Co mě osobně vytočilo u třetího gólu, byla laxní obranná činnost Pedriho. Ten kluk nastoupil z lavičky a stejně za chvíli tahá nohy a působí oproti jiným hráčům, jak zpomalený. Pedri má možná přehled, dobrou přihrávku atd., ale v dnešní době pro dynamický fotbal je slabý kus. Věřím, že se mu zranění budou vyhýbat a v příští sezóně uvidíme jiného Pedriho, protože jestli je tohle jeho fyzický standard, tak na té lavičce už zůstane.
Ideálně prodat. Koukal jsem jak hraje Xavi Simons a ten by tady vypadal hodně dobře.
Celkově by se měli začít přivádět dynamičtější hráče. Dneska to je hlavně o rychlosti, což bylo vidět i včera proti Realu. Toho pohybu co vyprodukovala ta trojka Realu ve předu bul brutus.
to som si vsimol aj ja. sice tam bol, ale mal taky efekt akoby tam nebol.
Ale Cancelo spravil vcera realu zapas. neviem co sa s nim porobilo, ale zhorsil sa v poslednych tyzdnoch extremne. ako tu vcera niekto pisal asi sa snazi znizit si hodnotu aby ho barca mohla lahsie kupit
Cancela sa treba zbaviť. Obrancu, ktorý tak laxne bráni nepotrebujeme. V LM spôsobil dva góly a hneď v ďalšom veľmi dôležitom zápase si pripíše "asistenciu" pri všetkých troch góloch Realu. Načo nám je taký obranca...na dva vec: na hovno a nanič !!!
Najlepšie: Yamal a to , že sme boli Realu viac ako rovnocenný super.
Najhoršie: Canselo ktorý nám prehral už druhý zápas za sebou a Lewa ktorý zahrá dobré každý desiaty zápas. Po sezóne by sme sa mali zbaviť všetkých Portugalčanov na čele s Decom a Mendezom, ktorý vyštvali s klubu Alemanyho a ťahajú nám tu druhotriedny tovar v podobe Joaov.
Pedri išiel dole až po zraneniach. Lewa má najlepšie roky už za sebou a Cancelo s Felixom v prvých zápasoch zažiarili ,ale teraz už predvádzajú svoj štandard z predchádzajúcich klubov,kde sa ich chcú zbaviť. Barca sa stáva Mendezovím smetiskom, umiestňuje tu hráčov ktorý sa neuplatnili v iných kluboch. A ešte by som bol zvedavý kto tu pritiahol Vitora, ktorý má väčší predpoklad zlomiť niekomu nohu ako streliť gól.
Ideme do Madridu vyhrať, lebo nič iné nedáva zmysel , nedokážeme zastaviť protihráča aj za cenu žltej viď Camavinga , Modrič, Valverde . Sezóna skončila.!!! Môže sa hľadať nový tréner a posily.
Bohužiaľ Cafu má úplnú pravdu, a na zváženie je aj Kounde každá piata prihrávka alebo center najde adresáta. A pri tom treťom góle to začalo u Koundeho, tak nechať odcentrovať Viniciusa tak to je trestuhodné
najlepsi je skutocne lamin, radost pozerat. najhorsi bol rozhodca, 11 urcite nebola a ked ju piskol, tak bez diskusie bodycek rudigera na yamala musi piskat. modricovi tam odpustil zltu atd..a nase nepresnosti, to je katastrofa.
Najhoršie: Barcelona mala o 1deň viac na oddych ako Real, ktorý navyše hral 120 minút a s úplne inou intenzitou. Navyše Real o 9 dní na to čaká Bayern, Barcelonu nič, resp. LaLiga. Real išiel tak 70 minút udržiavacom režime, bolo vidno, že hrajú na remízu. Začali hrať až keď dostali gól, vyrovnali za 12, resp. 4 minúty a zase šetriaci režim. V obrane mali až 1 obrancu. Mali lepší pohyb, viac energie, boli rýchlejší. Napriek tomu sú tú výhovorky na všetky strany, prečo sa prehralo a môžu za to všetci ostatný, len nie hráči a tréner.
Tak, tak Insahan, tvrdím už dlho, že musí sa zmeniť typológia mužstva. Dnes sa pripúšťa mužná hra a nemôžeme mať hráčov, ktorí prehrávajú fyzické súboje, padajú pri kontaktoch.
najhorsie je, ze sme premarnili vedenie. aj napriek rozhodcovi sme vyhravali 2:1 v 70 minute a nedokazali sme to udrzat. este aj na remizu by sa pozeralo uplne inak
Najlepšie: Yamal, napriek tomu že máme rozhádanú šatňu treba uznať, obstojní výkon
Najhoršie: Cancelo, Pedri, chýbajúce technológie v LL (podľa mňa to gól bol, ale v rôznych štúdiách mali pri svojich grafikách rôzne názory...).
Najlepšie: Yamal, napriek tomu že máme rozhádanú šatňu treba uznať, obstojní výkon
Najhoršie: Cancelo, Pedri, chýbajúce technológie v LL (podľa mňa to gól bol, ale v rôznych štúdiách mali pri svojich grafikách rôzne názory...).
Celkově by se měli začít přivádět dynamičtější hráče. Dneska to je hlavně o rychlosti, což bylo vidět i včera proti Realu. Toho pohybu co vyprodukovala ta trojka Realu ve předu bul brutus.
Ale Cancelo spravil vcera realu zapas. neviem co sa s nim porobilo, ale zhorsil sa v poslednych tyzdnoch extremne. ako tu vcera niekto pisal asi sa snazi znizit si hodnotu aby ho barca mohla lahsie kupit
Najhoršie: Canselo ktorý nám prehral už druhý zápas za sebou a Lewa ktorý zahrá dobré každý desiaty zápas. Po sezóne by sme sa mali zbaviť všetkých Portugalčanov na čele s Decom a Mendezom, ktorý vyštvali s klubu Alemanyho a ťahajú nám tu druhotriedny tovar v podobe Joaov.