Dejme tomu, že je někdo skvělý a chce někde zůstat, ale chce využít páky k tomu aby dostal vyšší nabídku platu a argumentuje, dejme tomu nabídkami Psg, apod. Otázka zní, je to férové? Zřejmě ano, částečně, ale pak mi přijde férové hráči oznámit : podívej, je tedy velká konkurence a v příští sezoně nebudeš nastupovat v základní sestavě....jiny páky klub nemá.
Ved bol jeden z nasich najlepsich a najkonzistentnejsich hracov:D dokonca sa vratil po zraneni a hral od prveho zapasu akoby zraneny nebol. Zatial co ini sa dostavaju do tempa 3 zapasy Frenkie hral v kazdom zapase bez poklesu vykonnosti. Mozeme mu vycitat malo golov, malo asistencii, cokolvek, ale ked 90% timu hra celu sezonu horsie ako on tak to asi neni Frenkie komu treba nastavovat zrkadlo.
Ale vobec ma to neprekvapuje tu sa kritizoval opakovane aj Busquets, ze je pomaly, ze nestiha, ze straca lopty. Ked odisiel je zjavne vidiet, ze timu ovela viac daval ako bral. S Frenkiem to je rovnake, zlepsit sa v nasom time musia vsetci, ale ak odide, este len potom bude opat vidiet kvalitativny rozdiel pocas sezony. A uz vobec ho neni schopny nahradit Christensen:D
Ja ho budem stále kritizovať, pretože keď vidím jeho alibistickú hru dozadu a to, ako často kašle na defenzívnu činnosť, je to podľa môjho názoru preceňovaný hráč, okolo ktorého sa iba z marketingových dôvodov vytvorila bublina dokonalosti...
xdiko podľa toho čo píšeš asi fakt nerozumieš futbalu a ohľadne obrannej činnost len toľko už veľa krát hral aj na poste stopéra a hasil skutočne veľa kiksov. Je to určite najkvalitnejší hráč v strede poľa a momentálne ho nemá kto nahradiť.
Takže keď mám iný názor na hráča, pričom mimochodom aj veľa jeho krajanov a futbalových inôn, ho kritizovalo za jeho činnosť na ihrisku, tak nerozumiem futbalu... Nebudem ťa presviedčať, máš svoj názor, ja mám svoj...
Ja som si myslel ze Frenkie je nas najlepsi stredopoliar a nie je zly ale ze by bol nenahraditelny to tazko.
Ked bol zraneny tak sme hrali s Neapolom, Athleticom Madrid a zvladlo sa to bez Frenkieho.
By som davalo viac dance Ferminovi. To je bojovnik, AJ ked poserie obcas, tak stale maka. A je ovela golovejsi jak Frenkie. Myslim si ze by mohol byt vacsom prinosom ako Frenkie ak by hral pravidelne.
Frenkieho som X krat videl rozhadzovat ruky ked sme dostali gol pricom keby dobre branil a pohol zadkom by sme ho nedostali...
Za mna keby dal niekto 80M a zbavia sa toho obrieho platu, tak ho proste predam.
Ked bol zraneny tak sme hrali s Neapolom, Athleticom Madrid a zvladlo sa to bez Frenkieho.
By som davalo viac dance Ferminovi. To je bojovnik, AJ ked poserie obcas, tak stale maka. A je ovela golovejsi jak Frenkie. Myslim si ze by mohol byt vacsom prinosom ako Frenkie ak by hral pravidelne.
Frenkieho som X krat videl rozhadzovat ruky ked sme dostali gol pricom keby dobre branil a pohol zadkom by sme ho nedostali...
Za mna keby dal niekto 80M a zbavia sa toho obrieho platu, tak ho proste predam.