Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-15 09:43:49
Páči sa mi ako redakcia musí napísať "Bývalý záložník Realu Madrid", akoby hral iba za tento klub. Ak by sa napísalo "bývalý hráč Ajaxu (prípadne Totthenhamu)" tak by to asi nemalo taký clickbait, čo?
2024-04-15 10:00:51
Žiaľ,má 100% pravdu,zisťujem,že nie je nenahraditeľný....
2024-04-15 10:25:54
Uz aj de jong vam pride slaby…ja neviem co za “fanusikovia” sa tu zgrupuju na tejto stranke…menite nazory na hracov kazdy jeden mesiac mohol by som tu dat xy prikladov…frenkie de jong je za mna pilier zalohy, kym neprisiel gundo a de jojg nol zdravy nol to nas najdolezitejsi zaloznik samozrejme nemyslim goly a asistencie(tie ma rovnake ako v ajaxe) tak neviem co ste nespokojni
2024-04-15 10:56:04
Frenkie je skvělý fotbalista, ale ty nedostatky jsou popsaný přesně.
2024-04-15 11:13:50
Já proti němu nic nemám, ale .....
Ty nedostatky jsou popsány jen z poloviny ..... obrovský problém je u něho bránění. Naposledy teď v Paříži ! U obou gólů byl nejblíže hráči který střílel, ale on prostě není schopný hráče dostoupit a pokrýt ! Obrovská slabina !
Já chápu, že spousta lidí ho považuje za TOP hráče, ale statistiky jsou v tomhle neúprosné ... Poměr +/- bodů pro něho nebude vyznívat vůbec hezky. Počet gólů, asistencí nebo finálních přihrávek na góly co jsme dali VERSUS počet gólů které jsme dostali jeho nedůsledným bráněním a ztrátě míče - tam si dovolím tvrdit že to bude vysoké mínusové číslo pro Frankieho ! Ať se to někomu líbí nebo ne ....