Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-18 08:16:39
Tady je nejdůležitější kdo ale přijde.
Ten tým má na pár postech velký problém z důvodu špatné finanční situace. Nemáme vlastně DM a to musí být priorita na toto léto. Poté by bylo potřeba koupit jedno křídlo a krajního obránce. S těmito třemi posilami by ten tým byl komplet a mohl by bojovat o trofeje. Bez nich to půjde jen teoreticky a to ještě potřebujeme mít na příchod Top trenéra.
Nápady s Marquezem neberu reálně. To by byl opět hrozný úlet. Od Pepa k nám chodí stále průměrní trenéři a mi se divíme, že nemají takový úspěch.

Jinak dost často je potřeba mít v LM i štěstí. Třeba včéra to ukázal opět a jednou Real, kterej 90% zápasu nepřelezl půlku, modlil se u šancí City a prošel dál ani nevědí jak. Ten Luck se nám v LM vyhýbá už hrozně dlouho.
2024-04-18 08:30:39
Když vynechám taktické a trenérské dovednosti, tak mě asi nejvíc překvapil vyjadřováním. On už jako hráč byl slavný tím, že trávník byl špatně posekaný, proto se prohrálo a podobně. Ale čekal jsem, že z toho nějak dospěje, nicméně pravidelná červená, pravidelné výmluvy úplně mimo ( červená jasná, proč se nezaměří na penaltu ve svůj prospěch, tam aspoň se může diskutovat). Všichni čekají, co zas vymyslí a plácne, jak se zachová a jak se ztrapní. Bohužel to mě nejvíc asi zklamalo, s materiálem co má, si nestojí zas tak hrozně, i když jsou velké rezervy i v tom, ale ta jeho hlava, to je prostě ostuda.
2024-04-18 08:33:33
Nech odide…v kuse len hlada vyhovorky vsetko je na vine len nie on a jeho hraci…cize rozhodca moze zato ze sme vypadli, nie araujo…spravanie na lavicke 0 bodov…s takym šašom nikdy nic nevyhrame, futbalista dobry ale ako trener ukazal svoj pravy charakter
2024-04-18 08:33:54
Pred týždňom bol vynašany do nebies za zostavu,taktiku a striedania a dnes ho skora každý vyhadzuje. Ja nie som jeho zástanca ,ale treba nechať vychladnúť emócie a tak sa rozhodnúť.City vypadli s oveľa lepším kadrom kde Pepovi kúpia na koho si ukážeme a za 7 rokov vyhral iba raz LM a nikto ho nevyhadzujte. Keď som videl Enriqueho eko burcuje mužstvo prekriči celý štadión a jeho opak Xavi ,nechá sa hlúpo vylúčiť a potom obviňuje rozhodcu a všetkych dookola tak je iba na smiech.
2024-04-18 08:46:30
tak teda to xavi vychoval cubarsiho a yamala? no toto! až doteraz som si myslel, že to bola la massia....
2024-04-18 09:09:33
Ja si myslim, ze urobil vsetko co urobit mohol a vedel. Velka skoda tohto zapasu, postup by bola uzasna hojiva mast na sebavedomie timu. Suhlasim aj s jeho postojom, ze rozhodca velmi velmi necitlivo vstupil do zapasu a vyraznou mierou sa pod neho podpisal. Vcera som pozeral zapas City vs Real, tak do tejto kategorie nepatrime ani nahodou, mizno za dva roky
2024-04-18 10:12:19
Uprimne stale hovori ze nerád hovori o rozhodcoch, ale hovori o nich vzdy😂
2024-04-18 17:24:13
"Je to skutočná hanba. Rozhodca zničil všetku prácu v tejto sezóne. Chcel som hrať 11 proti 11, férovo." ---> A zase tie isté nezmysly. Araujo spravil blbosť a dostal zaslúženú červenú. Xavi sa zachoval ako 3 ročné dieťa, ktoré sa nevie kontrolovať, a tiež dostal červenú. Porovnajme to so včerajším zápasom. City hralo ako Barcelona, so zbytočným posúvaním lopty hore dole, skoro žiadnymi strelami mimo pokutového územia a strašnou "neefektivitou". Pri toľkých pokusoch, rohových kopov, a celkovou dominanciou mali pohodlne vyhrať. A to nehovorím o tej hroznej, hroznej penalte, ktorú Bernardo Silva kopol. Na druhej strane bol tím, ktorý neurobil fakticky žiadne chyby a hral na štýl Almerii, keď skoro celý čas bránil a využil šancu na protiútok, keď sa vyskytla príležitosť. My sme si to pokašľali, a City tak isto. Tak žiadne výhovorky, žiadne obvinenia smerom k rozhodcovi, každý vypadol resp. postúpil úplne zaslúžene. Neteší má to, nečakal som taký výsledok, ale inak to nemohlo skončiť. A čo sa týka Xaviho, ja osobne nechcem trénera, ktorý sa stále vyhovára a sa nevie kontrolovať a ísť príkladom. Dosť bolo.
2024-04-18 22:53:03
Furt by len vyhadzovali