Vyradil ho tréner, vďaka ich egam... nebral by som to ako Zlatanovu chybu... skôr chybu manažmentu meniť Etooa za Zlatana plus nás doplatok... navyše Samuel hneď prvý rok v Interi vyhral LM
Veľa hráčov bolo kvalitných, ale nie v každom klube predvádzali dobré výkony. A Zlatanov prestup k nám proste nevyšiel. Nie preto, že by hral zle, ale preto, že sa povadil s trénerom.
Guardiola vtedy už dával Messiho na CF a Zlatná chcel hrávať, tal bol ochotný hrať aj LW, ale vtedy vyletel aj Pedro vtedy s číslom 27 a hral ozaj parádne do kombinácie aj individuálne sa presadzoval vďaka rychlosti
Pedro uz vacsinou hraval zaklad so Zlatanom a Messim ked stratil miesto v zakladnej zostave Henry. V tej sezone mal cislo 17. Skor Bojan zobral Zlatanovi minuty. Niekedy ale Pep zvolil Iniesta-Messi-Pedro
Preco by sme mali na teba nadavat,je to tvoj nazor a myslim si ,ze z tej ponuky je skutocne tazko vyberat. Suarez tazil zo spolprace s Messim( v naj. Rokoch) a tu moznost Etoo nemal. Ja som dal Suareza,ale tiez som zavahal...
Kdo viděl hrát Etoa s Messim a Bojanem?
Já bych řekl spíše, že byl lepší Etoo a Bojan, než Suarez nebo Villa, protože to bylo rychlejší.
Když pak přišel Neymar a Suarez bylo to tiki taka a většinu z akcí zařídila záloha s Messim a Suarez stál na správném místě. Nejde to moc posuzovat kdo byl lepší jako jednotlivec co se týče dovedností.
Svoj hlas som dal Etoo, ten bol proste mašina. Pistolero bol tiež super ale mal aj obdobia keď mi nenormálne dvíhal tlak.. a predsa len suarez podľa mňa odohral najlepšiu časť svojej kariéry v Liverpoole a nie u nás, kdezto Etoo práve u nás.
Za mna Etoo jednoznačne. Suarez a MSN mali svoje čaro, ale Etoo bol všestranný a zábavný hráč. Výborný strelec, ale vedel aj tvoriť a strašne atleticky… Potom Suarez a Villa asi u mna. Ale je to tesne to áno. Ľavé krídlo je u mna na úrovni rozhodovania ako prave 😀 Neni o com.
Podľa mňa poradie: Eto, Kluivert, Suarez, Villa, Rivaldo. Pre hrotového útočnika je najdoležitejši prvý dotyk s loptou, rýchlosť, strelecká pohotovosť a kopacia technika, percento využitia šancí. Eto najrýchlejši, vynikajúci ptrvý dotyp rýchla a presná strela. Málo zbabraných. Kluivert perfektná technika, strelecka pohovosť aj v nemožných poziciach, chýbal vačší počet dobrých nahrávačov, mal aj schpnosť výhrať súboj 1na1. Suarez značne pomalší mierna nadváha prvy dotyk čato ako dnešny Lewa. Výborná kopacia technika a dvaja super nahrávači (Messi, Neymar, a naviac Xavi, Iniesta Busquec.)Villa, Rivaldo výborný hráči. Dobrá technika a dobré strely, ale pomalší beh a počet gólov pomenej.
Mne tam chýbal Ronaldo. Pp bol najlepší. Suarez, Rivaldo,Villa neboli veľmi rýchly. Susrez výborná kopacia technika včetne penalty a trestné kopy, super spoluhráči ! Mnohí z vás sú mladý, naživo ste hrať Ronalda, Rivalda, Etoa, Zlatana asi aj Vilu, Kluiverta nevideli. Od r. 1959 som fanúšik Barcelony a veru dávno sme videli len sem- tam krátke ukážky a často len novinové info. Tieto veci sú na diskusiu, názorov je veľa to čo sa nevidí ťažko sa hodnoti.
Já bych řekl spíše, že byl lepší Etoo a Bojan, než Suarez nebo Villa, protože to bylo rychlejší.
Když pak přišel Neymar a Suarez bylo to tiki taka a většinu z akcí zařídila záloha s Messim a Suarez stál na správném místě. Nejde to moc posuzovat kdo byl lepší jako jednotlivec co se týče dovedností.