Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-01 16:30:04
Odveci ale vcera som pozeral ten zapas, a s úctou mozem povedat ze momentalne pedri a v podstate mozno okrem gaviho nikto nesiaha ani po päty musialovi, uprimne by som siel po nom alebo fodenovi, potrebujeme ofenzívnu silu a oni sú velmi mladi cize sa budu este zlepsovat a uz sú obaja top 10 na svete foden si myslim ze je top 5 ak nie top 3 a hej stoja velmi velmi vela ale to by sa dalo kebyp redšie tych hracov a jeden velky prestup lebo nám chyba nejake to velke meno
2024-05-01 16:34:49
Jediné co napadá mě je to co dělá Torres v Barce???🤘
2024-05-01 16:35:38
Ha, mam radsej pecene kacice nez novinarske.
2024-05-01 19:49:30
Skúsim ja.
Cule- Cena Musialu je o dosť viac ako 100mil
Suarez- porovnávať Pedriho momentalne s Musialom je vtip a aj Gaviho keďže hrajú inú pozíciu a Musiala myslím kusok pod Bellinghamom čo je v Top3-4 mladých hráčov sveta.
So všetkou úctou ,čítam tu často po kom by Barca mala a nemala ist ,ako brat hviezdy a mlade hviezdy a nie hráčov na konci kariér ,ale rozmýšľal niekto pre čo to tak je?
1.Hrac ako Musiala,Haaland,Mbappe atd atd sú najväčšie hviezdy budúcnosti ,hráči čo majú kariéru pred sebou A CHCÚ TROFEJE,Silný projekt.
Barca momentalne
1-Nemá peniaze na hráčov.
2.Nevie sa ani zmestiť do FFP
3.ked nemáš peniaze nemáš projekt,jeden hráč keď tam pojde to nestačí on vie že nedostane ďalšie silne mena aby vyhrával trofeje.
4.Barca je vyšetrovaná a nikto nevie ani čo bude
Išla by nejaká veľká hviezda čo chce trofeje do Barci v momentálnom stave?Ved oni majú väčšie info ako je to v klube a že klub môže len prekvapiť,minimálne 3sezony nebude FAVORIT v Európe.Na čo by tam išiel hráč riskovať keď tu má klub ako ManC,PSG,Real,Liverpool atd čo majú projekt,peniaze atd?Moze sem ist hráč čo vyhral skoro všetko ako Silva,Lewa,Gundo atd ale nie mlada veľká hviezda.
2024-05-02 11:39:42
chlapci, konečne sa rozhodnite, koho predáte a koho kúpite, ja mám z toho už chaos -- do budúceho týždňa, dobre? a definitívne