Drogujete tu vsetci ci co 😀 este tyzden dozadu ho tu vsetci volali lider skala stena a po jednej chybe ano ktora nas stala postup okamzite predat 😀😀😀 boze ved okej predajme ho a podme do dalsej sezony s cubarsim ktory ma 17 rokov a ani nemozme vediet co s nim bude v akej forme alebo co vela objabov sezony splaslo ale kto bude druhy stoper martinez ? Ci nechame si alonsa na stopera? Ale predame arauja za 100 a kupime si ineho za 80?
Ulet ako tu vyhadzujete arauja po jednej chybe 😀😀 ano urobil kolosálnu blbosť ale zase kľud. Chalan ma 25 rokov a stale dobrých 10 kariéry pred sebou. Spomeňte si na lea a jeho penaltu proti Chelsea z 2012, valdesove chyby ktore nas stali trofeje. Leove a luisove zahodene sance na anfield, debilovu malu domov allisonovi, odfláknuty zapas v Ríme, Ter stegenove goly od polovice, piqueho nezmysel proti interu. Ovela viac ma sere lewa ktorý ma skúsenosti viac jak zvysok tímu a v kľúčovom momente zasebči jak dorastenec.Chyby sa stavajú a kto ich robi menej vyhra. Forca Barca
Predať? Za to, že urobil chybu? Uvedomil si si koľko krát to bol práve on čo držal obranu? Jeho predaj by bol totálna hlúposť. Za vypadnutie nemôže len on.
Tak to môžeme potom predať skoro celý tým Aruja, Yamala (pretože v prvom zápase spravil niekoľko zlých rozhodnutí=zlé rozhodnutie od obrancu je gól/ČK/penalta/šanca, pre útočníka len zahodená šanca na gól). Mali by sme aj predať Rafinu lebo tiež počas sezóny spravil viacej chýb a až teraz získal poriadnu formu a na začiatku hral hovno. Tiež Gundogan mal viacej slabých zápasov a zlých rozhodnutí, tak isto predať. To isté aj FDJ veď Dembeleho gól v prvom zápase bol sčasti jeho chybou. Atď. u každého hráča sa dá nájsť veľa chýb počas kariéry/sezóny. Myslím, že Arujo oveľa viac krát zachránil ako sklamal.
Barcelona by se měla naučit prodávat a nebát se. Být tady trochu jiná nátura sportovního oddělení, tak žádné finanční problémy neexistují. Vždycky jsme strašně pyšní na své talenty a nedáme je ani za 150 mil. eur, ale že pravidelně vyšumí se nikdo nepoučil.
Báli se prodat za velký balík Fatiho, přitom se záhy objevil Yamal a po Fatim nikdo neštěkne - dejme tomu 80 mil. eur fuč.
Objevil se Pedri, ale dostihla ho zranění a začal stagnovat, ale ukázal se Gavi - opět můžeme odhadovat 80-100 mil.
Araujo ta samá situace, možno zpeněžit za 80 mil. eur, ale my budeme hrdí, přitom se z ničeho nic objevil Curbasí, který je v čerstvých 17 letech nejlepší stoper týmu.
Zkrátka chci tím říct, že my abychom využívali své akademie i v tomto směru a snažili se aspoň v tomto období klub stabilizovat, tak se to vůbec neděje.
Měli by ti zakázat internet, nebo šířit tyhle názory, které vypouští z huby jen zpráskaný pes po nepovedeném zápase. Tohle je tým na kterém se dá konečně stavět a neměl by se nikdo prodávat!
dalsiu zlatu eru mozme zacat buduvat tak o 10 rokov ked sa da klub dokopy teraz to nema ziadny vyznam lebo to vsetko aj tak budu polovicate riesenia bez rozmyslania predavat a davat dalsim talentom sance a neminat peniaze na preblafov ako roque ked sme vyhodili do vzduchu 40-50 za hraca kvalitou horsieho ako odchovanci z becka
Já tedy nevím ale alespoň někdo by se prodat měl. Nebo snad máme peníze na rozdávání? Takhle se furt budeme točit v kruhu a zase jenom oddalovat to finanční zotavení, můj názor.
roman4 ... roque ma osemnast rokov a hra malo aby sa ucil... pamataj na tento prispevok o 3 roky ked sefinitivne odide lew a ked bude najlepsi strelec ligy
Věřím že Rogueho čas ještě přijde, je mladý a v podstatě nedávno přišel, navíc z Brazílie je to pro nej úplně nové. Osobně doufám že už příští sezónu bude hrát víc.
Prakticky to co nás ničí a dělá nekonkurujíci je finanční stránka, kdy je problém se jen dostat na pravidlo 1:1 a diky tomu, že neděláme ráznější kroky, tak je to celé polovičaté a nevyřešené a pomalé. Dotoho ten stadion. No zkrátka jak říká Marke finance a ekonomika by pro nas možná měla byt na chvilku upřednostňujíci, před budováním, protože se dá relativně spolehnout na naši nejlepší investici La Masiu a nebo aspoň najít systematicky kompromis objeví se dva tri top mladíci najednou, tak prodám jen jednoho za prestrel viz Fati/Pedri/Araucho i přes tu velkou bolest ze ztráty.
presne tak ako napisal seky polovicne riesenia absolutne nedavaju zmysel a len predlzuju trapenie zacat predavat talentovanych racov z velkym ziskom a ked sa financna stranka stabilizuje zacat budovat vitazny tim
Chocolate ma pravdu, po strasne dlhej dobe konkurencieschopny perspektivny kader dpc. Este nedavno by za nas v LM nastupovala obrana Sergino Dest-Pique-Lenglet-Mingueza. Aha vlastne nenastupovala, lebo tato obrana by nas dostala maximalne do stvrtfinale Europskej ligy. Zase tu niektori fans dovidia len po horizont jedneho mesiaca, lebo su emocne nestabilni. Toho isteho hraca ktoreho nedavno prehlasovali za blahoslaveneho teraz treba predat. Araujo si priznal chybu - sokujuce! Dufam, ze ten hrac u nas ostane velmi dlho, problemov mame vela, ale najlepsi hraci sa nepredavaju.
Btw, ti co tvrdia, ze Arauja predat, lebo posiera zapasy. Predstavte si, ze ste nadejni stoperi napr. Cubarsi alebo Faye. Vidite, ako klub preda vasho mentora v obrane a jedneho z najlepsich stoperov na svete, lebo brutalne posral zapas. Som presvedceny, ze by to bol pre vas turbo booster k lepsim vykonom, zarucene budete hrat o to viac uvolnene a bez strachu, ked viete, ze klub tak velmi doveruje vo vase schopnosti, ze vas preda pri prvej prilezitosti, ked nieco vazne poseriete. Proste skvely signal vsetkym mladym perspektivnym hracom v klube. Ste dobri? Nas to nezaujima. Poseriete nieco, letite. Dovi dopi.
Nie tu nejde o to, ze mu nevysiel jeden zapas. Tu ido o to, ze iba z odchovacov nebudeme uspesni. A na to, aby sme niekoho kupili, musime dostat financie do reguli. No a na to potrebujeme dobry predaj a to sa da iba nejakym odchovancom.
Predávať môžme, ale hráčov, ktorý už mali možnosť ukázať svoj potenciál a vieme, čo od nich čakať. Ale nezabúdajme, že musia súhlasiť aj oni. Za mňa sa treba zbaviť: Alonso, Martinez, Romeu, Torres, Fati, Lewandovsky, Pedri, FDJ, Dest a Garcia su tiež tuším ešte naši
Predaje nám umožnia priviesť nových hráčov, nemusí to byť práve Bernard, potrebujeme sa dostať k pravidlu 1:1 a ak naozaj chceme priviesť Haalanda, čomu veľmi neverím, musíme mať tým, ktorý bude konkurencie schopný a nemôžeme si dovoliť držať predražených hráčov bez produktivity a efektivity.
áno môžu sa teraz predať najlepší hráči mužstva a stabilizujú sa financie. Ale koľko sezón to bude bez možnosti bojovať o tituly? (Nemá zmysel predať hráčov za minimálne 700 M a potom nákupiť ďalších za 600 M, peniaze by boli potrebné na stabilizáciu financií nir nákupu nových hráčov). To by ake zhamenalo 5-10 sezón bez možnosti bojovať o titul ako napr. Arsenál. A to by väčšina fanúšikov neprežila, pretože sú rozmaznaný s éry Mesi a spol.
Tak mi tak přijde, že tu různé skupinky lidí píše každá o trochu něčem jiném. A vzájemně se tak nemůžou potkat. Jedni dávají rovinu hrál špatně vyhodit, jedni to naopak obhajují, ale bohužel i na úkor těch co neříkají, že mají vyhodit ty co to pokazili, ale koukají na problematiky ekonomicky a dlouhodobě a jestli tady nepochopíme, že nemít finance v cajku=bude to jen horší horší, ale komplet horší pozice ve všem, tak je to pak těžký..
Niektori tu chcu budovat nas tim tak, ze kazdy rok predaju tretinu kadra:D to neni korporat kde robis max. rok lebo ta to nebavi a potom odides skusit do ineho a aj tak je to jedno lebo si nahraditelny aj snurkou od topanok lebo na tvojej praci aj tak nezalezi. uz sa spamatajte preboha
Ale je to o tom aký dlhodobý plán chce vedenie. Fajn predať hráčov s veľkou hodnotou a stabilizovať financie. Ale potom netreba očakávať tituly a krásnu skvelú hru. Alebo chcieť bojovať a mať veľkú nádej na titul.
Lenže je tu jeden veľký problém a to je to,, že klub je vlastnený Culés. Akonáhle nebudú tituly tak prezident zas nevyhrá, a každý chc byť znova zvolený. Preto nik nebude predávať hráčov čo majú hodnotu a môžu potenciálne vyhrávať tituly. Naopak bude brať pôžičky/robiť finančné nevýhodné páky atď. Len aby mohol nakúpiť nových hráčov.
Keď chceme aby sa vyhrávalo čo najviac titulov tak predajme klub Arabským šejkom, ktorý majú toľko peňazí, že zaplatia za každého hneď a zaraz. Stačí aby naňho ukázal tréner. Privedú top trénera s top trénerov, pretože dajú ponuku, ktorá sa nedá odmietnuť. A rozdeľme futbal len na tých čo žijú s predávaja drahých hráčov arabským klubom a tých, ktorý majú arabského majiteľa a dosť financií na to aby zaplatili viac ako konkurencia.
Cule já třeba neprodávam třetinu kadra, ale rozhodně jsem extrémně nervózní z toho, že tohle léto opět nebude ani to blbe pravidlo 1/1 k nákupům, tebe to netrápí, že máme děravou peněženku? Já například přišel s kompromisem, že když ti vylitnou tři hráči, tak jednoho lze prodat i přes bolest, bo je to ztráta kvality. Ale páky už nás zachraňovat nebudou a proste fakt to není sranda ty jo.. 😅
Erdzo ten point s tím, že se s tím hur hýbe, protože máme Socios systém je pravda. Ale taky je pravda, že páky už jen tak použít nemůžeme a bude to no jak říkám horší a horší, ale pak je na Socios co chteji. Buď polovičaté řešení co nejmin bolí, ale řeši to slabě ten problem nebo do toho víc říznout a tady klidně i na úkor vyhazovu v dalších volbach(když miluješ není co řešit). No každý ať si vybere no. Ale o tom jsou názory a nemusí se shodovat a rozhodně o tom bude ještě hodně slyšet a určitě dost pointu se ani nevypichlo ..
Bud si klub vychova a/alebo kupi top hracov, do ktorych vlozi od zaciatku doveru a pracuje s nimi lebo su stavebnym kamenom celeho muzstva dobuducna alebo bude tychto hracov z roznych dovodov predavat nakupovat novych a budeme mat korporat hracov s nepredvidatelnou hrou a vysledkami kazdy rok. Momentalne sme blizsie korporatu, zakladna jedenastka sa kazdy rok relativne dost meni a mnohi hraci z nej spolu hraju prvy rok (Lamine, Cubarsi, Fermin, Gundo, Felix, Cancelo,..). Snapshot pise "postavme konkurencieschopne muzstvo" som myslel, ze odpadnem. Dostali sme sa do stvrtfinale LM po 4 rokoch, jedna chyba pravdepodobne rozhodla o tom, ze nie sme v semi a vam sa to zda ako neuspech a muzstvo je nekonkurencieschopne. Neinvestovali sme uplynule leto skoro nic, nemozme si dovolit ani vymenit trenera lebo na ziadneho top nemame peniaze, v zaklade mame niekolkych tinedzerov a tak dalej a tak podobne a dotiahli sme to NIE LEN, ALE AZ do stvrtfinale LM...Neda sa aj stabilizovat financie aj vyhravat trofeje s top kadrom. Kazdy extrem sa zmeni na svoj opak, da sa to robit iba postupne, postupne zlepsovat aj financie aj budovat perspektivny kader. A popritom dufat, ze nieco vyhrame, neodidu od nas klucovi sponzori, najlepsi hraci o nas klub budu mat aj nadalej zaujem a nase vysledky sa budu rok za rokom zlepsovat.
Staci sa pozriet ktore timy na svete su najuspesnejsie. Tie, co kazdy rok excesivne nakupuju a predavaju svojich hracov alebo ti co len dokupuju / vylepsuju kader lebo kostra timu je rovnaka niekolko rokov? Zase tu idete objavovat koleso ked vsetky najuspesnejsie timy robia presny opak dpc. Nemusime nic nove vymyslat, na zaciatok staci nepredavat nasich najlepsich hracov.
Predaj hracov je absolutne to najhlupejsie riesenie. Predas arauja a kym ho nahradis? Predas ho za 100 a 100 budes musiet minut aby si hraca jeho kvalit kupil ci to araujo kvoli jednej blbosti nema taku hodnotu? Predas cubarsiho a kto ti bude hrat inigo? Zas chceme hrat europsku ligu? Kludne podme do toho ale uvidis ako sa to prejavi na sledovanosti klubu neuveritelne sa tak oslabime o prijmy a budeme radi za top 6tku
Snapshot vsetko sa da zlepsit, ale ked si 2. v lige, prehras vo finale Supercopy s Madridom, dostanes sa do stvrtfinale LM a vypadnes sposobom ako my tak si vsetko len nie nekonkurencieschopny.
Samozrejme, ze chceme a musime sa zlepsit, ale preto, ze nie sme na urovni realu madrid / manchestru city / bayernu, ktore buduju svoj tim roky a investuju don stovky milionov atd by som este nehodnotil nas tim ako nekonkurencieschopny. Asi by som stal nohami pevne na zemi, nedostaneme sa na ich uroven za rok, ale nas vyvoj nevidim negativne, prave naopak.
Stabilizovať a predávať najlepších a ktomu bojovať o všetky tituly hm zaujímavá úvaha. Čiže dobre zápas predať zraní sa predať môžeš povedať kdo tu bude hrať? Ci je na výber niekto co sa celú sezónu nezrani co bude stále podávať super výkon celú sezónu? Keď máš odporúčam písať vedeniu Barci určite ich poteší správa ze opäť vyhrajú všetko čo sa dá. Ak nemáš tak to nechaj na vedenie ocividne vedia viac ako všetci co sme tu. Ja osobne fandím Barce a fandiť budem lebo vždy velkoklubi ktoré sú v srackach dlhé roky tak sa stoho dostanú a zas dlhé roky tešia svojich fanúšikov
Chocolate čítaj viac názor mimo je keď ideš hráčov vyhadzovať za to ze sa zranil viac krát a to je mladý čiže zranenia ho môžu aj nemusia obchádzať ale treba ho predať pritom potenciál ma alebo predať toho kto hra dobre ale pokazí zápas a treba preč sním aj keď popri ňom má cubarsi práveže takú dôveru a tak dobre hra to si asi malo kdo všimol ale neva máš pravdu som mimo 😁
Milane vůbec jsi mě nepochopil :) mimo jsou názory, že po jednom nepovedeném zápase by se hráči měli prodávat. Tohle jsou pesimistické kecy zpráskaného psa :) je třeba to vzít, poučit se z toho a do další sezony jít zase o něco silnější.
Nesmysl. Já si už těsně před ním říkal ať ho nespadá, ten hráč nebyl v tak ideální pozici. Tohle je prostě školách chyba na facku, která stála tým postup a dost peněz.
Messi,Xavi,Suarez,Piqe je to jednoduché obviňovať ale povedať ze prichádza zmena a je to vidieť a pochváliť niekedy to je tu u niektorých problém napr.ja som videl úplne inú Barcelonu než roky pred tým proste bojovali a dokonca v 10 mali aj šance čiže podľa mňa začína zas pekná éra len doriešiť iba jedno a to zdravie
Neber to tak vazne 😉. Tiez sa mi vykon pozdaval o dost viac ako posledne roky so starymi harcovnikmi. Sme na dobrej ceste, ale chce to doplnit kader o par svetovych hracov napr. DM, lebo LM len s odchovancami nevyhras.
Nevyhras ak nemáš dôveru v tých čo trénuješ oni nejsu obyčajný oni sú výnimočný tak ako bola generácia pred bude aj teraz stačí veriť a ja verím lebo je to barcelona a to nie je hocijaký tím čiže ver ze ono to príde a ver ze dlho to trvať nebude a výhovorky nechaj pre slabochov 😁
Ten tým na to naprosto nemá a to nehráli proti těm nejlepším jako jsou v LM City, Real a Bayern.
I kdyby se nějakým štěstím včéra dostali dál tak na výhru to není.
Zas a znovu byl včéra vidět obří rozdíl v rychlosti, kdy nás tam zase přejížděli. Pedri může mít hlavu génia ale když má postavu dítěte bez sprintu tak v top fotbalu ⁴nikdy neuspěje. Potřebujeme určitě top DM a ofenzivního záložníka jako je Vitinha. K tomu pak ještě křídlo a pak se můžeme začít bavit.
Co bude potřeba ještě víc je psychická vyspělost. Opravdu pochybuji, že by se někdo z Reálu nechal takhle v LM vyloučit a kdyžtak, tak by se jim určitě ta hra tolik nerozpadla. Tohle je další věc kde už dlouho hodně ztrácíme. Prostě stále práce jak na kostele.
Mam otázku prečo Vitinhu nechu veľké kluby co roby v PSG kde klub nemá na to sa držať na špici x rokov ci len za to ze dal gól proti nám neviem nemám ho nastudovaneho.
Je mi jedno kdo ho chce nebo ne, ale v tom dvojzápase přejel všechno naše záložníka o parník a to důrazem a intenzitou. Pedri oproti němu vypadal jak dorostenek. Dneska prostě potřebuješ mít hráče skvělé po fyzické stránce, což v Barce nikdo nechápe. U Pedriho se spíš v každým souboji bojíš o zranění. Jak říkám, bez top DM a ofenzivního záložníka nemáme šanci. City by nás rozebrali do šroubku a ten rozdíl oproti Top týmům v LM je už moc dlouhý.
Ihsahn : a ak by hral Gavi, myslis, ze by sa mu intenzitou nevyrovnal ? Minuly rok zaloha Gavi, Pedri , Frenkie pokial hrali spolu zjedli celu La Ligu. Bohu zial, nemame lavicku a celu sezonu sme sa v podstate zohravali lebo vzdy hrala ina zostava. To je jediny problem. Iniesta s Xavim kedysi tiez neboli najfyzickejsi a nakoniec su najlepsi zaloznici historie
Boze moj na kazdeho psa pes. Vitinha bol kde minuly rok proti kimichovi a goretzkovi? Obaja ho zozrali aj s podrazkou. Podarilo sa mu aj s tragickym fabianom ruizom udrzat prvych 30 minut lopta na kopacke viac jak nasej zalohe bez dm no waw pariz musel dotahovat zacali vsetci napadat tak mali viac loptu a platne im to bolo asi tak ze dostali gol a keby sa neylucil araujo fak by si do konca zapasu vitinha ani neprdol
Musím říct, že to okomentoval v rámci možností asi nejlépe jak mohl. ☺️🤙 Mě už teď po opadnutí emocí, nejvíc štve ta důležitá injekce z postupu, to bude citelně chybět..
Nemá zmysel debatovať o tom, či sa má Araujo predať alebo nie. To nech si vedenie určí. Treba na druhej strane priznať, či túto sezónu hrá Araujo jednoznačne horšie ako tú minulú. Minulú sezónu to bola naša skala, áno. No teraz už robí občas hrúbky a v poslednom EC nezvládol Viniciusa tak, ako predtým, keď ho úplne vymazal. Neviem čo sa skrýva za týmto jeho celkovým poklesom formy, no ako som hneď komentoval keď si zranil tvár/hlavu, odvtedy to už nie je ten správny Araujo. A ak sa to nezmení k lepšiemu, nebude podľa mňa na zozname nepredajných. Aspoň nie dlho.
Ja som to myslel skôr tak, že by sme LM nevyhrali. Nemá ale zmysel hovoriť keby. Individuálne chyby a Xavi neschopnosť sa kontrolovať spôsobili futbalovú/psychickú katastrofu, a to je naša realita.
Už ste trápny ze lebo Xavi lebo on za všetko môže on nakazal Araujovi ze sepal ho, on nakazal Cancelovi nestraz ho ,on dal pokin ze jeden gól stačí ,bože si uvedomte ze xavi je len trener ze on nema ako ovplivnit co ktory hrac spravi v danej chvili on moze len poradit ako na nich. Pri postranej to moze riadit ale ked tam neni tak ta ma x ludi ktory riadia zanho ale podla neho. To ze občas aj mňa sral zo striedaniami to áno ale určite vedel viac ako mi. Je x trénerov co sú taky impulzívne naladení ale môžem povedať ze len málo kdo Miluje klub viac ako on tak ho chápem ze tak reaguje síce som trénoval len dedinský futbal ale bol to klub kde som strávil krásne časy preto som aj počas jednej sezóny dostal 3 červené a bol vyhodený z lavičky lebo rozhodca bol ko..t😁
Posral postup? Posral. Je kritický je, musí si z toho vzít ponaučení. Což určitě vezme. Je to fotbal a je o chybách, tak to je , holt u nas přišli v nejdůležitější zápas. A při PSG stáli prostě svatí. Je to škoda kvůli celému týmu. Cancelo to samé, šílenost. Lewa si vybral nejhorší moment.
Mrzí mě to, že teď se budou všichni prodávat a na Xaviho zvracet, klasika.
Nevezme si ponaučení. Stejně jako ostatní hráči. Tohle už posloucháme dlouhé roky a nic se nikdy nezměnilo. Stále stejné chyby a stále pro mě nepochopitelná labilní psychika.
Zápasy a súťaže vyhrávajú tí, ktorí sú nielen futbalovo ale aj psychicky silní. Bolo jasné, že po Xaviho skrate sa aj hráči postupne zosypú. A od začiatku mi prekážalo, že Xavi stiahol Lamina, keďže len vďaka nemu a Raphinhovi sme viedli. Ale to už neriešme. Ja som len toľko chcel povedať, že aj Xavi si zaslúži kritiku.
Čiže štvrťfinále po 7 sezónach není dobrý začiatok hm odborník se pozná,keďže po tomto roku patríme medzi 8 naj v Európe. Aši sa nepriblizujeme máš pravdu 🤣ale áno citi valcuje anglickú ligu neprehrali zo žiadnym slabým tímom
zase ak si pozrieš, na papiery to vyzerá dobre, základná skupiny bola extrémne jednoduchá a Neapol je brutálnych problémoch. Proste Barcelona mala extrémne šťastie tento rok.
Čiže príde my ze vlastne všetko je o šťastí a barcelona nie je velkoklub ale taky obyčajný už fakt prestaňte a uznajte ze barcelona buduje tím ktorý môže aj z mladík mi hrať a konkurovať len musia but zdraví
šťastiu treba ísť naproti. Ale túto sezónu ozaj mala Barcelona veľmi prijateľný los v Lige Majstrov, kde postup zo skupiny bol prakticky istý, Neapol je tragický celú sezónu, PSG tiež hrá dosť zle. Až na PSG to boli všetko pomerne ľahko hrateľný súperi. Tam to bolo tak 50/50. Áno, dostala sa Barcelona medzi 8 najlepších v Lige majstrov, ale zase nepreceňoval by som. Keď si pozrieš druhú stranu pavúka, tam by šancu nemala.
Báli se prodat za velký balík Fatiho, přitom se záhy objevil Yamal a po Fatim nikdo neštěkne - dejme tomu 80 mil. eur fuč.
Objevil se Pedri, ale dostihla ho zranění a začal stagnovat, ale ukázal se Gavi - opět můžeme odhadovat 80-100 mil.
Araujo ta samá situace, možno zpeněžit za 80 mil. eur, ale my budeme hrdí, přitom se z ničeho nic objevil Curbasí, který je v čerstvých 17 letech nejlepší stoper týmu.
Zkrátka chci tím říct, že my abychom využívali své akademie i v tomto směru a snažili se aspoň v tomto období klub stabilizovat, tak se to vůbec neděje.
Ja som za odchod Pedriho uz dlhsie.
Lenže je tu jeden veľký problém a to je to,, že klub je vlastnený Culés. Akonáhle nebudú tituly tak prezident zas nevyhrá, a každý chc byť znova zvolený. Preto nik nebude predávať hráčov čo majú hodnotu a môžu potenciálne vyhrávať tituly. Naopak bude brať pôžičky/robiť finančné nevýhodné páky atď. Len aby mohol nakúpiť nových hráčov.
Keď chceme aby sa vyhrávalo čo najviac titulov tak predajme klub Arabským šejkom, ktorý majú toľko peňazí, že zaplatia za každého hneď a zaraz. Stačí aby naňho ukázal tréner. Privedú top trénera s top trénerov, pretože dajú ponuku, ktorá sa nedá odmietnuť. A rozdeľme futbal len na tých čo žijú s predávaja drahých hráčov arabským klubom a tých, ktorý majú arabského majiteľa a dosť financií na to aby zaplatili viac ako konkurencia.
Dostanme financie pod kontrolu, postavme konkurencieschopne mužstvo a hráme
I kdyby se nějakým štěstím včéra dostali dál tak na výhru to není.
Zas a znovu byl včéra vidět obří rozdíl v rychlosti, kdy nás tam zase přejížděli. Pedri může mít hlavu génia ale když má postavu dítěte bez sprintu tak v top fotbalu ⁴nikdy neuspěje. Potřebujeme určitě top DM a ofenzivního záložníka jako je Vitinha. K tomu pak ještě křídlo a pak se můžeme začít bavit.
Co bude potřeba ještě víc je psychická vyspělost. Opravdu pochybuji, že by se někdo z Reálu nechal takhle v LM vyloučit a kdyžtak, tak by se jim určitě ta hra tolik nerozpadla. Tohle je další věc kde už dlouho hodně ztrácíme. Prostě stále práce jak na kostele.
Mrzí mě to, že teď se budou všichni prodávat a na Xaviho zvracet, klasika.
Ten tým potřebuje do každé řady nutně Top posilu, ale s tím jak je náš klub vedený to není reálné ani trochu.