Odveci ale vcera som pozeral ten zapas, a s úctou mozem povedat ze momentalne pedri a v podstate mozno okrem gaviho nikto nesiaha ani po päty musialovi, uprimne by som siel po nom alebo fodenovi, potrebujeme ofenzívnu silu a oni sú velmi mladi cize sa budu este zlepsovat a uz sú obaja top 10 na svete foden si myslim ze je top 5 ak nie top 3 a hej stoja velmi velmi vela ale to by sa dalo kebyp redšie tych hracov a jeden velky prestup lebo nám chyba nejake to velke meno
A teraz ked Madrid dostane mbappeho tak musíme na to reagovať a dajme tomu musiala alebo foden budu tak okolo 130-140 mega tak ja by som dal FDJ alebo pedri ale kludne aj oboch za jedného z nich plus predáme ferrana oriola iniga a nato by to stacilo, midfield je tam aj fermin gavi gundo to pokryju plus defenzívu za Arauja tam mame cubarsiho christensena koundeho faye pride balde cancelo pohoda
Skúsim ja.
Cule- Cena Musialu je o dosť viac ako 100mil
Suarez- porovnávať Pedriho momentalne s Musialom je vtip a aj Gaviho keďže hrajú inú pozíciu a Musiala myslím kusok pod Bellinghamom čo je v Top3-4 mladých hráčov sveta.
So všetkou úctou ,čítam tu často po kom by Barca mala a nemala ist ,ako brat hviezdy a mlade hviezdy a nie hráčov na konci kariér ,ale rozmýšľal niekto pre čo to tak je?
1.Hrac ako Musiala,Haaland,Mbappe atd atd sú najväčšie hviezdy budúcnosti ,hráči čo majú kariéru pred sebou A CHCÚ TROFEJE,Silný projekt.
Barca momentalne
1-Nemá peniaze na hráčov.
2.Nevie sa ani zmestiť do FFP
3.ked nemáš peniaze nemáš projekt,jeden hráč keď tam pojde to nestačí on vie že nedostane ďalšie silne mena aby vyhrával trofeje.
4.Barca je vyšetrovaná a nikto nevie ani čo bude
Išla by nejaká veľká hviezda čo chce trofeje do Barci v momentálnom stave?Ved oni majú väčšie info ako je to v klube a že klub môže len prekvapiť,minimálne 3sezony nebude FAVORIT v Európe.Na čo by tam išiel hráč riskovať keď tu má klub ako ManC,PSG,Real,Liverpool atd čo majú projekt,peniaze atd?Moze sem ist hráč čo vyhral skoro všetko ako Silva,Lewa,Gundo atd ale nie mlada veľká hviezda.
pldc- silne argumenty, tak si to pozriem teda ako dojde toto či budúce prestupové leto niekto z hráčov ako Haaland,Mbappe,Musiala či podobne ok? Pptom si povieme kto by mal brat tie lieky keďže je úplne mimo reálneho vnímania . S prepáčením byt ty profi futbalista čo sa môže zapisat do histórie ,išiel by si v momentálnom stave do Barci?a neber to ako fans Barci. Aka je percentuálna šanca že Barca vyhra LM v budúcej či nadchádzajúcej sezóne?Aby Barca bola favorit a top musí doniesť 2,3,4 top hráčov . Odkial na nich zoberie? Ako ich zápise? Poprosím dole ružové okuliare a vypnúť rozprávky .A to nič v zlom
plcd: UEFA prešetruje Barcelonu, že možno nespĺňa pravidlá FFP, ktoré sú voľnejšie ako pri LaLige. Ak sa zistia porušenia, môže sa stať, že klub bude vylúčený z Ligy Majstrov, alebo bude platiť pokutu, či zákaz prestupov na určite obdobie. Nikto nevie v akom to je stave, ale reálna hrozba to je.
Koľko máš rokov 15? Vypisuješ tu ako keby si v Barcelone robil hlavného účtovníka aspoň 10 rokov + minimálne viceprezidenta1-Nemá peniaze na hráčov.2.Nevie sa ani zmestiť do FFP 3.ked nemáš peniaze nemáš projekt,jeden hráč keď tam pojde to nestačí on vie že nedostane ďalšie silne mena aby vyhrával trofeje.Dokonca ťa ešte ani pravopis nenaučili.
Akého hlavného účtovníka? Veď to všetky média píšu že Barca nemala peniaze,vyhlásil to prezident,musel predávať práva ,Tabas vyhlásil že im nestačí FFP a museli skrz toho predávať .Co sa ti to zdá klamstvo? A kde mas konkretne problém s mojim pravopisom hm?
15mas asi ty keď nevidis realitu a nevieš odpovedať,tvrdíš že klamem ale vlastne nevieš ani kde lebo všetko čo som napísal sú verejne známe fakty.
Má finančný problém?_-Ma
Vyšetrujú ju- Áno
Projekt do dalších 2,3rokov je niečo super?asi ťažko pri tých problémoch
Tak sa pýtam v čom klamem?
No veď daj tu chybu ,píšem ba mobile je možné že bude niekde chyba ,no skús ,daj 😁 a argumenty sú neni kde klamem? Nejak si sa tam zasekol ,ak nie tak daj kde klamem alebo to zober naspäť ako chlap a zlož okuliare .
Pau Cubarsí, Lamine Yamal, Gavi, Guille, Ebrima Tunkara, Alejandro Balde, Raúl Expósito, Óscar Gistau, Dani Rodríguez, Héctor Fort, Pedro Rodríguez, Sama Nomoko, Lorenzo Oertli, Andrea Natali, Xavi Espart, Fermín, Cuenca, Kospo, Toni, Junyent, Juan Hernández, Baba Kourouma... Já se budoucnosti nebojím, ba naopak 😎
Oli- hovoríš dobre ,vystihol si to úplne -BUDUCNOSTI ,ale ta budúcnosť akadémie neni Budúcu a ani tu ďalšiu sezónu ako hovorim. Barca hore pojde ,ale potrvá to a vysvetlujem len to,prečo tam nepôjdu najväčšie mlade hviezdy sveta momentalne.
Rasto- tomu hovoríš argument či inteligentná odpoved? Veď dal som jasne otázky v čom klamem ,ale odpoved som nedostal ,asi bude na tom niečo .A dychaj prosím ta ja sa bavím normálne a slusne ,dávam objektívny názor a nesnažím sa provokovať ,akurát diskutovať ,samozrejme keď niekto nemá argumenty tak to nejde však 🤷🏻♂️
To len madridské deti sa nevedia dohodnúť koho predajú z nášho mužstva.Nie aby zo svojho tých okopávačov.Tak vyzerá ,že tento odpad nechcú ani na ich stránke (hala bala Vardrid).
Cule- Cena Musialu je o dosť viac ako 100mil
Suarez- porovnávať Pedriho momentalne s Musialom je vtip a aj Gaviho keďže hrajú inú pozíciu a Musiala myslím kusok pod Bellinghamom čo je v Top3-4 mladých hráčov sveta.
So všetkou úctou ,čítam tu často po kom by Barca mala a nemala ist ,ako brat hviezdy a mlade hviezdy a nie hráčov na konci kariér ,ale rozmýšľal niekto pre čo to tak je?
1.Hrac ako Musiala,Haaland,Mbappe atd atd sú najväčšie hviezdy budúcnosti ,hráči čo majú kariéru pred sebou A CHCÚ TROFEJE,Silný projekt.
Barca momentalne
1-Nemá peniaze na hráčov.
2.Nevie sa ani zmestiť do FFP
3.ked nemáš peniaze nemáš projekt,jeden hráč keď tam pojde to nestačí on vie že nedostane ďalšie silne mena aby vyhrával trofeje.
4.Barca je vyšetrovaná a nikto nevie ani čo bude
Išla by nejaká veľká hviezda čo chce trofeje do Barci v momentálnom stave?Ved oni majú väčšie info ako je to v klube a že klub môže len prekvapiť,minimálne 3sezony nebude FAVORIT v Európe.Na čo by tam išiel hráč riskovať keď tu má klub ako ManC,PSG,Real,Liverpool atd čo majú projekt,peniaze atd?Moze sem ist hráč čo vyhral skoro všetko ako Silva,Lewa,Gundo atd ale nie mlada veľká hviezda.
15mas asi ty keď nevidis realitu a nevieš odpovedať,tvrdíš že klamem ale vlastne nevieš ani kde lebo všetko čo som napísal sú verejne známe fakty.
Má finančný problém?_-Ma
Vyšetrujú ju- Áno
Projekt do dalších 2,3rokov je niečo super?asi ťažko pri tých problémoch
Tak sa pýtam v čom klamem?