Kde jsou k.rva ty časy kdy Barca hrála krásý fotbal???odpovím si sám ty časy jsou v pi.i!!no co už jako fanda Barcy budu fandit dál a věřit že se to mooooc rychle změní🤘🤘
:D nj. ale sa mi paci, ako vsetci hraci hovoria, ze pracuju na spravnej mentalite:D a najviac o nej hovoria ti, co ju nemaju. jediny, kto o nej nehovori je Gundogan. Lebo ked mas spravnu mentalitu tak nemusis nikomu hovorit, ze ju mas. Nevadi, Araujo je aj tak bestia:D
Co zasa plačete všetci? Hráme pekný futbal a potopil nás 2 chyby
Áno araujo zase kiks + Mats kiks... ale araujo beha a diriguje to ako bazén. Škoda ze ma juhoamerickú temperamentnú krv. Ani teraz nemusel ísť do šmýkačky. Bud stratia nervy a je to v p1c... Alebo... Nebojte, ak budú v kľude, otočíme
Araujo neblazil 2 roky, blázni posledné 2 zápasy max pol roka... To sa o vás (nemyslím len teba) nedá povedať. Furt si niekoho, niečo nájdete. Keď ne araujo tak Xavi, Mats, Roberto... Furt niekto
Pozeram zapas s kamosom a hovrim mu ze lewandowski nevie hlavickovat. Ze este nedal hattrick a ze priame kopy nevie kopat vobec.....takze vyzeram ako by som bercelonu nesledoval ja a nie kamos 🤣
Áno araujo zase kiks + Mats kiks... ale araujo beha a diriguje to ako bazén. Škoda ze ma juhoamerickú temperamentnú krv. Ani teraz nemusel ísť do šmýkačky. Bud stratia nervy a je to v p1c... Alebo... Nebojte, ak budú v kľude, otočíme
Chalani, nebláznite, prosím