Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2024-04-16 11:34:43
Cancelo je nutnosť tak isto aj DM....ľavé krídlo ak udržia Felixa tak nebude až tak potrebné...
2024-04-16 12:18:55
Jestli se podaří prodloužit Felixe na hostování, do útoku bych nikoho nepřiváděl. Křídla Felix, Raphinha, Yamal a Ferran jsou v pohodě do rotace. Na hrotu se snad budou více točit Lewa s Roquem... Priorita je DM, pokud bude teda dobrá příležitost (Zubimendi, Kimmich). Ale jinak raději udržet Christensena než na DM kupovat nějakého průměrného hráče, jako byl případ Romeua. V případě prodloužení Cancela a odchod Alonsa máme obranu taky zdá se vyřešenou. Takže hlavně se dobře zbavit přebytečných a hráčů na hostováních.
tunno Premium
2024-04-16 13:10:45
Utocnika/kridlo netreba riesit. Prv DM, potom Cancelo a druhy brankar, to musia byt priority.
2024-04-16 14:03:47
Ja už mám toho pokrk. Už by som predal aj tých 20-25 % klubu, aby mal klub trochu viac rozviazané ruky. Každé leto sa šetrí a vraví sa, že ďalší rok už pôjdeme do prestupáku naplno. Aj teraz Haaland 2025 ..., o rok bude klub v lepšej situácii ..., bla bla bla. Pred rokom sa vravelo o niečom s Katarom, že si urobia v svojej lige klub s našim menom a že za to dostaneme prachy. Čo sa s tým stalo? Bral by som to momentálne jedna radosť. To fakt nevieme nič spraviť ani keď dostaneme prachy z LM nad rámec toho čo sa očakávalo, ak sa dostaneme ďalej? Nech tu hlavne ďalších ako Oriol (low-budget podpriemerakov) nenesú, lebo to nemá význam ako vidíme.
2024-04-16 15:30:05
Od září by mohl naskočit zpět Gavi ! Doufám že naváže na svoje výkony, což by byla obrovská posila ! Pedri hrál teď sice necelé dva zápasy, ale přijde mi jako politý živou vodou - a fotbalista je to pořád topovka ! Já bych se pokusil udržet Christensena a vytáhnoutzase nějaký zázrak z LaMasie ….. Myslim že i bez peněz na tom nemusíme být zke. Základ je udržet Cancela a zkusil bych i Félixe.
pedo Premium
2024-04-17 09:35:54
Deco už nech vypadne, nič ho nezaujíma len udržať svojich krajanov, len neviem odkiaľ chce na to zobrať.