Myslím, že Xavi je natoľko skúsený, že pochopil, že vietor fúka z Katarského zálivu. István Kovács si možno po zápase kúpi apartmán v Monacu alebo nejako investuje “zarobené” peniaze.
áno samozrejme :-D lebo Peréz, lebo rozhodca, lebo zlý trávnik, lebo Katar, lebo Madrid, lebo Fico? :-D :-D :-D
Neschopnosť priznať si chybu vo vlastných radoch a poukazovať na všetkých ostatných :-D jediný kto to urobil bol Gundogan a ešte aj toho skritizovali.
La Liga to si presne trafil ale uplne .Vzdy ale vzdy u niektorych jedincov moze za prehru niekto iny. Jak deti. Dufam ze toto nepraktizuju aj v zivote. A to nehovorim o vsetkych fans,kopu ich tu problem pomenuje priamo a objektivne ,tym klobuk dole. V tom zapase nebolo nic zle odpiskane,rozhodca piskal normalne a zhodnotilo to kopu vlastych hracov a kopu odbornikov v TV.
Jj katarsky vietor privial aj nase chyby v obrane a utoku. Za vsetko mozu katarske vetry. Nechapem preco je take tazke priznat si svoje chyby, po prve to nema so skutocnym fandenim nic spolocne a po druhe ved zivot ide dalej nas klub sa z toho nezruti. Ked Man City vyhralo LM za 7 rokov od prichodu Guardiolu, tak my s tymto pristupom nevyhrame LM ani za 100 rokov.
Zápas sme si prehrali sami, po individuálnych chybách, mňa ale mrzí, že rozhodca nemal konzistentné rozhodovanie a nastavený meter držal iba na jednej strane, čo vyvrcholilo frustráciou a následne aj chybami na našej strane.
xdiko- ja si myslim ze frustracia nastala po tej CK ktora bola ale uplne opravnena. Ziaden zapas nemas bez drobnych chybnych rozhodnutiach v strede pola atd,rozhodca ale neurobil ziadnu zasadnu chybu ze by nepravom vylucil ci zapiskal nezmyselnu 11ku na jednu ci druhu stranu.Pri pade Gundogana mozni mohol pozriez VAR ale pred nim uz bol hrac co ho krizoval a bol by pri lopte skor,mozno pre to ani nepozrel. Kazdopadne ani ak vy bola 11ka to pri tej CK nepomoze. Chybou bola CK tak skoro. Araujo je super obranca ale toto nezvladol
Skôr som narážal na to, koľko faulov na našich nepískol, zatiaľ čo na opačnej strane aj najmenší kontakt. A tá žltá pre Lewu, ktorý nemohol vidieť hráča, čo do neho vrazil odzadu, rovnako žltá pre Gunda po tom, čo bol on faulovaný...
Ak sa nemylim Lewa dostal zltu za uder do tvare co je bezna zlta karta podla pravidiel,hrac je zodpovedny za svoje ruky ci vidi alebo nie.Nezdalo sa mi ze by piskal na jednu ci druhu stranu nejak zle.Je jasne aj ze hraci si pytali faul kedze Barca mala cervenu a cim viac kariet pre supera,tym vacsia pravdepodobnost zrovnania sil. Ale to je leb moj nazor ,samozrejme mozes mat iny pohlad
Neschopnosť priznať si chybu vo vlastných radoch a poukazovať na všetkých ostatných :-D jediný kto to urobil bol Gundogan a ešte aj toho skritizovali.
Xavi len s rozhodcom.