Bolo by dobré prestať s takýmito článkami, kde sa vždy rieši jeden konkrétny hráč, a potom sa tu fanúšikovia zbytočne hádajú. Lewa nám minulú sezónu pomohol vyhrať LL. A napriek dnešným nedostatkom je stále platný hráč. Bez neho by to bolo lepšie? To je presne typ vety, ktorá sa snaží fanúšikov vyprovokovať k hádkam.
Nevidim v tom ziadne hadanie. Ludia mozu mat odlisne nazory. Moj je taky ze Lewandowski lepsi nebude a kym ostane v klube bude zpomalovat progress ktory potrebujeme. Mozeme najst na 9tku lepsieho hraca ako on? Ano. Najdeme ho ked bude Lewa hrat 95% zapasov zaklad? Nie.
Dembele bol takisto povazovany dlho za klucoveho hraca teamu. Po 3/4 sezony bez neho si uz nikto ani nepamata ze tu bol. Lamine by nebol kde je.
Dalsim faktorom su financie - dnes mozeme za prestup ziskat nejake peniaze ktore klubu ziskaju. V opacnom pripade si ho nechame, 2 sezony bude dalej upadat a odide zadarmo
Já zastávám názoru, že Barcelona neměla Lewu vůbec kupovat. Nic proti němu, v Bayernu v nejlepších letech byl super fotbalista, ale měl tam servis, jiný styl a hlavně byli sehraní. V Barceloně se mi vůbec nelíbí, jeho styl i to jak chce pořád balon, mnohdy kazí nebo si to příliš bere na sebe. Často padá a vyžaduje faul, zpomaluje hru a v důležitých momentech ani nenahraje ( šance proti PSG za stavu 1:0 mohl nahrávat Yamalovi nebo Gundoganovi do lepší pozice ) a v posledních minutách taky sobecky střílel. Není moc rychlý a nehodí se do kombinace. Sice nám hodně pomohl v některých zápasech, ale kdo může vědět, jak by ten zápas dopadl bez něj, kdyby se třeba Roque rozehrál a byl sehraný s Yamalem a Raphinou. Navíc to, že hraje 99% zápasů mi hodně vadí a skoro nikdy nestřídá. Když hraje Roque rve se o každý balon, je rychlejší, silovější a určitě by byl platnější kdyby získal trochu času, to že si zahraje pár minut a nemůže nic ukázat je velmi na prd.
Haloo. Roque je u nas 3 mesiace. Slovom TRI. Po citani vasich komentarov ma fanusik pocit, ze ho Lewa nepusta do zostavy 3 roky. Budte trpezlivi alebo sa na to vytoto...
Road, ani pre mna nie su vsetky clanky prinosne, vratane tohto, ale je to subjektivne. Ulohou Forcabarca nie je pisat clanky, ktore sa pacia mne, tebe, komukolvek (tak sa neda napisat ziadny clanok). Riesenim je, ze ak sa fans titulok clanku nepaci, ma moznost ho necitat. Ak sa fanusik rozhodne s niekym hadat, ma moznost sa nehadat, nereagovat. Za to nemoze forcabarca, ale diskutujici.
Ja myslim, ze Giuliemko je zraly na studene frote rucniky... 👌 . Vitorko nevie urobit tri kroky bez toho, aby si neodkopol loptu.... On ma nahradit Lawu ? Aky iny dostupny hrac by tak namastil marketingovu kapsu ako Lewa ? ... Zbytocny clanok
Otázka je, či je cieľom tejto stránky burcovanie fanúšikov, aby sa tu medzi sebou hádali o tom, či je XY prínosom pre Barçu alebo ťarchou. Lebo to sa presne deje. Zoberme si napríklad Lewyho. Všetci vieme, že to nie je druhotriedny hráč, ale že sú naši fanúšikovia rozdelení čo sa týka jeho aktuálnych kvalít a toho, či patrí do základu alebo nie. Potom stačí jedna veta, jeden článok, a hneď sa tu rozpúta vášnivá debata pri ktorej sa naši fanúšikovia medzi sebou pochytia. A aby toho nebolo málo, začali nám sem chodiť aj celé húfy madridských fanúšikov, ktorí sa tu postupne presadzujú a sa občas aj tešia z našich hádok a z článkov, ktoré sú pravidelne o RM. Kto v tom nevidí problém si asi nechodí sem oddýchnuť ako fanúšik Barçy. Lebo táto stránka by mala slúžiť k tomu, aby si tu NAŠI fanúšikovia oddýchli. Aspoň podľa mňa.
neodjebal. Bol to araujo a cancelo ktori odjebali potup. Alirael ma pravdu ze si nikto nepamata na Deba lebo Barce nic nedal a nic nedokazal za 6 rokov. Mlady 16 rocny je nasobne lepsi. Odchod toho precenovaneho tupca bol najlepsou spravou za minule letne prestupove obdobie.
Dembele bol takisto povazovany dlho za klucoveho hraca teamu. Po 3/4 sezony bez neho si uz nikto ani nepamata ze tu bol. Lamine by nebol kde je.
Dalsim faktorom su financie - dnes mozeme za prestup ziskat nejake peniaze ktore klubu ziskaju. V opacnom pripade si ho nechame, 2 sezony bude dalej upadat a odide zadarmo
Za mna je odpoved jasna…
Preto Barcu v 2 zápasoch odjebal, aby ste nezabudli. Krutý týždeň pre niektorých, že?