Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-28 09:41:53
Nedává žádný smyl mít Silvu například namísto Dejonga. Nehraje Silva převážně na pravém křídle?
2024-04-28 10:30:15
Asi zbytočný nákup nepochybne kvality Silva má ale Barca potrebuje posilniť iné pozície
2024-04-28 11:52:50
Za FDJ ani nie. Za takého Raphinhu už aj áno, keďže Silva hraje okrem zálohy aj na RW a tam by nám to sedelo viac. Viem, že sa v článku píše, že predaj Raphinhu by nebol dostačujúci, ale fakt neviem s akou predajnou cenou v tomto prípade počítali vševedkovia. Kým sa nevedia presne čísla, tak mám dojem, že nemôžeme vyvrátiť aj možnosť predaja Raphinhu s cieľom zisku Silvu. Raphinha nie je amortizovaný, ale ak by sa predal za vyššiu sumu ako bol kúpený, tak by to nepredstavovalo problém. Rovnako sa nevie aký plat by mal Silva u nás, tak neviem z kade suma nákladov 25 mega ročne. Silva tu chce a písalo sa, že aj za minimálny plat. Asi tak k tomu, MARCA ...
2024-04-28 11:59:54
a to uz som videl rozhovor s ansu fatim o tom ako ide v predsezone ukazat trenerovi ze ma na to zostat v barelone tento klub je proste jedna spinava diera kde si nevedia dat rady s hracmi ani urobit poriadok to ak sa on este tuna vrati tak nas boh kristus ochranuj co sa bude budu sezonu diat a ake vyprasky budeme dostavat
2024-04-28 13:29:00
Silva nepochybne kvalitný je, ale mám pocit, že by to bol prestup na štýl Griezmanna, veľká hviezda, ale keď raz pre ňu nie je v tíme miesto, tak nie je miesto