólů byl nejblíže hráči který střílel, ale on prostě není schopný hráče dostoupit a pokrýt ! Obrovská slabina !
Já chápu, že spousta lidí ho považuje za TOP hráče, ale statistiky jsou v tomhle neúprosné ... Poměr +/- bodů pro něho nebude vyznívat vůbec hezky. Počet gólů, asistencí nebo finálních přihrávek na góly co jsme dali VERSUS počet gólů které jsme dostali jeho nedůsledným bráněním a ztrátě míče - tam si dovolím tvrdit že to bude vysoké mínusové číslo pro Frankieho ! Ať se to někomu líbí nebo ne ....